10 ting du ikke vidste Stephen Hawking

Ting du ikke vidste Stephen Hawking

Ingen grund til at være en videnskabelig ekspert til at regne geni Stephen Hawking appellerer til dig. Mange mennesker har set på tv og er aldrig blevet spurgt noget om det. Har du altid været så lyst? Hvad var før sin sygdom? Vidste du elsker? Har du børn? I den følgende artikel vil vi forsøge at løfte sløret for nogle af de mest interessante kuriositeter af denne mystiske karakter.

1. Den første ting at vide er, at Stephen Hawking og hans ledsagere siden barndommen så ham som et geni, der fik øgenavnet "Einstein".

Dette kommer ikke på grund af hans imponerende akademiske rekord, som det var doven og middelmådige, men for hans personlighed elev. Den største bekymring for sin far på dette tidspunkt var at motivere consiguera stipendium til Oxford, fordi de ikke havde råd til undersøgelserne. Endelig lykkedes han.

2. Han hadede biologi.

Det, der virkelig interesserede ham, siden sin ungdom var matematik. , Da Oxford havde nogen ekspertise på dette område, besluttede han imidlertid at fysisk plukke, væk fra subatomare vision om at fokusere på kosmologi.

3. Det var en del af roning team af universitetet.

Denne aktivitet hjalp bekæmpe ensomhed og depression af hendes første år på Oxford. Hans rolle i teamet var styrmanden, som din teint, før sygdommen ikke var en atlet. Selv om det var med til at være mere populær han spillet ned studietid, og coaching seks aftener om ugen, som førte ham til at skærpe hans forstand til at fuldføre laboratorier.

Vær sikker på at læse: Undersøgelse afslører menneskelige krop reaktion på følelser

4. Da de opdagede sygdommen i en alder af 21 år, han forudsagde et par år, vendte 70 i går.

Tidlige symptomer på klodsethed førte sin familie for at tvinge ham til at se en læge. Efter diagnosticere amyotrofisk lateral sklerose (ALS) faldt ind i en depression, der kunne overvinde takket være støtte fra hans seneste kæreste Jane Wild, som hævdede at være blevet tiltrukket af hans "sans for humor og hans selvstændig personlighed". Deres engagement gav ham "noget at leve for"

5. bidraget til at skabe sammen med Jim Hartle, teorien om uendelige univers.

stephen hawking univers uden grænser

Ifølge hans eksempel universet er ligesom Jorden, kan du ikke finde et punkt, hvor det ender. Imidlertid jordens overflade har kun 2 dimensioner medens rummet har 4.

6. Mistet et væddemål på sorte huller.

Sorte huller dannes, når stjerner gå, men bevare deres stærke tyngdekraft. Dette frembringer en absorption, hvorfra ikke engang lys kan undslippe. Ifølge Hawking noget bliver fanget af det sorte hul undslap. Endelig udbedret han ved at vise, at sorte huller udsender stråling, hvor oplysninger, der tidligere er absorberet organer til stede.

7. Det har sammenlignelig nævner videnskabsmænd som Newton

Selv om det har nogen Nobelprisen har talrige udmærkelser, blandt hvilke der er mindst 12 hædrende omtale, at kun forskere statur af Newton lykkedes.

Må ikke stoppe læsning: Mahatma Gandhi og hans sociale ideologi

8. Han er forfatter, sammen med sin datter Lucy Hawking, børnebogen "George hemmelige nøgle til universet."

Denne bog er indrammet i en trilogi krøniker eventyr af den lille George og hans rejser gennem rummet. Denne bog handler om at gøre forståeligt og attraktive videnskabelige begreber til børn.

9. tror på muligheden for eksistensen af ​​udlændinge.

Selvom det hedder, at eksistensen af ​​intelligent liv er sjælden udelukker ikke, at en dag vi kunne kontakte nogle nye civilisation.

10. Har du oplevet nul tyngdekraft gennem Gravity Corp og har gjort sub-orbital tur med Richard Bransons Virgin Galactic i.

Beyond til lys kontakt med feltstudier, ser Hawking plads som verdens, at mennesker bliver nødt til at kolonisere, når du forlader Jorden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 70