Science dommere den paranormale.

dommer videnskab

På spørgsmålet paranormale, specielt med hensyn til spøgelser og hjemsøgte huse, har videnskaben været udtømmende. den paranormale fænomener De kan ikke blive udsat for den videnskabelige metode, som gør dem ikke troværdigt. Selv om der ikke er nogen absolut konsensus i det videnskabelige samfund om muligheden for det paranormale, som regel stater, der er karakteristiske fænomener fra fortiden, fordi hidtil ingen har været i stand til at bevise empirisk nogen af ​​disse sager.

Denne udtalelse er den fysiske Germán Kremer, som i øjeblikket underviser på University of Chile. For ham at tro på sådanne ting "på grund af nogle mentale hældning af mennesker finder en vis støtte eller personale til at hjælpe dem med at klare det virkelige liv. Utvivlsomt, skaber dette en intellektuel nedgang i mennesker. " Som for den type fænomener vi har beskrevet i denne rapport, det fysiske etablerer umuligheden af ​​strengt at studere, fordi "det er vanskeligt at fastslå, hvad der er at fortælle os en anden eller tredje person selv denne slags ting kan ske gennem en krise af tro. " Og selv om han erkender, at mange spørgsmål forbliver stillet og besvaret af videnskaben, ingen af ​​dem går gennem paranormale fænomener. "Det meste af tiden er et konkret svar, når det kommer til animism, piroquinesis eller besværgelser. Når vi finder sandheden er, fordi det har været skjult fra os oplysninger, eller fordi det kommer fra psykisk ustabile mennesker, "siger Kremer.

Du må ikke stoppe læsning: Forskere annoncere vigtigt resultat om "Gud partikel".

Et lignende ræsonnement er psykiateren Jorge Quiroz, for hvem spørgsmålet om spøgelser og hjemsøgte huse - som et fænomen paranormale "er et sæt af fakta, at selv på nuværende nogle synes uforklarligt, videnskab afklaret i fremtiden, og lad tilhøre fantastisk terræn. Men i dag er begivenheder, der nærmer realm af den usandsynlige". Stillet over for tilfælde af Quinta Normal, Nunoa, Santiago Centro og Vina del Mar, Quiroz sagde, at de mulige psykiatriske betingelser ikke kan globaliseret og mindre katalogiseret strengt, fordi "det ikke er muligt at foretage en handling af analyse på de faktiske forhold, da de kan skyldes flere faktorer. " Onirica vedrørende kommunikationen etableres mellem mennesker, der hævder at have kontakt med en afdød elsket en, professionelle trækker på skulderen, at "blot svare til drømme, da der er mange. De kan være som følge af lækage eller ubevidste fantasier. Måske fænomenet kan eksistere, men kan ikke bekræfte dets nøjagtighed, fordi hidtil fakta er uden for rammerne af videnskabelige metode. " Som i tilfælde af piroquinesis siger, at "ud fra lægevidenskaben, der er mange måder at kanalisere vital energi, er unge, børn eller voksne, men det -definitivamente- psicopirosis ikke en del af dem." Og foran alle de mennesker, der hævder at se spøgelser, høre stemmer fra hinsides graven og whatnot, Quiroz siger, at i det medicinske område har arbejdet meget og siger, at det er klart identificeret, at det drejer sig om genfærd af de døde, "ske i billeder af sorg der er komplicerede i større depressiv og psykotisk depressiv episode, hvorefter folk tror, ​​de ser og hører væsener, der er døde. " Det er dog muligt, at de mindst udforskede områder af hjernen denne slags fænomener eller paranormale evner stammer?

Må ikke stoppe læsningen: 10 ting du ikke vidste Stephen Hawking

For fysisk Germán Kremer, synes muligt denne alternative ", selvom jeg ikke har nogen vished om det. For eksempel siges det, at tanken bevæger sig hurtigere end lysets hastighed (300.000 kilometer / sekund). Nu, i at der er en vis kommunikation, der overskrider det skrevne eller talte ord, jeg synes, det er muligt, selv om der ikke er noget videnskabeligt grundlag for at tro, så. " Som vi ser, den traditionelle videnskab ikke acceptere paranormale fænomener, men udelukker ikke muligheden for, at i fremtiden, disse begivenheder ikke længere tilskrives okkulte kræfter og finde en fysisk forklaring, som blev gjort med regn og andre vejrfænomener, som én gang blev tilskrevet de himmelske kræfter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 34

map