Tips til at forbrænde abdominal fedt


Kroppen bruger fedt som en energireserve og tjener til at beskytte mod stød og klimaændringer. Ved ikke at bruge den energi, fedt og kulhydrater forbruges mere, bliver de transformeret til fedtsyrer i leveren og ophobes i muskelvæv.

Mens for kvinder hofter er en af ​​de største brændpunkter, hvor fedt ophobes, for mænd problemfeltet er maveregionen.

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet European Health Journal, den akkumulerede fedt i dette område udgør mere sundhedsfare, fordi det øger sandsynligheden for tilstoppede arterier og dermed er et symbol på fremtidige hjerteproblemer.

Denne forskning viser, at hvis diameteren af ​​taljen divideret med diameteren af ​​hofterne, overstiger 0,91, tredobler risikoen for kardiovaskulære sygdomme og øger muligheden for fremkomsten af ​​andre sygdomme såsom diabetes.

Abdominal fedt akkumuleres af flere grunde, herunder indbefatter: utilstrækkelig mad, stillesiddende livsstil, stress, hormoner, gener, leverenzymer og triglycerider.

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at slippe af med det irriterende og skadeligt abdominal fedt:

- Gennemføre en sund og varieret kost, og start en øvelse rutine, der vil hjælpe dig med at fjerne overvægtig.

Må ikke stoppe læsning: Hvad er det ideelle tidspunkt for kaffe

- Spis fem eller seks små måltider om dagen, bestående af ernæringsrigtige fødevarer med lav brændværdi.

- Drinking mindst to liter vand dagligt for at holde kroppen hydreret.

- Undgå at spise fødevarer som mayonnaise, chokolade, smør og is. Som for fedtstoffer vælge enkeltumættet findes i fødevarer som nødder, olivenolie, fisk, osv

- Reducer indtag af sukker og forsøge at gøre en lys middag med frugt og grøntsager. Forbruge to timer før sengetid.

- Udfør en lysintensitet aerob aktivitet i 40 minutter eller mere. Ideelt træne om morgenen, fordi maven er tom, og det gør fedtforbrænding fremskyndes.

- Tro det eller ej abdominal øvelser til at tabe fedt betragtes som en myte, men når du har tabt vægt og abdominal fedt fjernes, vil resultaterne af disse øvelser være mærkbar.

Endelig må vi huske, at hvad der går hurtigt, hurtige afkast, så vær tålmodig, vedholdende, og du vil se ikke kun forbedre fysiske udseende, men også dit helbred.

kilde: Dietas.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 83