Hvad er amenorré og hvordan man behandler med hjem retsmidler

Det er normalt at føle sig bekymrede, når at lægge mærke til det fravær af din menstruation, og i mange tilfælde udvider endda måneder. Det er bedst at konsultere din læge og du løse denne abnormitet naturligt forbereder effektive hjem retsmidler, men før vi vil vide, hvad amenoré, hvad er dens årsager, og hvad er de mest effektive måder at behandle det er.

symptomer på amenoré hos unge kvinder

Hvad er amenorré?

Amenorré er en medicinsk tilstand, hvor menstruationscyklus hos kvinder i den fødedygtige alder pludselig stopper. Kvinder har regelmæssig menstruationscyklus, når hypothalamus, hypofyse, æggestok og livmoder fungerer korrekt. Hypofysen og hypothalamus Den er ansvarlig for frigivelsen af ​​hormoner, såsom follikelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH).

Disse to hormoner stimulerer æggestokkene og livmoderen til at producere østrogen og progesteron, og er ansvarlige for menstruation. Amenoré kan være resultatet af fejl i enten førnævnte hormoner. I tilfælde af sekundær amenorrhea, De kan påvirke forskellige faktorer, og en af ​​dem er følelsesmæssig stress. Men du vil blive glad for at vide, at du kan hærde det primære og sekundære amenorrhea. der hormonbehandling for dette, såvel som mange hjem retsmidler.

Typer af amenoré

Amenorré er opdelt i to kategorier. den primær amenoré; der beskrives som den forsinkede indtræden af ​​pubertet. Enhver forsinkelse i puberteten kan betyde hormonelle ubalancer i kroppen, der påvirker vækst og udvikling markant.

Sekundær amenoré, tværtimod er det observeret i kvinder, der har menstruation i fortiden. En pludselig stop i menstruationscyklus blandt unge og midaldrende kvinder er også bekymrende, og kan have en alvorlig indvirkning på sundheden, såvel som i privatlivet.

Æggestokkene amenoré volder problemer

Hvad er årsagen til amenorré?

Nogle af de Almindelige årsager til amenorré De omfatter funktionsfejl i hypofysen, hypothalamus problemer; forårsager underskud i æggestokkene, funktionelle problemer, bivirkninger forbundet med medicin og følelsesmæssig stress.

Du må ikke stoppe læsning: Smerter i lænden på grund af pilonidal cyste

hypothalamus

Årsagerne til amenoré grund af problemer med hypothalamus, der normalt opleves af kvinder, der er på en diæt, forsøger at tabe sig, eller udøver regelmæssigt. Hypothalamus amenoré har været forbundet med energi mangler hos kvinder, der gør regelmæssig tunge motion og ikke genoplade din krop med den nødvendige mængde kalorier.

Problemer i æggestokkene

Når æggestokkene er ansvarlige for amenorrhea, anovulation indbefatter hyperandrogenemia, polycystisk ovariesyndrom, ren gonadal dysgenese, autoimmun oophoritis, premutated fragilt X, galactosemia, IUA, for tidlig ovariesvigt, Turners syndrom, uperforeret mødom og aplasi.

Symptomer på amenoré

Nogle af de bemærkelsesværdige symptomer på amenoré inkluderer:

1. Galaktorré

Galaktoré er en tilstand, hvor processen starter ammende kvinder, som ikke er gravid eller ammer.

2. hirsutisme

Hirsutisme er en tilstand ses hos kvinder, der har vækst ligner voksne mænd hår. Dette er forårsaget af et hormon kaldet androgen, som produceres i store mængder i kroppen.

3. Ændring i stemmen

De har observeret voice ændringer som følge af amenoré, som regel til en uddybning af registrering eller mandlig rækkevidde. Det øger eller signifikant vægttab, hyppig hovedpine, angst og vaginal tørhed er også tydelig.

Home retsmidler for amenorré

Blandt de hjem retsmidler, finder vi en masse planter og mineraler vigtigt at fjerne amenorré, se den mest effektive.

forbruge jern

Forbruge fødevarer rige på jern

Mangel på jern i kroppen medfører ofte reduktion og eliminering af menstruation. Ud over at være en del af blodet, jern er afgørende i produktionen af ​​hæmoglobin. Så hvis din krop har jernmangelanæmi og har også amenorré. Forbruge jern-rige fødevarer såsom spinat, brøndkarse, broccoli og persille.

Infusion af safran

Takket være de kraftige antioxidanter, den indeholder safran, er blevet et meget nyttigt værktøj i stabiliseringen din krop og genoprette din menstruation. For at forbruge saffron'd bedre foretage en infusion og tage en kop om dagen.

Må ikke stoppe læsning: Home Retsmidler for øjeninfektioner

Natlysolie

Natlysolie er rig på essentielle fedtsyrer er involveret i syntesen af ​​stoffer kaldet prostaglan-dyn type 1 og 3, så kroppen til at regulere ordentligt og secernere hormoner er ansvarlige for menstruation. Den sælges som indkapslet supplement. Taget en gang eller to gange dagligt som anvist af lægen og beholderen.

Angelica sinensis

Angelica sinensis har traditionelt været brugt til arbejdskraft, såsom fødsel og forsinkelse i at fjerne moderkagen efter fødslen problemer. Kvan rod er også blevet anvendt til lindring af amenorrhea og dysmenoré. Ifølge den seneste videnskabelige forskning udført på University of Messina, Italien har vist, at kvan har væsentlig indvirkning på gynækologiske problemer hos kvinder, især amenorré og menstruationssmerter.

melissa

Melissa balsam eller melisse, er en anden urt, der har været historisk brugt i behandlingen af ​​amenorré og andre problemer i forbindelse med menstruation hos kvinder. Det fremmer menstruationscyklus og lindrer smerter denne periode indebærer. Det er også blevet brugt til at lindre migræne og hovedpine forbundet med amenorré.

blå cohosh

Blå Cohosh er en plante, der har været brugt i traditionel medicin. Det menes, at blå cohosh er en meget god uterin stimulerende og hjælper menstruation. Dens analgetiske egenskaber giver stimulering i blodstrømmen i bækkenpartiet. Nylige videnskabelige undersøgelser viser, at blå cohosh har potentiale til at helbrede amenorré og andre gynækologiske sygdomme.

Du kan også bruge falsk enhjørning rod, saft rige på folinsyre og C-vitamin, såsom jordbær, brombær, appelsiner og sukkerroer, der vil tillade dig at holde en god celle funktion og stimulere din blodgennemstrømning. Vi håber, at du har været nyttigt disse tips og hjem retsmidler til at behandle amenorré.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 50

map