Hvorfor skal du have i dit køleskab gelée

Fordelene ved gelée er omfattende og universiteter rundt om i verden studerer deres forbindelser for at lære mere om alle dens gavnlige bidrag til kroppen.

gelée

Gelée kan være en tonic, der bringer vitalitet og kan også bidrage til at afbalancere hormoner. Dette fremragende mad er skabt af bier til at fodre dronningen og larverne, proteiner og sukker, der findes i gelée gør det en virkelig gavnligt produkt at give et energiindtag og forbedre kroppens funktioner.

Fordele ved Royal Jelly

De er stadig at blive afprøvet mange af sine fordele, men brugen af ​​gelée er blevet gjort i mange år med meget gode resultater.

1. Modulator immun

Gelée bliver angivet til at være en kilde, der regulerer immunsystemet hos mennesker, en gruppe forskere fra University of Ryukyus i Japan foretog en undersøgelse for at afgøre, om gelée kunne ændre udviklingen af ​​systemisk autoimmunitet i mus.

Autoimmunitet er en tilstand, hvor kroppens immunsystem angriber sig selv. Sygdomme som leddegigt og mange allergier er autoimmune lidelser.

Disse mus blev genetisk disponeret for at have lupus, en alvorlig autoimmun sygdom. I løbet af undersøgelsen, fandt forskerne, at mus, der fik tillægget gelée oplevede en betydelig forsinkelse med at få lupus og når de har erhvervet, levede betydeligt længere end mus ikke modtager tillægget.

Du må ikke stoppe læsning: Kontakt med mikrober øger immunitet.

Denne undersøgelse understøtter en masser af vidnesbyrd fra folk, der har rapporteret brugen af ​​gelée at forstærke eller skabe balance i deres immunforsvar.

2. Protect lever

Royal Jelly

En undersøgelse tyder på, gelée kan have beskyttende egenskaber for lever.

Forskere ved University of Erciyes tyrkiske virkelige fodret mus, som havde fået en lever toksin gelé. De fandt, at indgivelsen af ​​gelée fungeret som lever beskyttelsesmiddel, på kun syv dage udviste en markant beskyttende virkning på levervæv til dette toksin.

3. En naturlig antioxidant

Antioxidanter forhindre celler i oxiderende, som oxidation kan føre til dannelsen af ​​kræftceller, hjertesygdomme og andre degenerative tilstande.

Som rapporteret i Journal of Agricultural Food Chemistry i 2008, Gelée indeholder meget store mængder af forskellige antioxidanter. Hvad forskerne lærte, var, at gelée har større mængder af disse antioxidanter, når det er frisk. Så når de køber dette produkt, sørg for at det er frisk.

4. Reducerer Inflammation

Fordele ved det kongelige Jale

Nyere forskning fortsætter bemærke, at kronisk inflammation er en årsag til hjertesygdomme og andre degenerative sygdomme såsom Alzheimers sygdom, gigt og visse kræftformer.

En gruppe forskere fra Hayashibara Biochemical Laboratories i Japan, har besluttet at teste den anti-inflammatoriske aktivitet af gelé royal. De testede proinflammatoriske cytokiner, såsom TNF-alfa, IL-6 og IL-1 (hvilket indikerer inflammatorisk aktivitet i kroppen).

Forskere fandt, at administration af gelée undertrykt disse proinflammatoriske forbindelser og konkluderede, at dette stof giver antiinflammatoriske aktioner.

Du må ikke stoppe læsning: Prostatakræft og hvad deres tegn

Af disse grunde gelée kan være et ideelt supplement til seniorer og kronisk inflammatorisk der kan frembyde problemer.

5. Forbedret hjernefunktion

den Rigtig forbrug pull kan øge mental klarhed og intellektuel ydeevne, siger en undersøgelse fra Gifu Farmaceutiske Universitet i Japan.

Forskere fodrede rotter med en toksisk forbindelse, designet til at dræbe hjerneceller og derefter fodret gelée. De fandt, at gelée kan ikke kun beskytte hjernen, men også stimulerer den kognitive funktion og hjerne reparation.

6. ardannelse i huden

Forskere ved Institut for Farmakologi, Nihon University i Japan satte sig for at opdage, om den gelée kan øge sårheling.

Undersøgelsen kan fastslå, at gelée udviste anti-inflammatorisk aktivitet ved at reducere dannelse af collagen og udsondring. Dette stof forkorter også den periode, helbredende hudlæsioner, nok for forskerne at sige, at Royal Jelly er i stand til at forbedre sårheling.

Bemærk: Dette stof kan være meget gavnligt for kroppen, men kan ikke forbruges uden først at blive godkendt af din læge eller speciallæge har ansvaret, fordi det kan medføre alvorlig allergi forbrug, og kan ikke anbefales til folk, der lider af en sygdom kronisk renal.

Skrivning: Livet Team Lucida

Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =