7 almindelige udløser for angst, som du skal undgå

Alle står stressede situationer. For mange af os, stress opstår dagligt. For at undgå at det bliver meget overvældende og påvirker vores sundhed, er det vigtigt at erkende de faktorer udløser angst. Der er flere og de er kendt for at fremkalde angst symptomer. Ved at forstå, hvad der forårsager angst, kan det medvirke til at reducere dit stressniveau ved at undgå udløser.

hvad der udløser angst

7 udløser angst du skal undgå

1. Alkohol

Efter at have en lang og stressende dag, kan du gå hjem og få et glas vin til at slappe af. Mens der glas vin kunne hjælpe rolig, alkohol er et depressivt midlertidig. Efter de første par slurke til at hjælpe dig slappe af, kan alkohol faktisk forårsage angst. Han fandt en sundere mere konstruktiv måde at de-stress dig og vil hjælpe dig med at undgå denne aftrækkeren.

2. antisocial adfærd

Der ønsker at være adskilt fra de andre, er det en af ​​de udløsende faktorer for angst roligere. Når du er stresset og nervøse, formentlig det sidste, du har lyst til at gøre er at gå ud for at møde venner. Du ønsker måske at bare ligge i sengen hele weekenden og aventarte marathon Netflix. Men den ekstreme indespærring, kan føre til endnu større angst. Hvis du har for meget tid til dig selv, kan du ende over-tænkning ting og yderligere forstærker angst.

Du må ikke stoppe læsningen 5 tegn, der giver for meget af dig selv og hvordan du ændrer det

3. Overarbejde

En god arbejdsmoral anbefales. Men hvis du er stresset, fordi du er oversvømmet på arbejde tilføje en masse overarbejde, forværre din angst. Overanstrengelse kan let udløse angst. Det er godt at arbejde hårdt, men det er vigtigt at finde en balance.

4. Kost

Din krop og hjerne bliver fodret af den mad, du spiser. Du har brug for nok næringsstoffer til at holde dig mentalt og fysisk sunde. En fuld af fastfood og andre forarbejdede fødevarer kost vil ikke give din krop de næringsstoffer, den behøver for at fungere ordentligt. For at forhindre fysisk og psykisk stress, er det vigtigt at opretholde en sund og velafbalanceret kost fyldt med naturlige fødevarer og helhed.

5. Mangel på søvn

udløser angst søvnmangel

Når du er stresset, kan din drøm blive ofret. Men jo mere du forsøger at sove, jo dårligere din angst. Søvn er en vigtig del af at opretholde en sund sjæl og krop. Når du sover dårligt stillede, din mentale tilstand værre. Find den rigtige måde for dig at løse dette problem, hvis du har, og altid vælge de mest naturlige løsninger.

6. Lavt blodsukker

Kronisk stress kan have en negativ effekt på niveauet af blodsukker. Uden en passende mængde glukose og andre næringsstoffer, hjernen er i stand til at fungere ordentligt. Lave niveauer af blodsukker kan forårsage svimmelhed, svaghed og koncentrationsbesvær. Det skaber også unødig stress på hjernen. Når sukker i blodet er lavt, hjernen ser dette som en trussel, som kan forårsage angst. Det ender med at blive en farlig cyklus.

Du må ikke stoppe læsningen 5 tegn på, at du ikke elsker dig selv, og du ikke kender

7. Dårlig håndtering af stress

Alle står stressede situationer. Lær at styre din stress er afgørende for at forebygge kronisk stress og angst, hvilket kan føre til mange andre sundhedsproblemer. Uanset om praktisere yoga, løb, læsning, maleri eller tage en boble bad om natten, finde hvad der virker for dig. Hvis du ikke kan finde en måde at styre din stress, kan du indtaste en spiral ud af kontrol hurtigt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 60

map