5 grunde hvorfor badning hver dag er ikke en god idé

Hvis du er en person, der tænker bade hver dag Det er mere end nødvendigt, kan du ønsker jeg replanteártelo efter at have læst denne artikel. Når du var barn, kunne dine forældre ked indprentet praksis daglige bad, men sandheden er, at badning hver dag, sandsynligvis du gør mere skade end gavn.

bade hver dag kvinde tager brusebad

5 grunde hvorfor badning hver dag er ikke en god idé

Selvfølgelig, for mange af os, er det ulogisk at opgive en god bad, især renlighed og sundhed, men ved at gøre dette, du kunne ikke estarle gøre en stor tjeneste til din krop. Vil du vide hvorfor? Her er 5 grunde til, at du ikke skal tage et brusebad hver dag:

1. Du tørring din hud

Sæbe og varmt vand absorberer fugt væk fra kroppen. Derfor er alle de lange, afslappende varme brusebade og bade om vinteren, faktisk tilføje mere til din skællende hud tørhed vinter. Dette skaber til gengæld flere revner i huden, hvilket øger din risiko for infektion. Sats på kortere brusere og varme temperaturer, og efter at have forladt bruser, skal du sørge for at genopbygge tabt fugt med lotion eller creme tillid.

2. Du er ikke så beskidt som du tror

Medmindre du sveder meget motion eller arbejde, behøver du ikke en daglig bad. Ifølge Dr. Casey Carlos, assisterende professor i medicin i fordelingen af ​​dermatologi ved Medical School ved University of California, San Diego, de fleste mennesker bruger sæbe, hvor du virkelig ikke brug for det. Han sagde, at huden virkelig gør et stort stykke arbejde med at tørre sig selv, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at vaske fra top til tå. Foreslår at bruge sæbe på armhulerne, lysken, fødder, kønsorganer - kort sagt, at steder, der har et større potentiale lugte - og i sidste ende springe bryst, ryg, ben og arme.

Du må ikke stoppe læsning: 12 naturlige ikke-receptpligtige antibiotika

3. Du tørring dit hår og negle

Ligesom huden, vaske dit hår hver dag strimler det af dens naturlige olier, der vil efterlade dig tør og skør. Trichologists (dem, der studerer hår), siger, at man ikke skal vaske dit hår mere end en eller to gange om ugen. Og bader meget ofte det kan ødelægge dine negle, også. Varmt vand gør søm ekspandere, hvilket kan gøre dem smuldre og bryde.

4. Fjerner bakterier

Selv om det kan synes at bade hver dag væk bakterier ikke er velkomne, gør det meget ofte, kan faktisk kompromittere naturlige microbiome af din krop, som er en samling af mikrober, der lever i og på den menneskelige krop. Uden dem ville dit immunforsvar, fordøjelse og hjerte op med at virke. Beskadige microbiome, kunne det også føre til udseendet af acne.

5. Du spilder vand

Ud over at spilde tid og kræfter, bader hver dag, det gør du mister noget langt vigtigere: vand. En gennemsnitlig familie på fire bruger cirka 400 liter vand om dagen. Ingen bruser hver dag vil hjælpe med at reducere dette antal, og da vandet er en værdifuld ressource, det er et vigtigt mål at overveje. Tub bade bruger næsten tre gange mere vand end brusere, så ofte som muligt, vælge et brusebad. Bare sørg for du bruger en bruser hoved sparsommelig, og holde længden af ​​det, åbne i mindre end ti minutter.

Du må ikke stoppe læsning: skjoldbruskkirtlen dysfunktion: hypothyroidisme og hyperthyreose

Hold også badeværelset tørt i flere dage, forhindrer dannelsen af ​​svamp, hvilket gør badeværelset altid ser beskidt og usundt. Et bad, som holdes uden svamp, forhindrer forurening deraf i kroppen og eliminerer behovet for at vaske oftere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 71

map