Science siger, at tale er bare virkelig genier

Har du nogensinde har du fundet dig selv at have en samtale med dig selv? Har du nogensinde du blev rød med skam at bemærke, at du observere omkring dig, se på dig og fortælle dig, du er skør? Det viser sig, at i virkeligheden er der ingen grund til at skamme sig over taler kun, overhovedet. Du har sikkert bare et geni.

taler kun

Hvordan kan det være muligt? Du tænker sikkert, ikke kun skøre snak alene? Virksomheden har bygget denne negative stigmatisering omkring taler for sig selv, så mange føler flov, når de fanges. Det viser sig, ifølge videnskaben, er faktisk et tegn på et geni.

Science siger, at tale er bare virkelig genier

Psykolog-forsker Gary Lupyan udført et eksperiment, hvor 20 frivillige blev vist objekter i et supermarked, og bedt om at blive husket. Halvdelen af ​​dem fik at vide at nævne objekter og samtidig søger, for eksempel, "banan", og den anden halvdel blev bedt om at tie. I sidste ende viste det resultat, at selvstyret snak for at hjælpe folk med at finde objekter hurtigere, mellem 50 og 100 millisekunder, i forhold til lydløs.

"Meget ofte, mens jeg mumler noget i køleskabet eller på hylderne i supermarkeder" Lupyan sagde. Denne personlige erfaring virkelig udføre dette eksperiment. Lupyan, sammen med en anden psykolog, Daniel Swigley, kom til de resultater, der dem, der taler alene De er genier. Disse er grundene:

Må ikke stoppe læsning: 5 slags mennesker bør undgå

Taler kun hjælper med at holde dig fokuseret

Når du taler til dig selv, du holde fokus på din opgave, og hjælper dig med at genkende disse ting med det samme. Selvfølgelig er dette kun hjælper, hvis du ved, hvordan det objekt, du leder efter udseende. For eksempel, en banan er gul, og du ved, hvordan en banan ser ud. Så når du navngiver stærkere, din hjerne straks danner billeder af det billede i dit sind. Men hvis du ikke ved, hvad den banan vises, så er der ingen effekt at sige det højt.

taler kun hjælper med at fokusere bedre

Taler kun stimulerer hukommelse

Når du er alene, er din sensoriske mekanisme aktiveret. Din hukommelse forbedres, fordi du kan visualisere ordet, og kan handle derefter. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Quarterly Journal of Experimental Psychology, at en person, der taler for sig selv, mens du prøver at finde en tabt genstand lokalisere det hurtigere end en, der ikke gør.

Dette er et resultat af den ovenfor beskrevne metode, såvel som andre faktorer. Når ord på et problem, vi bruger mere af vores hjerne til at fokusere på det. Vi er også mere tilbøjelige til at huske de ting, vi siger og gør ting, vi simpelthen tror. Når vi taler til os selv, vi involverer flere dele af hjernen at behandle relevante oplysninger, snarere end blot en eller to.

Taler kun letter være bedre

Tal kun giver dig mulighed for at opmuntre din underbevidsthed udefra. Ofte bevidst vi ønsker at opnå bestemte mål, men vi decelerere eller stoppe ved manglende samarbejde underbevidsthed. Når vi taler til os selv, vi giver retning og motivation. Brug positive bekræftelser. Definerer den person, du ønsker at være.

Må ikke stoppe læsning: Big 5 vitale dilemmaer i den moderne kvinde

Så sætte ord dine mål for at gøre dem reelle. Kig i spejlet hver morgen og sæt dine mål for dagen. Der er noget kraftfuldt at opfylde dine egne øjne og sige: "I dag vil jeg være modig. Jeg vil spørge min chef om en lønforhøjelse / forbedre min tid på trot / invitere min nabo til en cafe. " Tal kun tillader dig forpligte dig på en bestemt måde, i stedet for blot håbe på det bedste.

taler kun gør os bedre

Det hjælper dig med at afklare dine tanker

Hver af os har en tendens til at have forskellige former for tanker. De fleste giver mening, mens andre ikke gør. Antag, at du er vred på nogen, og føler behov for at såre den person. Til dette problem, vil du ikke køre for at se en terapeut, ikke? Nej, hvad du skal gøre er at låse dig selv i et rum og murmurarte dig selv.

Du giver slip på vrede taler til dig selv om fordele og ulemper ved ondt, at personen, og i sidste ende dig roligt ned. Dette er en dum tanke du har, og ikke er i stand til at dele det med andre. Psykolog Linda Sapadin siger: "Det hjælper dig med at afklare dine tanker, hælder til, hvad der er vigtigt og bekræfter alle beslutninger overvejer."

Så hvis du nogensinde har sagt du er sindssyg for at tale sig selv, vender han, smiler og blink, du ved, at faktisk, du laver et geni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 54