Naturlige behandlinger til at behandle lupus

Lupus er en autoimmun sygdom, hvor antistoffer forvirre kroppens egne væv som en fjende, og begynder at angribe. Dette angreb fører til inflammation og kroniske smerter i led og muskler. Det kan også forårsage sol sensitivitet, vægttab, hårtab og fordøjelsesproblemer. Der er særlige behandlinger for denne sygdom, men naturlige måder at behandle lupus har ingen bivirkninger, eller i det mindste ikke alvorligt som konventionelle behandlinger og ofte kan føre til sygdom eftergivelse perioder.

behandle lupus

Andre symptomer på lupus optræder hos ca. 50% af tilfældene, er et udslæt, som kan omfatte ansigt såkaldte sommerfugl mønster på kinderne og næseryggen. Den udslæt forværres i sollys og findes også i andre dele af kroppen.

Naturlige behandlinger til at behandle lupus

Potentielle årsager til lupus omfatter: allergiske reaktioner, virus, følelsesmæssig nød, afbrydelse af østrogen på grund af graviditet eller prævention, hormonelle ubalancer, dårlig fordøjelse, og metal toksicitet. Den gode nyhed er, at der er behandlinger for lupus og naturlige retsmidler, der kan hjælpe med at forbedre denne tilstand hurtigt. Det, kombineret med, at du skal vælge en livsstil med mindre stress og problemer, der er mest egnet til en sti til eftergivelse af denne smertefulde sygdom og andre autoimmune som er de samme spektrum. Ti stille og føre en sund livsstil, de er de første skridt.

Fødevarer, der forårsager lupus

gluten - Den gluten, et protein der findes i de fleste kerner kan øge betændelse og kan udløse en lupus. Undgå mel i fuld. Supplere med kokos mel, mandel og tapioka. også undgå ris, quinoa og bælgfrugter fordi deres proteinstruktur har også et design, der kan blive forvirret af immunsystemet som udenlandske agent og forårsage betændelse.
Vgetales som Solanaceae. Tomat, peber, chili / Chilli, bær Wolfberry, aubergine, og kartoffel blandt andre.
transfedtsyrer - Disse fedtstoffer øger inflammation og kan føre til mere smerte. Du finder dem i madolier, undtagen kokos og palmeolie. Også i stir-fries, vegetabilske fedtstoffer, forarbejdet kød.
sukker - Sukker i enhver form, herunder fruktose i frugt, kan overstimulere immunforsvaret og øge smerte. Det er en af ​​de mest irriterende for lupus og andre inflammatoriske sygdomme mad.
salt - Da lupus kan skade nyrerne, er det bedst at forsøge at holde dem sunde, undgå overskydende natrium.
alkohol - Øger betændelse, smerte, og forårsager dehydrering.

Må ikke stoppe læsning: Folk retsmidler til betændt tyktarm

De bedste fødevarer til lupus

grønne grøntsager broccoli til at behandle lupus

økologiske fødevarers - Hjælper med at reducere eksponeringen for toksiner eller pesticider i ikke-økologiske fødevarer. Ikke-giftige økologiske fødevarer, meget kompromittere immunsystemet, konstant ophidse.
rå grøntsager - fremme en alkalisk organ, reducere inflammation og forbedre fordøjelsen.
vilde fisk - Omega-3 i laks og andre fisk medvirke til at reducere inflammation og smerte.
Hvidløg, løg, asparges - Medtag disse fødevarer med højt svovlindhold til hjælpe med at reparere skader i leddene.
Bone bouillon - Du kan reducere autoimmune og inflammatoriske symptomer, der kan være forbundet med lupus. Forbruger 8 til 16 ounces knogle bouillon dagligt som en drik eller som del af en suppe.

5 vigtigste naturlige kosttilskud til behandling lupus

behandle lupus omega3

fiskeolie (2000 mg dagligt). EPA / DHA i fiskeolie er afgørende for at reducere inflammation. Få en form for høj effekt.
DHEA (200 mg daglig). DHEA er et hormon produceres naturligt i kroppen. Det bruges til at gavne hjernen og sygdomme som Alzheimers. Også for autoimmune sygdomme, såsom systemisk lupus erythematosus, dissemineret sklerose, Addisons sygdom, kronisk træthed, depression, svage knogler, skizofreni og Parkinsons sygdom. Det kan hjælpe med at forbedre symptomer, men det er bedst at blive taget under lægeligt tilsyn.
vitamin D3 (2000-5000 IU per dag). Fordelene ved D-vitamin er meget vigtige og ofte går ubemærket hen vitamin er afgørende for vores mest grundlæggende sundhed. D-vitamin er vigtigt for stærke knogler, forbedrer muskelfunktion, beskytter mod hjerte-karsygdomme, reducerer risikoen for at udvikle type 2 diabetes og reducere risikoen for kræft. Det giver gunstige virkninger mod betændelse.
D-vitamin kan hjælpe modulere immunsystemet.
4 MSM (2000-8000 mg dagligt). Det er en naturlig anti-inflammatorisk, der i høj grad kan forbedre symptomer.
Grønne superfoods kosttilskud. Vær sikker på at medtage Chlorella eller spirulina. Dette virker alkalisering kroppen og tilfører næringsstoffer for helbredelse.

Du må ikke stoppe læsning: perforeret trommehinde: Hvordan kan jeg behandle det? Hvad er dine symptomer?

æteriske olier til lupus

æteriske olier til at behandle lupus

røgelse æterisk olie. Det er effektivt til at reducere inflammation og immunreaktioner forbundet med lupus. Du kan tage 3 dråber 3 gange om dagen i vand, honning eller i kapselform.
Helichrysum olie. Det understøtter nervesystemet og kan bidrage til at vende autoimmune reaktioner. Helichrysum kan tages internt eller anvendes på halsområdet.
Lavendel og geranium olier for betændelse i huden fungerer godt, tilsættes 3 dråber på huden og fordøjelsesproblemer forbundet med lupus tage 3 dråber ingefær olie internt 2-3 gange om dagen.

For alle disse naturlige sundhed tips til at behandle lupus, altid har ved siden af ​​dig en specialiseret tilsyn sundhed specialist.

Livet skriver Lucida
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

map