Top 10 hår lidelser og hvad de betyder

Vores hår, søger vi at finde den bedste frisure, at vi går sammen med vores ansigt, farvet, degrafilamos og kam. Op eller ned, uanset hvordan du ser ud, dit hår kan virkelig fortælle, hvordan du er. Men du kan sige, hvor du er? der Hår lidelser at betyde noget mere end bare en daglig hårtab, læse vores artikel og finde ud af, hvad disse lidelser kan være hår.

hairproblems

Nogle gange er dit hår prøver at sige "skære mig", og nogle gange du prøver at sige noget andet lidt mere alvorlig. Dit hår kan fortælle en masse om sundhed hele din krop. Disse er de øverste 10 Hår lidelser Almindelige problemer forbundet med mere alvorlige sundhed, men nogle af disse symptomer, vil ikke være vægtige grunde til tider. Du bør være i stand til at skelne, når det er tid til at besøge lægen.

Top 10 hår lidelser og hvad de betyder

hvidt hår

Hvis du har hørt om María Antonieta, det er at vide om María Antonieta syndrom, som er en pludselig kridtning af hår.

Ifølge fortælle historien, hår af det attende århundrede dronning af Frankrig, var helt hvid aftenen før hun skulle blive halshugget.

Er det virkelig sandt? Det er i tvivl, men hvad er ikke i tvivl om, er, at dette syndrom eksisterer, hvilket gør grå hår gradvist over en periode på op til uger, især når du er under indflydelse af dyb stress.

"Oxidativ stress kan påvirke pigment celler," siger han Paradi Mirmirani hudlæge, MD, Dermatologisk afdeling, Den Permanente Medical Group i Vallejo, Californien.

Dette adskiller sig fra person til person, men hvis du mærke en ny afgrøde af gråt hår, bør du tage en ferie og finde måder at gøre dit liv mindre stressende, hvis du ved, det er stress. Grå hår er også baseret på genetik, så for nogle er det bare en ventende spil.

Må ikke stoppe læsning: 5 hjem retsmidler mod psoriasis

sprødt hår

Skørt hår er et af symptomerne på Cushings syndrom, en sjælden tilstand forårsaget af overskydende cortisol. Undertiden behandling for Cushings syndrom er så let som at ændre en dosis af medicin, og undertiden sygdommen kræver større behandlinger: kirurgi, kemoterapi eller strålebehandling.

Disse bruges til at korrigere overproduktion af cortisol i binyrerne.

Tørt hår og slanket

Hypothyroidisme kan ændre udseendet af dit hår samt andre symptomer. Det foreslås, at mennesker med skjoldbruskkirtlen sygdomme "måske bemærke øget hårtab og en ændring i udseende."

En undersøgelse af thyreoidea stimulerende hormon (TSH) se, om dit hår forsøger at advare en skjoldbruskkirtlen problem. Andre symptomer omfatter træthed, kulde intolerance, ledsmerter, muskelsmerter, hævelse af ansigt, og vægtøgning.

hårtab

Lave jern niveauer eller anæmi er sygdomme, der måske hår kan være at forsøge at advare. Du vil se meget mere hår i penslen efter børstning, eller på gulvet i bruseren.

Vegetarer og kvinder med kraftige menstruationer øge din risiko for jernmangel. Spis flere fødevarer rige på jern, og være sikker på at blive testet for at se, om anæmi er, hvad dit hår forsøger at advare dig lide.

Tyndere hår

Protein er afgørende for opbygningen stærk hår - ikke nok vil bemærke udtynding og endda hårtab proteiner.

Må ikke stoppe læsningen: 12 grunde til at spise radise sundhed hver dag

Mennesker med gastrointestinale vanskeligheder eller problemer med at fordøje proteiner er i fare. Selvom den største tyndere hår, selv hos kvinder skyldes genetik, kunne en mangel på protein meget vel være problemet.

Gule flager eller flager

Mere almindeligt kaldet skæl, seborrheic dermatitis er en hudsygdom hovedbund karakteriseret ved gule eller hvide flager i håret, i skulder og på øjenvipperne.

Dette kunne være forårsaget af bakterier på huden eller en inflammatorisk respons - så en ændring i kosten kunne bringes i orden. Selvfølgelig bør du konsultere din farmaceut og købe specielle shampoo, men hvis problemet fortsætter kan det være nødvendigt at tage mere alvorlige foranstaltninger.

beskadiget hår

Dit hår kan være, at advarer dig om sundhedsmæssige betingelser, dårlige spisevaner og mere, men nogle gange dit hår forsøger at fortælle dig ikke, hvad du ondt længere.

Dye, stryge det, tilmelde ham, og give "behandlinger", kan du lade det skørt, tørt og split. Hvis du giver for meget for en sådan behandling til dit hår, kan du ikke snige sig rundt realisere alle de andre ting, vi har talt om, og at dit hår kan snige sig rundt forsøger at sige.

Tab af hår

Når dit hår begynder at falde ud i klumper eller pletter - især kvinder - kunne være et tegn på diabetes. Diabetes er også knyttet til tyndere hår og hovedbund som skruebrækkere.

Hvis dit hår er faldende i cirkulære patches kunne du snige rundt forsøger at advare om diabetes.

Lucida forskning og skrivning of Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 91

map