Havsalt at fjerne cellulite

havsalt

De gavnlige egenskaber af havsalt kan håndtere denne hud problem er kendt som cellulite og eliminere sit udseende på en naturlig måde.

Alle kvinder er bange for at have cellulite på kroppen eller i det mindste opleve en bekymring, da det er et problem, der har tendens til at stige over tid. Disse uønskede huden forårsaget af cellulite uregelmæssigheder giver en dårlig udseende til kroppen, ofte forårsager ubehag og til tider afslører et sundhedsmæssigt problem.

Årsager til forekomsten af ​​cellulite

Forekomsten af ​​cellulite er mere almindelig hos kvinder, som følge af øget østrogen produktion og delikatesse og subkutane væv det kan være forårsaget af flere faktorer, såsom alder, dårlig kost, stress, en stillesiddende livsstil og fedme.

Husk, at cellulite er ikke en sygdom, men en normal ændring af det subkutane væv af huden.

Cellulite behandlinger er stadig ikke hundrede procent effektiv, men i øjeblikket er der flere mekanismer, der afhjælper og ligefrem hindre dens begyndelse. Blandt disse behandlinger er badet med havsalt at fjerne cellulite, som stimulerer blodcirkulationen og reducerer ophobning af kropsfedt, fordi det forbedrer lymfe kæde.

Du må ikke stoppe læsning: simpel morgen øvelse for stress.

Udnyttelse havsalt bad for at fjerne cellulite

For at høste fordelene af havsalt til at behandle cellulite, dets anvendelse er meget let. Fyld en balje med varmt vand og tilsæt to kopper havsalt.

Bland vand og slappe af i badekarret i op til tyve minutter. I løbet af denne tid, din krop massage (i dele tilbøjelige til cellulite) blidt og derefter skylles med koldt vand. Efter badet, anvende en fugtighedscreme, der yderligere vil hjælpe blødgøre huden, kan du se muligheder for cellulite cremer karriere, der vil hjælpe dig med at undgå de kemikalier og forarbejdede produkter.

Andre forholdsregler mod cellulite

cellulitis

  1. Styr din kost: Cellulite kan endda nå mere overvægtige kvinder, men også angriber de tyndeste kvinder. Kost højt indhold af fedt og kost med mange restriktioner fremskynde forekomsten af ​​cellulite.
  2. Reducere natrium indtag: Det er ikke kun til stede i bordsalt, men også i fødevarer og forkogt pølser, fremmer natriumretention. Foretrukket salt indeholdende forskellige mineraler, der giver en bedre smag i små mængder.
  3. lave te: Grøn te, salvie og mynte urter er meget effektive til at fjerne giftstoffer og kropsvæsker.
  4. Rens med saft: Når det er muligt, tage en liter grøntsagssaft før hvert måltid, da dette vil bidrage til at rense fordøjelsessystemet og fjerne giftstoffer fra kroppen. Blandt vegetabilsk juice er den bedste æble, spinat og selleri. Hvis du ikke kan lide juice, en anden mulighed er at spise kun frugt.

Du må ikke stoppe læsning: Flydende for diabetes og kolesterol papaya med havre

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 65