De bedste øvelser til at praktisere efter alder

Ønsker du at udøve, men ved ikke, hvilken en der passer til dig og din alder? Selvom du kan vænne sig til alle former for træning med ordentlig forberedelse, kan nogle øvelser opfylde vores behov og smag af en bedre måde, ifølge vores alder. Her foreslår vi nogle af de bedste øvelser du kan nyde og give dig flere fordele på denne tid af din alder.

kvinde laver øvelser

De bedste øvelser til at praktisere efter alder

Enhver form for motion er et skridt i den rigtige retning, men nogle uddannelse kan være mere fordelagtig end andre på forskellige punkter i hans liv.

Egnede øvelser for folk i 20'erne

Corre

Årsagen: din nuværende kondition niveau kan hjælpe med at forudsige, hvordan sund vil være senere. I en nylig undersøgelse i Archives of Internal Medicine, folk 20 år gjorde en stresstest, som forskerne gradvist øget hastighed og hældning og spore, hvor lange deltagerne kunne holde.

Når forskerne fulgte de samme emner år senere, i midaldrende, fandt de, at de, der varede mindst 10 minutter havde en risiko 50 procent lavere død og 40 procent lavere risiko for hjerte-kar-sygdom i forhold til dem de kunne kun gennemføre 6 minutter af testen.

Planen: Forskere anbefaler, at en af ​​de bedste øvelser er at gøre 30 minutters cardio moderat (såsom rask gang herunder nogle bakker) 5 dage om ugen eller 25 minutter ved en intensitet, der efterlader dig lidt mere ud 3 gange om ugen.

yoga

yogaøvelser

Hvorfor: folk i 20'erne i dag har måttet stå over for en verden med alt for mange krav. Mange, der har taget eksamen, de ramte en dyster arbejdsmarked, og er fyldt med enorme mængder af studerende lån gæld. Ikke så overraskende, kan en følelse af ro ikke let at komme til dem.

Der er en masse studerende i 20'erne, der ikke ved, hvordan man kan slappe af. Kronisk stress er forbundet med mangel på søvn, depression, en svagere immunsystem og endda fordøjelsesproblemer. Lær sunde måder at håndtere stress vil gavne dem nu og i det lange løb.

Indtast yoga: forskning tyder det kan hjælpe med at regulere stress reaktioner i kroppen, som forhøjede niveauer af cortisol og højt blodtryk.

Planen: Øv nogle yoga hver dag ville være ideelt inden øvelserne skal udføres, men 2 gange om ugen er en god start.

Egnede øvelser for folk i 30'erne

vægtbærende øvelser

Cardio intervaller

Hvorfor: Du ved, at dette er det årti, hvor dit stofskifte bremser, men du kan ikke indse, hvor vigtigt det er at modvirke tilbagegangen. På grund af langsommere stofskifte, kan du tjene op til 2 pounds af fedt om året. Interval træning hjælper din krop til at holde brænde kalorier efter du stopper træningen. Effekten varer 10 til 12 timer efter en træningssession sammenlignet med 4 til 6 timer efter normal.

Du må ikke stoppe læsning: Skader som følge af brug af øre podninger

Planen: presse dig selv til en 8 eller 9 på omfanget af indsatsen (du skal ikke være i stand til at føre en samtale), derefter ned til 6 eller 7 (kan du sige 10 ord eller mindre uden at få forpustet) og gentag. Vekslende mellem disse to niveauer af øvelser 20 til 40 minutter to til tre dage om ugen. Start med en hvilken som helst radius af arbejdstiden, der fungerer bedst for dig og skrider derfra.

Løft tunge vægte

Hvorfor: Du ved, at dette årti begynder at miste op til en tredjedel af et pund muskel om året, så de fleste mennesker får svagere som de bliver ældre. Du tror måske, at noget, der virker musklerne som Pilates eller uddannelse klasse felt, er nok til at bygge rygmuskel, men de kun holde din muskelmasse.

Løfte vægte kan hjælpe med at genopbygge, hvad du har tabt. Du ønsker en temmelig tung vægt, der ikke kan gøres mere end 8 til 12 gentagelser i træk.

Planen: De bedste bevæger sig på øvelser er dem, der arbejder de største muskelgrupper, så hold til brystet, ben, ryg og skuldre, hvilket gør 2 til 3 sæt af bevægelser, der arbejder for disse områder et par gange om ugen.

Egnede øvelser til at praktisere for folk i 40'erne

motionscykel

Mere motion af nogen art

Hvorfor: Det vil hjælpe med at beskytte telomerer, afsnittene i DNA ved enderne af kromosomer, der forkorter med alderen, forlader celler sårbare over for skader. I en undersøgelse offentliggjort i medicin og videnskab i sport og motion, jo mere fysisk aktiv var folk i midaldrende, var mindre end risikoen for telomer afkortning og resterende sundere dine celler, som de ældre.

Planen: Fokus på 4 Overvågning øvelser i denne undersøgelse: Vægttræning, moderat cardio som løb, kraftig ligesom spinning eller klasse roning og gå eller cykle cardio.

Egnede øvelser for folk i 50'erne

Tennis, dans, vandreture

Hvorfor: vægtbærende øvelser som disse hjælpe med at opretholde knogletæthed, der normalt begynder at falde, når de træder overgangsalderen (nedsat østrogen niveauer spiller en rolle). Hvorfor bærende øvelser nyttige vægt på dette punkt? Knogler er levende væv, og kun opretholder sig selv så stærk som nødvendigt. Så hvis dine knogler er stresset regelmæssigt, vil de opretholde større styrke til at holde op med dine aktiviteter.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan laver Natural Hand sanitizer

Planen: Prøv at gøre 30 minutters vægtbærende øvelser. Hvis det ikke virker med din tidsplan, kan du få den samme fordel med færre men længere træning, så længe du gør din træning langsomt for at undgå skader.

kvinde vandreture i træning

Øvelser, der bygger benmusklerne

Hvorfor: Jo mere kraftfulde ben, vil bedre din hjerne alder, en nylig undersøgelse i gerontologi gjort denne konstatering. Forskerne analyserede par kvindelige tvillinger med en gennemsnitsalder på 50 år og fandt, at inden for de parvis twin med de stærkeste ben havde en bedre (både strukturelt og funktionelt) i alderen hjerne over en periode på 10 år.

Tilslutning stærke / strong hjerne ben er ikke helt forstået, men en teori er, at når de sættes til at arbejde vores muskler, frigiver neurochemicals der stimulerer hjerneceller, og da benet muskler er blandt de største muskler i kroppen kan frigive mere.

Planen: Forskere anbefale aktiviteter, der øger de eksplosive power ben ben som løb, spring og dans 3 gange om ugen i 45 minutter.

Øvelser for folk i 60'erne og videre

Styrketræning

Hvorfor: ikke af den grund, du tror: Med dette vil du give din hjerne en elevator. Kvinder mellem 60 og 70 år, der løftede vægte to gange om ugen havde færre skader i cerebral hvide substans, et advarselstegn om kognitiv svækkelse som også er forbundet med en øget risiko for farlige fald, ifølge en undersøgelse offentliggjort i Journal of American Geriatrisk Society. De, der er uddannet kun en gang om ugen ikke se de samme fordele.

Planen: Brug af lys sværvægtere (du skal være i stand til at gøre 10 gentagelser af hver bevægelse, før du har brug for en pause), gøre en række bevægelser, der arbejder hele kroppen i 40 minutter, to gange om ugen.

havearbejde øvelser

let aktivitet såsom gang og havearbejde

Hvorfor: Vægtøgning efter overgangsalderen, især den ekstra vægt omkring din midterste del kan øge risikoen for helbredsproblemer som diabetes, hjertesygdomme og endda visse kræftformer. Det er lettere at tage på i vægt efter overgangsalderen, men der er en positiv side: det er også lettere at tabe.

Selv let fysisk aktivitet såsom gang og havearbejde, har en større indvirkning på vægt og mave fedt hos postmenopausale kvinder end hos yngre kvinder (for ny forskning præsenteret på det årlige møde i den nordamerikanske Menopause Society. )

Planen: Find en aktivitet, der får dig til at løfte og flytte regelmæssigt og forsøger at begå det 30 minutter hver dag.

Livet skriver Lucida
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 22

map