Himalaya salt, der anvendes til at lindre sinus infektioner og reducere slim

Nogensinde du opdager, at dit hår, hud og lunger føler sig godt efter at have tilbragt en dag på stranden? Dette skyldes, at salt i havvand og havluft, har mange fordele. Læs vores artikel og se fordelene ved Himalaya salt til at lindre luftvejsinfektioner og reducere slim.

Himalaya salt for at reducere slim

I virkeligheden, i det attende århundrede, blev det opdaget, at de polske salt minearbejdere, havde signifikant bedre immunforsvar, lunge sundhed og sinus klarhed i forhold til deres familier. Når disse mænd oplevede en infektion eller sygdom, deres symptomer milde, og bedring meget hurtigt. Dette skyldes, at den daglige indtagelse af salt, forbedrer lungefunktion og immunrespons.

Det er sandt: Den gamle ayurvedisk medicin har været afhængig af salt terapi i tusinder af år. Udøvere selv brugt værktøjer som Neti at overrisle deres bihuler.

Men du behøver ikke at leve nær havet for at opleve disse fordele. Alt du behøver er en Himalaya salt inhalator.

Hvad er Himalaya salt?

Som navnet antyder, Himalaya salt kommer fra saltminerne i regionen Punjab i Pakistan, omkring 300 km fra Himalaya.

Salt består hovedsageligt af natriumchlorid, men også indeholder op til 84 forskellige mineraler, herunder kalium, magnesium og calcium og natrium, men har et dårligt ry, arbejder for at:

  • Kontrakt og afslappe musklerne
  • Opretholde en ordentlig balance af væske og forhindre dehydrering
  • Send impulser i nervesystemet
  • Forebygge lavt blodtryk

Himalaya salt kan bruges til madlavning, varme bade, body scrubs og Himalaya salt lamper.

6 Fordele ved Himalaya salt

Her er det derfor, du bør holde en inhalator Himalaya salt ved hånden.

1. Fremmer immunitet

Indånding af salt forhindrer bakteriel infektion i luftvejene og omvendt. Det virker også mod svampe og andre patogener ved at fremme aktiviteten af ​​fagocytter (hvide blodlegemer) for at dræbe patogener.

2. Calm inflammation

Undersøgelser har vist, at saltet inhalation formindsker ødem i bronkialslimhinden at formindske inflammation. Faktisk kan det forhindre (eller i det mindste reducere) hyppigheden af ​​luftvejsinfektioner betændelser, herunder betændelse i de nedre luftveje, men også akut eller kronisk betændelse i de øvre luftveje, kronisk obstruktiv lungesygdom og infektion paranasale bihuler. Selv modarbejder betændelse og irritation forårsaget af eksponering for passiv rygning, allergener og luftforurening.

3. Fjerne ophobning af slim

Fjerne eller reducere slim er en af ​​de kvaliteter af Himalaya salt. Mikroskopisk saltmolekylerne inhaleret når du er nær salt, der indeholder negativt ladede ioner. Disse ioner rejse gennem sinus og i luftvejene, hvor fortyndede slim og ødelægge bakterier danner ionbindinger med kontaminanter. Bakterier og slim derefter bortvist fra kroppen naturligt, at aflaste.

4. afgifte

Luften i enhver storby, er fyldt med kemiske forureninger, såsom smog, røg, støv, luftbårne kemikalier og allergen. Dette forårsager en masse stress til lungerne og luftvejene. Luftforurening kan gøre dig mere modtagelig for astma, bronkitis, lungebetændelse og andre luftvejssygdomme. Hjælp dine lunger ved hjælp af en inhalator regelmæssigt Himalaya salt og fylde dit hjem med luft renseanlæg.

Må ikke stoppe læsning: Stueplanter der renser luften og fjerne giftstoffer

5. Forbedrer søvn

Når søvnen har en infektion, allergi eller respiratorisk inflammation, kan det være et mareridt hoste, overfladisk vejrtrækning og snorken. Brugen af ​​en inhalator Himalaya salt, forebygge og behandle disse sygdomme for at hjælpe dig med at få et godt tiltrængt hvile.

6. Ryd dit sind

Ved rengøring dine lunger, ved hjælp af en inhalator Himalaya salt øger ilt indtag, fremme af bedre mental klarhed og fokus. For at øge årvågenhed, tilsæt 1-10 dråber pebermynte, eukalyptus eller æterisk olie af myrter salt og indåndes.

Hvis du kan, tage nogle saltbade også fordi Himalaya salt forbedrer kronisk hudsygdom, såsom psoriasis, pyoderma og atopisk dermatitis.

Himalaya salt inhalator til at reducere slim

Sådan bruges en inhalator Himalaya salt

Du kan finde en inhalator keramisk Himalaya salt i de fleste helsekost butikker og online. Mange kommer med en pose salt, der er alt hvad der behøves. Uanset hvad du gør, skal du ikke bruge en plastik inhalator.

Her er hvordan man bruger det:

  1. To eller tre dage før brug, inhalatoren skylles med varmt vand og lov til at tørre helt. Brug ikke sæbe.
  2. Sørg for, at din inhalator tør og placere store bidder af salt i keramik inhalator ifølge pakke retninger.
  3. Placer mundstykket i munden og trække vejret normalt, vejrtrækning fra munden og udånding gennem næsen.
  4. Sørg for at tage dybe indåndinger i 15-20 minutter om dagen.
  5. At rengøre, fjerne salt og vaske ydersiden af ​​dysen gøre med varmt saltvand. Ikke sat i opvaskemaskinen.
  6. Opbevares på et tørt, rent sted. Salt erstatter hvert andet år eller deromkring efter behov.

Brug Himalaya salt inhalator dagligt for at reducere slim, har klare lunger og forbedret immunitet. Det er en billig, nem og sikker også hele familien kan bruge løsningen. Alt du skal gøre er at rense det mellem anvendelser.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 59 =