21 frugter, grøntsager og espacias, der måske ikke ved, hvordan de voksede

Kaffe træ

Vi har alle en favorit, grøntsager eller krydderier frugt, men de fleste af os nok ikke, hvor de kommer fra, eller hvad deres anlæg. Det er derfor, vi har samlet en liste over 21 lækre frugter, grøntsager og krydderier, der viser, hvordan de dyrkes.

Vi er sikre på, at du ved, hvordan nogle af disse fødevarer vokser, men sandsynligvis ikke kender dem alle. Det er interessant at se, hvordan forskellige dele af disse planter er, hvad vi kan lide at spise. Kanel bark, rødder jordnødder, kapers æggeblommer, sesamfrø og bananer, alle kommer fra forskellige dele af planter og alle er lækre.

Mange af disse planter er kun spiselige underarter i en bredere vifte af planter, der ikke kan spise kategori. Banana arter, der findes i supermarkeder er kun en håndfuld af alle arter af bananer dér, hvoraf de fleste ikke kan spise, fordi de er fulde af hårde frø.

At vide, hvor maden kommer fra, og hvordan de danner er vigtigt, fordi det giver os mulighed for at gøre mere kvalificerede beslutninger om, hvad vi spiser. Oplev kiwi vokse på vinstokke sandsynligvis ikke vil ændre sig, hvis du spiser eller ikke, men vil berige din forståelse af verden og vil opfordre dig til at tage en større interesse for, hvordan og af hvem disse fødevarer er vokset.

Må ikke stoppe læsning: vidunderlige egenskaber for chai te og hvordan man forbereder

 1. Cacao

Cacao træ

2. Peanut / jordnød

3. Canela

 4. Vanilla


5. Ananas

6. Kiwi


7. Sort peber

8. Almendra

 

9. Aguacate

10. Starfruit (caramboler)

11. Sesamfrø (sesam)

12.- Café

Cacao træ

13.- Mango

Cashew 14.-

Saffron 15.-

16.- Caper

Rosenkål 17.-

§ 18. Artiskokker

19.- teplanten

20.- Pistachio


21.- Granada

Lucida forskning og skrivning of Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 83