Sådan spiser agurk at tabe kilo

Frugt og grøntsager, herunder agurker, er ikke kun godt for sundheden i almindelighed er en meget velkommen tilføjelse til kost lose kilo. Agurker giver generøse mængder af essentielle næringsstoffer, herunder vitamin C og K, og har nogle ernæringsmæssige egenskaber, der gør dem nyttige for vægttab. Du behøver ikke kun at holde sig til de agurkeskiver serveret med ingenting, sandheden er, at du kan inkludere agurk i en række lækre retter til vægttab.

miste kilo med agurker

Agurk fordele til at tabe kilo

Når du forsøger at tabe sig, herunder kalorielette fødevarer i din kost, såsom agurker, dette hjælper med at reducere kalorieindtag at tabe kilo. Agurker er meget lav i kalorier - en kop skiver agurker har kun 14 kalorier, hvilket er mindre end 1 procent af daglige kalorier i en diæt for at tabe på 1.500 kalorier. Selv spiser en stor portion størrelse vil ikke gøre dig tage på i vægt.

En halv skrællet agurk har kun 24 kalorier, og en uden store skræl stadig har kun 45 kalorier. Fordi agurk er lav i kalorier, selv med en stor portion størrelse, maden er en meget lav tæthed af energi. Fyld din kost med disse fødevarer er til gavn for vægttab, fordi det vil fylde dig op, når du følger en kalorie-kontrolleret diæt.

Andre ernæringsmæssige fordele af agurk

Du får andre ernæringsmæssige fordele ved agurker, som vil hjælpe dig forblive sunde på din rejse til miste kilo. Spise en halv agurk flåede giver dig omkring en tredjedel af den daglige værdi af vitamin K, et vigtigt næringsstof, der hjælper i at størkne. Også, vil du få 7 procent af den daglige værdi af C-vitamin, en antioxidant, der også understøtter produktionen af ​​kollagen, som holder knogler, hud og stærke hår.

Agurk indeholder også flere plantenæringsstoffer - forbindelser med gavnlige planter. Disse forbindelser giver antioxidant fordele og kan tilbyde fordele antidiabetika og agurk frø hjælpe med at bekæmpe forstoppelse. Disse fordele kan også indirekte hjælpe i dit mål at tabe kilo; Også, ved at nære din krop med nærende fødevarer såsom agurk, du er mere tilbøjelige til at føle energi til at deltage aktivt og sundt liv.

klassiske råd til at tjene agurk

kilo ned med agurkesalat

Salat med agurk

Brug agurkesalat som grundlag for at hjælpe dig tabe kilo. Spise en agurkesalat lavt kalorieindhold før måltider, hjælper du udfylder og giver din hjerne tid til at behandle de "fulde" signaler til ikke spise for meget hovedretten.

Prøv en blanding af hakkede agurker, tomater, frisk basilikum og citronsaft til en fedtfattig salat eller skiver agurker, rød grapefrugt, fennikel og hvidvin vinaigrette til en sød og sur valgmulighed. Alternativt bland agurk stykker med spinat og rød peber til en salat grøn præsentation, tilføjer en håndfuld mynteblade til en forfriskende smag.

Du må ikke stoppe læsning 7 Lækre og enkle opskrifter, der ikke kender peparar med Agurk

Agurk drikkevarer lavt i kalorier

Når du slankekur, er det bedst at begrænse dit indtag af flydende kalorier, fordi flydende kalorier ikke forårsager følelse af fylde som fast føde. Agurker anvendes til fremstilling af drikkevarer at erstatte sukkerholdige drikkevarer. Således har stadig en forfriskende smag, men din drink vil være forholdsvis lav i kalorier.

kilo ned med agurk vand

Indtast skiver agurk og citron vand til at køle vand med smag, og tilsæt basilikum eller mynteblade til et strejf af urter. Tilføj friske eller frosne frugt ryster din agurk - agurk gør et godt sæt med usødet kokos vand, citronsaft, nogle frosne ananas stykker, og en håndfuld koriander eller persille. Du kan også forberede en grøn smoothie med usødet ice grøn te, romaine, grønkål eller Collard greens, persille, agurk, selleri og lidt citronsaft.

Du må ikke stoppe læsning: Naturlig citrus frisk vand med roer / roer og grønkål

Agurk nudler lavt kalorieindhold

Bruger en spiral cutter til at gøre "nudler" at spise agurk i stedet for pasta og så cut kalorier. Da agurk ikke vil have den tekstur af fast pasta, betyder det giver tekstur og frisk smag, der fungerer godt i pastaretter. For eksempel Agurk nudler med rå tomatsauce - fra soltørrede puré, friske tomater, hvidløg, olivenolie og tomater - eller belagt med bønnespirer, orientalsk kylling og nogle fedtfattig sauce.

kilo ned med agurk

Du ændrer pasta agurk vil spare en masse kalorier, selv hvis man skærer en hel agurk spiral og spise et par kopper "nudler". For eksempel spise en medium agurk skåret spiral i stedet for en kop kogt ris nudler, sparer du 166 kalorier - nok til at tabe 3,5 kilo fedt, hvis du laver denne ændring tre gange om ugen i et år, ikke tælle nogen andre vægttab kostændringer. Anvendelse af nudler agurk i stedet for spaghetti, sparer du flere kalorier - 197 kalorier per portion, eller hvad der svarer til næsten 7 kilo fedt, hvis du laver denne ændring tre gange om ugen i et år, uden at nogen vægttab andre kostændringer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 39