5 bruger æg til dit hår og hud

Æg kan være en stor allieret af skønhed fordi på grund af deres egenskaber kan hjælpe huden til at genvinde al sin glans, tekstur og naturlig blødhed, og til gengæld er i stand til at forbedre nogle betingelser deraf kendt bruger æg til sundt hår og hud.

Egg bruger hår

En kilde til protein, der normalt er inkluderet i de fleste moderne kostvaner er ægget, ud over nogle mennesker moderere deres indtag af kolesterol på grund af emnet.

Men få har overvejet, men æg protein er til gavn for vævsheling, så ægget er en stærk allieret af skønhed, især med hensyn til hårpleje og hud.

Fordele ved æg til huden

To af de vigtigste næringsstoffer, der findes i æg er cholin og lutein. Cholin er et medlem af B-vitamin familien, kan dette bidrage til at reducere fedt cellemembraner og det er vigtigt at forbedre den måde, de hudceller. Den anden næringsstof kaldet "hill" hjælper også kroppen for at opretholde tilstrækkelige niveauer af andre B-vitaminer.

Ægget bruger til hår og hud

Dette er meget vigtigt, fordi hud har brug B-vitaminer til at producere energi og til at producere kollagen og elastin, gummy proteiner, der holder huden skinnende og glat fornemmelse og underskrift. Lutein er en anden stor grund til at spise æg til morgenmad. Denne antioxidant carotenoid findes i æg hjælper med at bevare elasticiteten i huden og forebygge skader forårsaget af frie celler i huden radikaler.

Du må ikke stoppe læsningen 7 naturlige midler til at reducere cellulite

Ægget bruger til hud og hår

Du kan møde nogle bruger æg til at opretholde ordentlig pleje af både hår og hud generelt.

1. Toning Face

den æggehvide koncentrat er kendetegnet ved forbindelserne ansigtshuden tone, hvilket betyder fjernelse af urenheder, der ophobes i porerne. For at bruge det, du har brug for at slå æggehvide og derefter med hjælp fra en børste anvender til at gå over hele ansigtet, altid undgå området omkring øjnene. At tilbringe tyve minutter kan du fjerne det med lidt varmt vand.

2. For øjet poser

Når dette område er betændt, vores ansigt ser syg, alderen og kedelig. den æggehvide er til gavn for betændelse under øjnene du kan bruge en vatpind og gå påføre et tyndt lag på de berørte dele. Lad virke i 10 minutter og skyl, Dette er en meget effektiv metode til at behandle øjet poser.

3. Maske til fedtet hud

bruger æg

Under fedtet hud skaber en tilstand, der er befordrende for dannelsen af ​​acne, og det er uskøn. den æg reducerer overskydende sebum.

  • Fremstille en blanding med æggehvide og tre spiseskefulde havregryn.
  • Anvendt af slidbanen dette ansigt og hals.
  • Forsigtigt cirkulær massage udført.
  • Lad virke i 15 minutter og skyl med varmt vand.

Du må ikke stoppe læsning: Forberedelse naturlige opskrifter at farve grå hår

4. hårbalsam

Hvis håret ser kedeligt og tør æg kan fungere som en naturlig balsam så håret glattere, skinnende og håndterbar.

  • En hele æg blanding med halv kop yoghurt og en skefuld olivenolie.
  • Udvider produktet gennem håret og sætte dig selv en hætte.
  • Lad virke i 45 minutter.

5. Volumen og hår glans

At give volumen til håret behøver kun at slå et æg og tilsæt lidt citronsaft, indtil blandingen er homogen. Vær klar til at distribuere hele håret og lad det handlede i tredive minutter. Med dette har vi ekstra hjælp til at give mere vitalitet til dit hår.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 76 =