5 sundhedsmæssige fordele ved sauna

Vide, hvad er de sundhedsmæssige fordele ved at bruge saunaen og hvordan du kan anvende dem til dit daglige liv, det er en praksis, der kan bidrage til at fjerne giftstoffer fra kroppen blandt mange andre fordele mere.

DLE fordele sauna

Hvis du nogensinde har været i en sauna så vil du ved første hånd, hvordan forynger og revitaliserer en god sved i dette rum. Ltil sveden er en form for afgiftning og kan være noget bedre til at stimulere denne proces i saunaen.

den sauna terapi udviklet i Skandinavien, specielt Finland, Det anvendes til rengøring, forbedre betingelserne, og endda som en scene for levering.

Vide, hvad er fordelene ved sauna

At sige, at er et grundlæggende element i det finske samfund ville være en underdrivelse, nogle endda se det som et helligt sted, og opfører sig som de ville i en kirke. Ikke overraskende, mere end et sted at føle sig godt, varme inducerende sved også det menes at forbedre mange sundhedsproblemer såsom forhøjet blodtryk, træthed, smerte og endda afhængighed og det er nogle af fordelene ved saunaen.

Mange formelle undersøgelser har etableret de sundhedsmæssige fordele ved at bruge saunaen og resultaterne har været meget positive.

1. Behandling af symptomer på fibromyalgi

Institut for Rehabilitering og fysisk medicin Kagoshima Universitet i Japan det har foretaget en undersøgelse, der består af 44 kvinder, der havde symptomer på fibromyalgi. Tre dage om ugen, deltagerne tog daglige saunaen kombineret med træning i vandet to gange om ugen. Forskerne rapporterede, at kombinationen af sauna terapi og vand øvelser forbedre kvaliteten af ​​deltagerne og symptomer på fibromyalgi.

2. Hjælp Heart

Nogle kritikere har fejlagtigt angivet, at saunaen kan være potentielt for stressende for hjertet, men ifølge Finlands UKK Institut Forskningsenheden for Sundhedsfremme, ansvarlig brug af sauna er meget usandsynligt, at forårsage hjerteproblemer. Faktisk forskning orkestreret af Cardiovascular Center og Forebyggelse ved University of Quebec i Montreal fundet, at motion og sauna giver en forbedring af symptomerne på mennesker med forhøjet blodtryk. En advarsel, dog ikke anbefales, før brat skiftende temperaturer varme sauna koldt udenfor, fordi det kan øge risikoen for hjertearytmier.

3. Du kan forbedre udholdenhed

kender fordelene ved sauna

En undersøgelse i New Zealand består langdistanceløbere atleter fundet, at saunaen øget køre med op til 32%. Desuden volumener plasma og røde celler efter sauna steg med 7,1% og 3,5%. Forskerne konkluderede, at den øgede mængde blod var sandsynligvis grunden til, at der var en betydelig performance forbedringer.

4. Du kan reducere problemerne med forkølelse

Østrig Universitet udviklet et eksperiment for at afgøre, om brug af saunaen forhindrer udviklingen af ​​en almindelig forkølelse. Over en periode på 6 måneder, blev en gruppe, der omfattede 50 personer i alt delt to måder: 25 mennesker brugte sauna og 25 ikke. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen, blev det observeret, at gruppen brugte sauna havde langt mindre forekomst af forkølelse end den anden gruppe, konkluderede forskerne, at regelmæssig brug af saunaen kan reducere forekomsten af ​​forkølelse.

5. Hjælper afgiftning

Forskning har gentagne gange vist, at sveden i en sauna kan hjælpe afgifte kroppen af ​​giftige stoffer, såsom mælkesyre, natrium og urinsyre, som rutinemæssigt ophobes i kroppen. Toksiner, der er lagret i det subkutane fedt frigøres gennem sved.

Da toksinet lagret i fedt passerer gennem sved, vil toksiner, der er gemt i dybere niveauer af væv i hele kroppen bevæge sig op i fedtlaget og derefter frigivet Serrán gennem sved. Cirkulation øges, når du er i saunaen og øget blodgennemstrømning forbedrer blodets iltning. Forbedre oxygenniveau kan hjælpe opløsningen af ​​toksiske midler skjult blod.

Ifølge College of naturopathic medicin i Tempe, AZ, sauna fordele kan være en effektiv komponent af oprensning og meget effektiv til fedtopløseligt kemisk vaske- og rengøringsmidler toksiner. Se undersøgelsen.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5