Elimineringen kost, der kan ændre dit liv

Du kan ikke fortælle nemt, men de fødevarer, du spiser hver dag kan være langsomt forværres dit helbred og forkorte dit liv. Men hvordan kan jeg vide? En eliminering kost mad kunne være løsningen.

afskaffelse kost

For mange mennesker, fødevarer med giftige ingredienser er svære at opdage, især for dem, der allerede har ryddet op deres kostvaner og føle, at de spiser sundt, men selv stadig åbenbare symptomer på ikke at gøre tingene helt rigtigt.

Spise "sunde" er ikke ensbetydende med at være sund, ofte fødevarer, der er mærket som sund, herunder frugt og grøntsager, er ikke præcis, hvad vores krop, ændrede specifikke betingelser, behov.

Allergier, kløende hud, og hævelse i almindelighed forårsager autoimmune sygdomme, såsom rheumatoid arthritis, lupus og andre sygdomme med autoimmun spektrum som fibromyalgi, er nogle af de symptomer og indikerer, at ud over at spise sundt, du skal starte en afskaffelse kost.

Testen kan være oplysende, men "gold standard", som er det sidste ord at se, om maden er forårsager betændelse, det er at skære fødevarer, der kan være mulige syndere for omkring en måned, og se, hvordan du føler, når genindfører siden genindførelsen, hvis de virkelig fødevarer, som gør ondt dig, vil din reaktion være stærkere og der vil fortælle du skal udrydde dem helt.

Elimineringen kost, der kan ændre dit liv

alle tilrådes at gøre en fødevare afskaffelse kost mindst én gang. Ingen grund til at være for syg til pligt at gøre det.

Dette er en 7-trins plan til at lave din egen afskaffelse kost. Du vil blive overrasket over, hvad du kan lære af dette.

1. Tag lager. Det er svært at vide, hvor du skal hen, medmindre du ved, hvor du er.

Har du hudproblemer, fordøjelsesproblemer såsom gas, oppustethed eller intermitterende forstoppelse? Lider du af allergi? Hvordan er dit energiniveau? Hvad med dit humør? Lider du af hjerne tåge? Disse er blot nogle af de potentielle symptomer på fødevarer følsomheder.

Derfor, før du starter en afskaffelse kost begynder på hovedet og gå mod dine fødder, og lave en liste over alt det, du meddelelse i din krop, hvad enten om det er en subtil eller langvarig symptomer. Dette forbereder dig til at lægge mærke til væsentlige ændringer, når de opstår.

Må ikke stoppe læsning: 6 naturlige alternativer til Ibuprofen

2. Fjerner mad sædvanlige mistænkte i 23 dage

Den grundlæggende afskaffelse kost er så simpelt som dette:

Gluten, mejeri, æg, soja, fastfood eller alkohol i 23 dage.

æg-mælk elimination mejeri kost

Hvorfor 23 dage?

Antistoffer, som er proteiner, som immunforsvaret form, når den reagerer på mad, har omkring 21 til 23 dage, hvilket giver, så hvis ikke lade tingene, som du er følsomme i det mindste i løbet af denne tid, vil ikke opnå effekten at fjerne dem helt.

Hvorfor fjerne alkohol?

Eliminering alkohol er delvis afgiftning faktor. Men alkohol har også en masse sukker, der hjælper ting såsom skadelige bakterier i tarmen til at trives. Så når du fjerner alkohol, kan du føler dig bedre i et par uger, ikke kun ved fraværet af en disruptor søvn og depression i dit liv, men fordi du virkelig har ændret flora i tarmen er afgørende for at holde sundt.

3. Hvilke dæmoner ligesom da!

Hvis dette er din reaktion, ikke panik. Du kan gøre det. Kosten kræver lidt shopping og tage et par minutter om dagen til at forberede maden.

Vi er alle vant til fastfood, let at tilberede. Problemet er som regel mad, der kan tilberedes og indtages på denne måde vi bliver syge over tid.

Form nye vaner tager 21 dage, og det er derfor, vi laver en afskaffelse kost i 23 dage. Vi ønsker, at disse nye vaner.

4. Men alvorligt .... Hvad skal jeg spise?

  • 30% protein "ren", dvs. organisk, hormon fri fra dyr fodret med græs, magert kød, kylling, fisk og skaldyr naturen.
  • 70% af grøntsager, bælgfrugter (tror bønner og linser), nødder, frø, tang og glutenfri korn som quinoa eller havre, og er også økologisk og helst rå. Det er så simpelt.

5. Hvad at spise, og hvad man skal undgå i en afskaffelse kost

fisk og grøntsager afskaffelse kost

Hvad skal man spise

  • Fisk spiser økologisk og vilde
  • Spis masser af fibre, friske hele fødevarer og uforarbejdede fødevarer; vigtigt at lave mad selv.
  • Spise masser af sunde fedt findes i olivenolie, kokosolie, solsikkeolie, hørfrøolie, valnød olie, og avocadoer.

Du må ikke stoppe læsning: 5 Naturlige behandlinger for opkastning

For at undgå at spise

  • Alle forarbejdede fødevarer (emballeret, dåse, etc.)
  • Forsøg ikke at snyde dine forsøg omrøring af gode med det dårlige, der er, for eksempel, skal du ikke bruge en glutenfrit brød og økologisk at smøre et beløb af raffinerede kulhydrater op, så det ser mindre slemt. Eller ikke forberede frugt smoothies med komælk, som først er ikke en god kombination, og for det andet, tilsyneladende er en god ting at drikke, men det er ikke fordi mejeriet ikke er velkommen i løbet af en afskaffelse kost.
  • Pleje med fødevarer, der oprindeligt indeholder gluten, lider som regel fra krydskontaminering med andre fødevarer sammen de gør indeholder dette protein, og som normalt forurene. Du skal gå efter produkter, der er fri for gluten og er certificeret.

6. Hvordan kan genindføre mad på den rigtige måde

Dette er også meget enklere end folk forestiller sig.

Dag 24, vælge én ting du slettede, såsom gluten eller mælkeprodukter, eller æg, men ikke mere end én, og spise det.

Se, hvordan du føler i de næste 48 timer. Hvis du ikke har nogen reaktion efter to dage, spiser den samme mad igen, og for anden gang, opdager, hvordan du føler. Derfra op til dig at afgøre, om du bør genindføre, at fødevarer i din kost på en regelmæssig basis.

Når du har genindført en første måltid, vælge en anden og følge de samme trin.

7. Alt dette fungerer bedst, når du er opmærksom på dig selv

Gennem kost og genindførelse proces, mærke til, hvordan du føler. Måske vil du se de ændringer, du ikke forventer. Måske din søvnkvalitet eller dit energiniveau forbedret. Måske huden rødme er forsvundet, eller din mave er fladere, ikke producerer slim eller føler kløe i kroppen. Måske endda (fordi nogle åbenbart) ikke har angst eller panikanfald.

Ingen blodprøve kan fortælle dig, hvad livet uden en bestemt fødevare. Når du ser det for dig selv, kan du snige rundt spare en levetid på betændelse, irriterende symptomer, og i nogle tilfælde endda livstruende sygdomme.

Lucida forskning og skrivning of Life
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 63 =

map