16 urter behandle interne parasitter hurtigt

Vidste du, at over 85% af mennesker kun i E.U. De har et problem med interne parasitter? Disse organismer lever i eller på en værtsorganisme, og drage fordel på bekostning af værten.

interne parasitter orme

Fælles faktorer for de ordregivende interne parasitter

Interne parasitter, såsom parasitter af blod, coccidier og orme lever inde i kroppen og lever af blod og mad, og kan være af forskellige størrelser og former. Hvis ubehandlet, de fører til mange sundhedsproblemer.

Nogle parasitter lægge æg og forårsage søvnløshed, irritabilitet og kløe, andre føre til blodmangel, da de lever af røde blodlegemer, og der er nogle der spiser din mad og efterlader dig sulten og ude af stand til at tage på i vægt.

 • dårlig hygiejne
 • dårligt helbred
 • internationale rejser
 • Spis en masse væk fra hjemmet
 • svagt immunsystem
 • Lev eller besøge et område kendt for at have parasitter

Parasitter kan trives i tarmene i årevis uden symptomer opstår. Men når de opstår, disse er de mest almindelige:

 • Vægttab
 • Oppustethed og gas
 • diarré
 • træthed
 • mavesmerter
 • Mavesmerter og følsomhed
 • Kvalme eller opkastning
 • Fjern orme når afføring

16 urter behandle interne parasitter hurtigt

Fremkomsten af ​​interne parasitter fører til mange sundhedsmæssige problemer og nogle alvorlige tider. For at behandle tarmparasitter i en naturlig og sikker måde, kan du bruge urter, som de følgende 16 mest effektive:

timian

Timian er yderst effektive til at stimulere thymuskirtlen og dens antibakterielle egenskaber forhindre parasit vækst mens vågen naturlige organ forsvarssystem. Timian dræber også intestinale mikroorganismer.

hvidløg

Hvidløg har stærke svampedræbende egenskaber, der er perfekt til behandling af interne parasitter. Eliminerer skadelige mikroorganismer og fremmer fjernelsen af ​​tungmetaller fra kroppen. Denne kraftfulde plante afviser også lopper, flåter og myg.

sorte valnødder

Sort valnød skrog og valnød ejer ren blod og indvolde og behandle gær infektioner. Du bør drikke juice sort valnød avner eller bruge væske til at dræbe interne parasitter.

Diatomit eller diatomejord

Diatoméjord absorberer fødevarekvalitet methylkviksølv, E. coli, vira og endotoksiner, og også dræber tarmparasitter, afgifter kroppen og regulerer tarmfloraen.

interne parasitter

malurt

Blomster og lyse gule og grønne blade af malurt er almindeligt anvendt i behandlingen af ​​maveproblemer. Præcisere sine antimikrobielle egenskaber infektioner og behandle indvoldsorm. Bemærk dog, at det ikke anbefales til gravide og ammende mødre.

Du må ikke stoppe læsning: Årsager og løsninger til nervøse tic i øjet

søm

Fed er den eneste urt, der helt kan ødelægge parasit æg. Den antibakterielle, antivirale og antifungale søm æterisk olie ødelægge intern at ødelægge æggene deponeret orme i tarmkanalen parasitter. Ved blanding med malurt og sorte valnødder, er det endnu mere effektivt.

søm til interne parasitter

Oregano olie

Origanoolie har potent antibakterielle, antifungale, antiparasitiske og antivirale egenskaber. Den er rig på antioxidanter, der forhindrer skader fra frie radikaler og gendanner det mikrobielle miljø i tarmkanalen.

Capsaicin / Cayenne

Cayenne peber, selv, kommer ikke til at dræbe parasitter godt nok til at være på denne liste, men det har andre egenskaber, værd at nævne her. Afskrækker skadedyr kommer hjem (eller bide, grave) og capsaicin har tonsvis af andre gavnlige også gør andre urte behandlinger er langt mere kraftfulde egenskaber.

Gyldensegl

Gyldensegl (Hydrastis canadensis) er et naturligt middel mod mange interne parasitter. Det er også en god ingrediens til brug i opskrifter og formler mundskyllevand øjenskyllestation. Det er også en aktuel behandling af eksem og psoriaser. Gyldensegl er ikke kun anti-parasit, er også antibakterielle og antiviral. Det er også ideel til at afgifte blodet. Det er et godt supplement til at tage nogen detox regime.

echinacea

Echinacea understøtter immunsystemet af kroppen. I kliniske forsøg, af bestemte var der en reduktion på 70% i vinteren forekomst af infektioner, når echinacea blev taget rutinemæssigt i løbet af vinteren. Denne antiparasitære græs, øger hvide blodlegemer. Echinacea bruges til noget i forbindelse med immunsystemet. Det er også nyttigt med akutte infektioner, herunder urin og tarmkanalen.

echinacea til interne parasitter

Oregon drue rod

Den aktive kemiske findes i roden af ​​Oregon drue er berberine. De herbalists sommetider erstatte Oregon drue rod for goldenseal eller kinesisk Coptis. Denne urt anvendes til forstoppelse, oppustethed, tarmproblemer, psoriasis og andre hudsygdomme. Dræber parasitter, bakterier, vira og svampe.

Du må ikke stoppe læsning: Årsager og naturmedicin for sure opstød og mavesår

berberine

Berberin er en vigtig alkaloid, der forbedrer immunitet i mange planter, herunder Gyldensegl, kinesisk Coptis, Oregon drue, indisk berberis og gurkemeje. Berberine giver en bred immune støtte, fremmer sund respiratoriske slimhinder, opretholde en sund immunrespons og hjælper også til at opretholde normale tarmflora af kroppen.

Gul Dock Root

Gul dock rod er en kraftfuld blod purifier og lymfe sæbe. Forbedrer funktionen af ​​tyktarmen og leveren, og bruges til at behandle mange sygdomme i huden, interne eller tarmparasitter, og inflammation.

pumpkinseed

Græskarkerner og græskarkerneolie er rige på fedtsyrer, zink, kobber, steroler, aminosyrer og antiinflammatoriske midler. Græskarkerner anvendes til behandling af orme, især bændelorm. Ikke morderen hurtigste parasitter, men det er nyttigt i tilfælde. Den anbefaling er at spise rå græskarkerner hver dag i flere uger.

Granada frø til interne parasitter

Granada frø

Den Granada er blevet udråbt som en superfood med mange sundhedsmæssige fordele og i årevis har også været anvendt til behandling af infektioner mest almindelige parasitter, der findes i mennesker: orme, orme og bændelorm.

Reishi

Reishi svampe vokser vildt på træstammer og rådnende træstammer i de kystnære provinser i Kina. Reishi svampe er antitumor og antioxidant. Lavere blodtryk, glucoseniveauer og LDL-kolesterol. De behandler hepatitis B, glomerulosklerose, kræft og mavesår og har antifungal og antiparasitisk.

Forholdsregler naturlægemidler

Ikke bør alle urter eller naturmedicin med andre. Vær forsigtig, når du arbejder med naturlægemidler. Gør din forskning. Selv den gode nyhed er, at eventuelle bivirkninger er mindre tilbøjelige til at skade som du kan gøre enhver farmaceutisk produkt. Gør en masse forskning og / eller bede en ekspert fra urter, før du tager nogen af ​​de ovennævnte under graviditet eller amning.

Det bør følge en sund kost, når du forsøger at genoprette sundhed, men især bredspektrede antimikrobielle kosttilskud er taget. Du kommer til at dræbe nogle af dine velgørenhed også flora, og det er vigtigt, at du spiser specielle fødevarer, probiotika og fermenteret med henblik på at genopbygge et sundt økosystem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 88