Beskytte Salmonella og E. coli naturligt

Salmonella er en gruppe af bakterier De forårsager et bredt spektrum af sygdomme. De er i stand til at forårsage betydelig sygelighed, og i nogle tilfælde, dødelighed, både hos mennesker og dyr. Det kan forårsage fødevarebårne infektioner. Symptomerne omfatter pludseligt indsættende feber, hovedpine, diarré, mavekramper, kvalme og undertiden opkastninger. Symptomer kan forekomme fra 6 til 72 timer efter infektion.

coli Salmonella E.

Figurer som 36.000.000 pounds af jorden kalkunkød kontamineret med Salmonella i USA; en ny dødelig stamme af E. coli i Europa, som 49 mennesker døde; den massive tilbagekaldelse af jordnøddesmør forurenet med salmonella i 2009; alt dette og mere, med en industrialiseret fødevaresystem, der potentielt kan sprede patogener i alle hjørner af verden, du ved aldrig, hvornår du vil blive udsat for giftige bakterier i fødevarer. Men der er måder, du kan hjælpe med at beskytte mod salmonella og E. coli naturligt.

Sådan Salmonella forurening sker

Salmonella infektion normalt opstår, når en person spiser forurenet med afføring fra dyr eller mennesker, der har de bakterier. Salmonella udbrud er ofte forbundet med æg, kød og fjerkræ, men disse bakterier kan også forurene andre fødevarer, såsom frugt og grøntsager. Fødevarer, der er mere tilbøjelige til at indeholde Salmonella omfatter råt eller utilstrækkeligt æg, rå mælk, forurenet vand, og rå eller utilstrækkeligt kød.

Salmonella er generelt opdelt i to kategorier. Salmonella Tyfus er den mest almindelige form og bæres af mennesker og dyr. De fleste serotyper af Salmonella, såsom Salmonella enteritidis og Salmonella javiana Salmonella forårsager tyfus ikke. Salmonella Tyfus, der forårsager tyfus, er sjælden og er forårsaget af Salmonella typhi, som kun udføres af mennesker.

Symptomer på salmonellainfektion

Symptomer på infektion med Salmonella eller salmonellose, varierer meget, og undertiden helt fraværende. De mest almindelige symptomer omfatter diarré, mavekramper og feber.

Typiske symptomer på salmonellainfektion De opstår mellem 6 til 72 timer efter at have spist forurenet mad og sidste fra tre til syv dage uden behandling.

 • diarré
 • mavekramper
 • Feber 38 ° C til 39 ° C

Yderligere symptomer:

 • blodig diarré
 • opkast-
 • hovedpine
 • Krop ømhed

Symptomer på tyfus De vises mellem 8 og 14 dage efter at have spist forurenet mad og sidste fra 3 til 60 dage. De omfatter en feber på 40 ° C, svækkelse, sløvhed, mavesmerter, hoste, nasal blødning, delirium og forstørrede organer. Tyfus er en alvorlig sygdom, der kan medføre døden.

Komplikationer Salmonella

Komplikationer af salmonellaforgiftning er mere tilbøjelige til at forekomme blandt små børn og personer over 65 år. Mulige komplikationer omfatter:

Reaktiv arthritis: Reaktiv arthritis antages at forekomme i 2-15 procent af patienterne Salmonella. Symptomerne omfatter betændelse i leddene, øjne eller reproduktive eller urinvejsorganer. I gennemsnit optræder symptomer 18 dage efter infektion.

fokal infektion: En fokal infektion forekommer, når bakterier Salmonella er rodfæstet i kroppens væv og forårsage sygdomme, såsom arthritis eller endocarditis. Det er forårsaget af kun Salmonella typhi.

Behandling for salmonella

Denne bakterie infektioner normalt sidste 3 til 7 dage, og ofte ikke kræver behandling. Mennesker med svær dehydrering kan kræve intravenøs rehydrering.

antibiotika til mennesker med risiko for invasiv sygdom anbefales, herunder spædbørn under tre måneder. Tyfus behandles med en 14 dages kursus af antibiotika.

Desværre har behandlingen af ​​Salmonella blevet sværere, fordi det er blevet mere resistente over for antibiotika. At finde den rigtige antibiotikum for et tilfælde af Salmonella er afgørende for behandlingen af ​​denne bakteriel infektion.

Du må ikke stoppe læsningen 7 fødevarer for at undgå, når din mave gør ondt

salmonella

Indtast probiotika, før de bliver syge

Selv om det er tilgængelige probiotika under sygdommen, høj modstandsdygtighed over for fødevarebårne sygdomme, der skyldes en kontinuerlig fødeindtagelse direkte kultur. Faktisk har nogle undersøgelser vist, at indførelsen af ​​visse probiotika efter at være blevet smittet med salmonella krop, forbedrer heling. Du kan høre de 10 ting du ikke vidste om de gavnlige bakterier for kroppen, se betydningen af ​​tarmfloraen i vores sundhed, og hvordan probiotika er en løsning i cøliaki.

probiotika

 1. Probiotika reducere niveauerne af skadelige bakterier, såsom E. coli og Salmonella ved at producere metaboliske slutprodukter som hæmmer eller modvirker dem. Disse forbindelser indbefatter hydrogenperoxid, mælkesyre og eddikesyre. **
 2. Inhibere mikrobielle patogener niveauer: L. acidophilus kan inhibere patogener ved at reducere pH-værdien i tarmene. Fremstilling af organiske syrer effektivt reducerer intestinal pH til et niveau, der er til gavn for god og destruktive patogener bakterier.
 3. Beskyt immunsystemet. Nogle undersøgelser viser, at L. bulgaricus og L. casei stammer er virkelig effektiv til denne funktion.
 4. Undgå dannelsen af ​​skadelige svampe og parasitter: L. acidophilus og B. bifidus aggressivt klæbe til væggene i tyktarmen. Således kan de inhibere Candida albicans, bakterier og Giardia lamblia.
 5. Reducere niveauet af toksiske biprodukter: Skadelige bakterier kan producere toxiner, såsom indol, skatol, og methan på grund af deres metaboliske reaktion på visse fødevarer. Reduktion deres antal kan nedsætte niveauet af toksiner i tyktarmen.
 6. Kødet industri er begyndt at tage dette til efterretning, og indføre probiotika kyllinger og svin til at reducere forekomsten af ​​salmonella.

Hvad hvis jeg allerede er syge med salmonella?

Den vigtigste måde at forebygge salmonellaforgiftning er at øve hygiejne i køkkenet. Men hvis du allerede er smittet, kan du lindre mildere symptomer med naturlige metoder. For eksempel, en af ​​dem er at undgå fødevarer, så længe symptomerne er meget skarpe, og dermed vil du være "sultende" og undgå bakterier til at formere sig endnu mere.

Det er ekstremt vigtigt: drikke masser af væske, såsom te og vand for at erstatte tabt væsker. Endvidere tilførsel af varme med et varmt vand og en pude af pebermynteolie, har en antispasmodic virkning.

Se en læge, hvis du har blodig diarré, høj feber eller ikke er i stand til at holde væsker, kan have behov for særlige antibiotika.

naturlige metoder til behandling Salmonella

Gør urtete

Hvis du ved, du står over for en bakteriel sygdom, bogen Naturlægemidler Antibiotika anbefaler, at hvis du ønsker at give et twist holistisk og naturlig behandling:

 • Urter til behandling af E. coli - goldenseal, hvidløg, eukalyptus, cryptolepsis, enebær, akacie, salvie, grapefrugt frø ekstrakt og ingefær.
 • Urter til behandling af Salmonella - Garlic, eukalyptus, malurt, enebær, goldenseal, salvie, ingefær, akacie, grapefrugt frø ekstrakt, Terminalia spp, Punica spp.

faster

Hvis du har diarré, skal du faste i en til tre dage (medmindre du er hypoglykæmiske). Det tager kun slurke af urtete uden sukker, som nævnt ovenfor. På den fjerde dag, anbefales det at spise æble. Må ikke forbruge mere end 1,5 kilo økologiske røde æbler revet (omkring ni blokke) i fem måltider i løbet af en dag. Efter den femte dag, skifte til en vælling af havre eller ris korn.

Når de akutte symptomer er aftaget, begynde at spise bløde (ikke salt eller krydret fødevarer, fedtet eller bløde) af mange små måltider i stedet for et par fødevarer rig kost. Prøv at spise masser af dampede grøntsager og undgå animalske produkter.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan forsøde fødevarer for at forebygge vægtøgning

Håndklæde med pebermynte olie til mavekramper

Et kompres med pebermynteolie har en antispasmodic virkning på kroppen og dermed lindrer mavekramper. Gnid 5-10 dråber pebermynte æterisk olie på maven og dækket med varmt tøj eller flannel klud. Resting i sengen, forlader puden på plads i flere timer. For yderligere at forbedre, placere en varmedunk på toppen af ​​puden.

Udskift tabte mineraler gennem kosten

Efter de akutte symptomer på infektion er ophørt, følger en diæt af fødevarer rige på mineraler og mineralvand for at genopbygge tabte mineraler. Mineral-rige fødevarer omfatter tang, miso suppe og urtete, såsom havre, padderok, brændenælde og lucerne. grøntsagssaft af gulerødder og selleri er også godt tolereret.

Opskrift lægemiddel te for salmonella

Denne blanding af urter gør en te, der hæmmer betændelse og har en steriliserende effekt.

 • 30 gram. kamille
 • 30 gram. timian
 • 150 grs. røllike (milfoil)
 • 40 g. Lakridsrod revet
 • 30 gram. Astragalusrod revet

Hæld 1 kop kogende vand i løbet af 1 spiseskefuld urt blanding. Lad det stå i ca 10 minutter. Drik 3 kopper om dagen.

Honning som et naturligt antibiotikum

Forskere deltager i første verdenskongres sårheling i Melbourne, Australien, fandt ud af, at honning (i sin rene tilstand) har overgået konventionelle antibiotika i behandling af inficerede brandsår og incisioner til kejsersnit.

Honningen kan udrydde Salmonella, E. coli og Helicobacter pylori og endda dræbe bakterier resistente over for antibiotika, herunder MRSA superbakterie på hospitaler.

Ikke alle typer af honning fungerer godt. Den mest effektive er Manuka honning fra New Zealand og honning gelé bush Australien. Det antages, at disse sorter frigiver hydrogenperoxid, som er dødelig for mikrober.

Dr. Peter Molan, University of Waikato i New Zealand har fundet, at tage en teskefuld Manuka honning på tom mave kan naturligvis være med til at udrydde H. pylori bakterie, der forårsager de fleste mavesår.

Undgå salmonella

Salmonella.org giver følgende USDA anbefalinger for at forebygge salmonella:

 • Vask hænder, skærebrætter, fade mv med varmt vand og sæbe, før håndtering af fødevarer.
 • Separat kød, fjerkræ, fisk og skaldyr fra andre fødevarer i dit køleskab.
 • opbevares i køleskab straks
 • Skærebrætter træ i stedet for plast, da de er naturligt antibakteriel.
 • Vask hænder inden tilberedning af mad og efter håndtering rå kød.
 • Tilberedning af kød og æg, indtil de når en indre temperatur på 160 F (71 C).
 • Spis ikke fødevarer, der indeholder rå æg eller mælk, som utilstrækkeligt fransk toast.
 • Undgå tilberedning af råt kød i mikrobølgeovnen, da den ikke kan nå en høj nok intern temperatur til at dræbe Salmonella-bakterier, og kan tilberedes ujævnt.
 • Undgå optagelse af råt kød i kontakt med fødevarer, der ikke vil blive kogt (dvs. salat).
 • Vask hænder med sæbe efter håndtering krybdyr eller dyrs afføring.
 • Vask altid hænder efter at gå på toilettet.

Hvis du mener, denne artikel nyttige, kan du dele det.

Forsket og skrevet af holdet liv Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 87

map