5 vigtige færdigheder, der vil øge din følelsesmæssige intelligens

Vil du forbedre dine relationer og faglige og personlige præstationer? Hvis du lærer at mestre den fem centrale færdigheder af følelsesmæssig intelligens Du kan forbedre dine relationer.

Forbedre dine følelsesmæssige intelligens færdigheder

Hvorfor forbedre følelsesmæssig intelligens kan helbrede dig?

At være i stand til at have kontrol over dine følelser vil hjælpe i flere områder af dit liv. Fra at forbedre dine følelser i stressende eller følelsesmæssige situationer og forhindrer intuition er begrænset, for at forbedre dine følelsesmæssige reaktioner på situationer, der opstår. Følelsesmæssig intelligens kan du tage mere afbalancerede beslutninger.

Vores hukommelse er også stærkt knyttet til følelser. Ved at lære at holde forbindelsen til den følelsesmæssige del af hjernen samt den rationelle, vil du ikke kun udvide udvalget af muligheder, når det kommer til at reagere på en ny begivenhed, men det vil også hjælpe med at forhindre løbende gentage fortidens fejltagelser.

til forbedre følelsesmæssig intelligens du har brug for at forstå og håndtere dine følelser ved at udvikle nøglen til at kontrollere og styre den overvældende stress, og effektive kommunikationsfærdigheder.

Hvad er disse 5 centrale følelsesmæssig intelligens

Du kan opbygge din følelsesmæssige intelligens reducere stress, holde fokus og holde dig forbundet til dig selv og til andre gennem fem færdigheder.

De første to færdigheder er afgørende for at styre og håndtere stress og stressende sidste tre kommunikationsevner stærkt forbedret.

 • Reducer stress hurtigt forskellige indstillinger.
 • Anerkend dine følelser og holde dig fra at få overvældet.
 • Slut følelsesmæssigt med andre ved hjælp af nonverbal kommunikation.
 • Brug humor og spille for at holde forbindelsen i vanskelige situationer.
 • Løse konflikter positivt og med tillid.

Hvordan til at mestre de fem vigtigste færdigheder følelsesmæssig intelligens

Vigtige færdigheder følelsesmæssig intelligens kan læres af alle, når som helst. Men der er en stor forskel mellem at lære om følelsesmæssig intelligens og anvende denne viden i dit liv.

Vi må lære at overvinde hverdagens stress og relationer, opholder sig følelsesmæssigt opmærksom på, at du producerer denne ændring.

Det betyder, at du kan ikke bare læse om følelsesmæssig intelligens for at master (skal opleve og praktisere de færdigheder i din hverdag).

Her er fem vigtige færdigheder, du har brug for at tilegne sig, hvis du ønsker opbygge din følelsesmæssige intelligens.

1) Lær at håndtere situationer gennem stresshåndtering

Høje niveauer af stress kan overvælde dit sind og krop, hæmmer din evne til at "læse" en situation præcist, høre, hvad nogen siger, være opmærksom på dine egne følelser og behov og kommunikere klart.

At være i stand til hurtigt at falde til ro og lindre stress vil hjælpe med at holde dig afbalanceret, fokuseret og i kontrol, uanset de udfordringer, du står over for, eller hvor stressende situation.

Udvikle dine evner til at reducere stress ved at arbejde gennem de følgende tre trin:

 1. Indse, når du er stresset (det første skridt til at reducere stress er at anerkende, hvad du føler). Hvordan din krop føler, når du er stresset? Er muskler eller stram eller øm mave? Er dine knyttede hænder? Er din overfladisk vejrtrækning? At være bevidst om den fysiske reaktion på stress, vil hjælpe med at regulere stress, når den opstår.
 2. Identificer din stress respons (alle reagerer forskelligt på stress). Hvis du har tendens til at blive vred, når du er under stress, du reagerer bedre til stress relief aktiviteter for at berolige dig. Hvis du har tendens til at være deprimeret eller trækkes tilbage, du reagerer bedre til stress relief aktiviteter, der stimulerende. Hvis du har tendens til at blive følelsesløse, er du nødt til at lindre stress aktiviteter, der giver komfort og stimulering.
 3. Den bedste måde reducere stress hurtigt det er gennem deltagelse af en eller flere af dine sanser: syn, hørelse, lugt, smag og berøring. Hver person reagerer forskelligt på sanseindtryk måde, så du skal finde ting, der er afslappende og / eller energi til dig. For eksempel, hvis du er en visuel person, kan du lindre stress omgiver dig opløftende billeder. Hvis du reagerer mere til lyden, kan du finde lindring i naturens lyde, vil et stykke yndlingsmusik, eller lyden af ​​et vand springvand hjælpe dig med hurtigt at reducere stressniveauet.

Du må ikke stoppe læsning: Folk livløse de er de første til at kritisere

2) Reducer stress i dine relationer med følelsesmæssig bevidsthed

følelsesmæssig intelligens til at forbedre din kommunikation

At være i stand til at oprette forbindelse til dine følelser (være opmærksom på dine følelser og hvordan de påvirker dine tanker og handlinger) er nøglen til at forstå sig selv og forblive rolig og fokuseret i stressede situationer med andre.

Mange mennesker er koblet fra deres følelser, især stærke følelser som vrede, sorg, frygt og glæde. Dette kan være resultatet af negative erfaringer i barndommen, der lærte ham at forsøge at lægge dine følelser. Men selv om vi kan forvrænge, ​​benægte eller dulme vores følelser, vi kan ikke fjerne dem. De er der stadig, vi er opmærksomme på dem eller ej.

Desværre, ingen følelsesmæssig bevidsthed, vi er i stand til fuldt ud at forstå vores egne motivationer og behov, eller kommunikere effektivt med andre. Vi er også meget større risiko for at blive overvældet i situationer, der synes truende.

Hvad er dit forhold til dine følelser?

Har du oplever følelser flyder, finde dig selv med en følelse efter den anden med hver erfaring du bor?

Har dine følelser er ledsaget af fysiske fornemmelser, du oplever i steder som maven eller brystet?

Har du oplever følelser og følelser som vrede, sorg, frygt, glæde, og hver er tydeligt i dit ansigtsudtryk?

Oplever du intense følelser, der er stærke nok til at fange opmærksomheden fra andre?

Har dine følelser spiller en vigtig rolle i din beslutningsproces?

Hvis nogle af disse oplevelser, du ikke kender, sandsynligvis dine følelser kan være blokeret. til være følelsesmæssigt sundt og følelsesmæssigt intelligent, du skal genoprette forbindelsen til dine basale følelser, acceptere og føle sig godt tilpas med dem.

Hvordan man kan udvikle følelsesmæssig bevidsthed?

den følelsesmæssige bevidsthed kan lære når som helst af livet. Hvis du ikke har lært at håndtere stress, er det vigtigt at gøre først. Når du kan håndtere stress, vil du føle dig mere komfortabel gentilslutning for stærke eller ubehagelige følelser og ændre den måde, du oplever og reagere på disse følelser.

den meditation eller yoga De kan være store allierede til at genskabe forbindelsen med vores følelsesmæssige bevidsthed.

3) Forbedring verbal kommunikation

At være en god kommunikator kræver mere end verbale færdigheder og evne til at håndtere stress. Ofte hvad du siger, det er mindre vigtigt end hvordan du siger det, eller andre nonverbale signaler, du sender via bevægelser, når du kommunikerer; hvor hurtigt eller hvor stærk tale, øjenkontakt, som du bruger, etc.

For at holde sig opmærksomhed fra andre og opbygge tilslutning og tillid, du skal være opmærksom på og have kontrol over kropssprog. Du skal også være i stand til præcist at læse og besvare nonverbale tegn, at andre mennesker sender dig.

Disse meddelelser ikke stopper, når en person er færdig med at tale. Selv når du er tavs, er du kommunikerer nonverbally. tænke Også om hvad du sende, og Hvis det, du siger matcher hvad du føler.

For eksempel, hvis du siger, "Jeg har det fint," mens tænder knuge og se den anden vej, er din krop tydeligt peger det modsatte. Dine nonverbale budskaber kan producere en følelse af interesse, tillid, følelser og lyst til tilslutning, eller kan generere frygt, forvirring, mistillid og manglende interesse.

Du må ikke stoppe læsning: virkelighedsopfattelse - drømmen læring

Tips til at forbedre nonverbale kommunikation

Den succesfulde nonverbale kommunikation afhænger af din evne til at håndtere stress, genkende dine egne følelser og forstå de signaler, du sender og modtager.

Du huske følgende:

 • Gør øjenkontakt - Kontakt med øjne kan kommunikere interesse, opretholde strømmen af ​​en samtale, og hjælpe med at måle svaret fra den anden person.
 • Vær opmærksom på nonverbale tegn - De nonverbale signaler, du sender og modtager, såsom ansigtsudtryk, tonefald, kropsholdning og gestus, berøring, og tempoet i samtalen.

4) Sådan bruges humor og spille for at håndtere de udfordringer

Forbedre dine evner til at få følelsesmæssig intelligens

Humor, latter og leg er naturlige modgifte af vanskelighederne i livet; Letter de byrder, og hjælpe dig med at holde tingene i perspektiv. En god hjertelig latter reducerer stress, løfter stemningen og genskabe balancen i nervesystemet.

den dejligt kommunikation udvider din følelsesmæssige intelligens og hjælper dig med:

 1. Tag de vanskeligheder roligt - Gør det muligt at se dine frustrationer og skuffelser fra nye perspektiver, latter og leg kan lindre ubehag og svære tider.
 2. udglatte forskellene - ofte ved hjælp af humor vil hjælpe dig sige ting, der kunne være ellers er vanskelige at udtrykke.
 3. Slap af og giver opmuntring samtidig - Den legende kommunikation lindrer træthed og slappe af din krop, så du kan genoplade og gøre flere ting.
 4. Være mere kreativ - når du slapper af, kan du slippe af med de stive former af nogle måder at tænke på, som giver dig mulighed for at være kreative og se tingene på nye måder.

Hvordan man kan udvikle den legende kommunikation:

Det er aldrig for sent at udvikle din humoristiske og underholdende side:

 • Begynder at bryde formen, og bruger humor, når du føler det er nødvendigt, indtil den del af din daglige rutine igen.
 • Find underholdende aktiviteter, der slappe dig og hjælpe dig med at nå dit legende natur.
 • Øv at lege med dyr, babyer, små børn og folk, der sætter pris på "legende drilleri".

5) Hvor at løse konflikter positivt

Konflikter og uoverensstemmelser er uundgåelige i relationer. To mennesker kan ikke have de samme behov, synspunkter og forventninger på alle tidspunkter. Men det ikke at være dårligt.

Løs konflikter i sunde måder Du kan opbygge tillid blandt mennesker. Når konflikten ikke opfattes som en trussel eller straf, det fremmer frihed, kreativitet og sikkerhed i relationer.

Evnen til at håndtere konflikter på en positiv måde understøttes af de fire tidligere færdigheder. Når du ved at håndtere stress, holde dig følelsesmæssigt til stede og klar, kommunikere nonverbally, og bruge humor og spille, du bedre rustet til at håndtere situationer, følelsesladede og opsamling og arrestere mange problemer, før de bliver større.

Tips til at løse konflikter på en positiv måde

 •     Holde fokus på dette - når du ikke holder på gamle sår og bitterhed, kan du genkende virkeligheden i den nuværende situation, og se det som en ny mulighed for at løse gamle følelser om konflikt.
 •     Vælg dine argumenter - Forklaringer tager tid og energi, især hvis du ønsker at løse det på en positiv måde. Den mener, hvad der er værd at diskutere, og hvad der ikke.
 •     tilgive - adfærd, der gør ondt andre er i fortiden. For at løse konflikten, er det nødvendigt at opgive trangen til at straffe eller søge hævn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1