Hvor let og naturligt rense filteret udluftning af ovnen.

Hvor let og naturligt rense filteret udluftning af ovnen.

Alt du behøver er en stor container, vand og natriumhydrogencarbonat.
Beholderen er fyldt med vand og bring i kog. Derefter ned lidt intensiteten af ​​flammen på komfuret, men fortsætter med at koge og tilsæt 1/2 kop bagepulver meget langsomt. Bogstaveligt, tilføje en spiseskefuld ad gangen, så meget boblende og straks. Derefter tage fedtfilteret og dyppe den i skålen. Hvis du passer alle er bedre, men måske du har forladt 1/2 filter fik sin størrelse.

Du observere i løbet af de første par minutter, da den sydende vand arbejder i fedt. Du vil se, hvor fedt smelter og bliver efterladt i vandet. Når man tænker på, at den første halvdel var nok i kogende vand, vende rundt og fordybe dig nu den anden halvdel af filteret. Du vil blive overrasket over at se alt fedtet ud.

Afhængig af mængden af ​​fedt du har din ovn filter er, at du kan vælge, eller give en ny behandling med kogende vand og bagepulver (men med rent vand), eller, lad den stå et stykke tid længere under varmt vand tap / vandhane. Den eneste ulempe ved den sidstnævnte mulighed er, at vand er spildt. Være værd at passere en ny behandling, så dit filter er som ny! ��

Du må ikke stoppe læsning: Terrarier at dekorere hjemmet trin for trin guide

Del med os din vask teknik naturligt filtrere din brændeovn!

Oversættelse og tilpasning: hold liv Lucida
kilde: www.onegoodthingbyjillee.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =