Hvordan man laver en pose af duftende lavendel

Duftende lavendel fbolsa

Aromaterapi er brugen af ​​aromatiske planteolier, så brugen af ​​lavendel er ofte den mest anvendte for sin duftende aroma. Aromaterapeuterne blend terapeutiske æteriske olier især for hver person og foreslå fremgangsmåder til anvendelse, såsom topisk anvendelse, massage, inhalation eller nedsænkning i vand for at stimulere de ønskede reaktioner.

Forskellige lugte (duftstoffer), og de kemiske komponenter af olierne, kan producere forskellige følelsesmæssige og fysiologiske reaktioner. Med disse æteriske olier kan masseres på huden, brug den i brusebadet eller fordampet i en oliebrænder til at fylde sin aroma. Du kan også bruge aroma planter, der tilbyder en parallel til den olie, for eksempel ved at skabe tasker, hvor duften er komprimeret og kan have en lang levetid til den olfaktoriske stimuli af indbyggerne i hjemmet.

Du kan bruge det i bilen, for at give duft skuffer, møbler, til at sætte under hovedpuden, hvor du beslutter det er bedre at have denne aromatiske taske. Som kan omfatte andre typer af aromatiske planter også.

Her kan du lære at lave din egen lavendel med en duft, der vil gøre dit hjem føler mere agradeble.

instruktioner:
- omkring 1 spiseskefuld af tørret lavendel knopper
- to stykker stof 3 × 3 tommer
- saks
- sytråd
- synål

Du må ikke stoppe læsning: Opskrift syltede agurker med dild

instruktioner:

1. Skær to stykker stof identisk formede hjerter
2. Bestyrelsens stof hjerter og lave mad sammen
3. Inden udgangen af ​​sømmen, fylde dit hjerte med lavendel knopper og syning lukning
4. Sæt en ledning strimmel til nem ophængning

Bemærk: Ideel til små og meget smalle steder som bilen. Du kan bruge andre muligheder for at udfylde denne er duftende, ligesom kamille, kanel, etc., vælg din favorit og salve dine rum; Denne manuelt arbejde er perfekt som terapi, jeg kan gøre det for gave eller salg.

De endelige resultater af lavendel pose med en uforglemmelig duft:

lavendel pose

Oversættelse: Livet hold Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =