sol tagsten til en ren og bæredygtig energi.

sol flise

Solcelle og solvarme fliser, og en løsning alternativ til de solpaneler at foretage gratis og bæredygtig energi.
Folk er endnu ikke overbevist om at bruge vedvarende energi og til at placere i deres hjem for at give dem elementer. Men efterhånden ser vi, at flere og flere huse, der er vedtaget sådanne særlige fliser eller solpaneler.

Et tag, der opfylder den ekstra funktion levere vedvarende energi, er fra ethvert synspunkt en mulighed værd at overveje.
Den løsning, som er meget moderne i visse lande, er sol helvedesild, der ud over at være meget æstetisk, vil spare dig en god sum penge på kontoen af ​​vandforsyningen el og gas. Investeringen, der kan synes højt i første omgang, gemmes efter flere måneders ikke betaler elregningen.
På markedet findes der allerede mange af disse sol helvedesild, der har materialer, der gør dem mere fleksible og til at tage nogen form. Desuden er nogle af disse fliser ligner traditionelle teglsten, ideel til boliger eller sommerhuse udseende. En fuld eller delvis dækket med disse sol tagsten kan nemt opfylde energibehovet hos en familie.

Design til alle
REM S.p.A. italienske selskab producerer sol fliser dækket plast sprøjtestøbte PLEXIGLAS. opkald fliser Techtile De har det visuelle udseende af en traditionel ler flise, men indeholder i solceller eller solvarme moduler til opvarmning af vand.
Som rapporteret af Solar Energy OK sted, "en sydvendt med en størrelse på 18 m2 og en hældning vinkel på 30 grader tag producerer 1.650 kilowatt-timer elektricitet om året under solen i det sydlige Italien.
Dette dækker cirka fem sjettedele af det årlige elforbrug en enkeltmandsvirksomhed husstand i Tyskland".

den sol helvedesild muligt at opnå vedvarende energi uden at påvirke æstetik i bygningen, da de er meget lig konventionel i form eller farve, men den store forskel er, at ud over at dække taget af huset, producere elektricitet Det kan udnyttes til at generere varme.
Disse fliser kan dække hele taget eller kun en del af det, i henhold til den vedvarende energi, de har brug for i hjemmet eller som ønsker at spare på energien.
De er som solpaneler, er bygget til at omdanne sollys og omdanne det til energi, opretholde æstetik og harmoni.
At elektricitet fra solen er fri for forurening.
I Venedig er det, hvor de fleste har placeret disse fliser.

Du må ikke stoppe læsning: 10 måder at leve med glæde have nok

Forskellige amerikanske og europæiske virksomheder har udviklet forskellige modeller, der allerede tillader installation i ethvert tag. Venedig er en af ​​de større byer, der allerede har disse sol tagene.

den  sol helvedesild, De er baseret på udvikling nye systemer og materialer, som amorfe eller monokrystallinsk silicium, som tillader paneler til at være ganske fleksibel og derfor tilpasse sig til enhver form. Det er derfor, de er næsten det samme som en konventionel flise, med den ekstra egenskab at producere solenergi, uforurenet.

"Tegolasolare"

Det italienske selskab Område Industrie Ceramiche, der lavede en stærk rød flise, der absorberer mindre vand og varme, designet sin sol flise version med den "tegolasolare". Fliser, 48 cm2, er lavet af fire solceller og kan installeres på en traditionel måde, der forbinder solpaneler at skabe et fotovoltaisk felt.
Disse fliser kan installeres på hele taget eller en del kun, for at undgå skraverede dele eller andre problemområder. Den store fordel er, at hvis en flise er brudt kan udskiftes uden at påvirke systemet. Ifølge selskabet, der producerer dem, et areal på 40 m2 overdækket med disse fliser har en kapacitet til at producere 3 KW strøm.

"Soltech Energi" gennemsigtigt glas

Soltech Energi, et svensk firma, der sælger solenergi løsninger, blev tildelt i 2010 med "Best New Material 2010" for sin unikke varmesystem med fliser lavet med enkelt klart glas. Attraktive fliser giver et unikt udseende til dit loft, ligesom en slags is du ikke kan få på anden måde.
og hvad systemet så speciel og fortjener at vinde en præmie det? For startere, er fliserne lavet af almindeligt glas og vejer det samme som ler fliser. For det andet har disse fliser ikke varme vand, men ren luft. Fliser er installeret på en sort lærred hvor luftrum er monteret. Sort absorberer varme og derfor luften flyder nedenfor. Denne luft anvendes derefter til at varme vand direkte eller et rum.
Systemet genererer omkring 350 kWh varme per kvadratmeter, afhængig af vejret.

Du må ikke stoppe læsning: Brightening alternativ hjemmelavet

Tile "Solarcentury" Vinder

Den førende britiske selskab producerer solenergi solarcentury. Den innovative solvarme flise "C21t" vandt den prestigefyldte Rushlight Award for Solar Power for sine sol helvedesild. Det nye ved dette produkt er, at det er et system, der kombinerer solceller og termisk energi i en enkelt flise.
præmierne Rushlight Award De fremmer, anerkende og fejre de teknologier og innovationer inden for miljøområdet i Storbritannien.
For sin del, Sammenslutningen af ​​Arkitekter i Catalonien (Spanien) med henvisning til dette produkt sikrer, at "flise C21t Det letter produktionen af ​​solenergi takket være dens hurtig og enkel installation samt deres tilpasning til enhver type flise. "

Analyse disse muligheder vi indser, at der er alternativer for enhver smag, meget mere bæredygtigt end traditionelle fliser uden at påvirke æstetik taget. XXI århundrede mulighed, der skal overvejes ved hver bygherre.

Disse sol helvedesild er begyndt at invadere markedet, for sin skønhed i design og dens fordele for vedvarende energi i boliger og tillade alle at nyde fordelene ved at have din "Egen magt" ren og bæredygtigt at hjælpe planeten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =