Lav din egen roterende komposten.

Lav din egen roterende komposten.

Her er hvad du har brug for din egen kompost:

tønde
Abs toilet flangen 3 "
PVC-rør 3 "
PVC plug 3 "
2 stykker af trykimprægneret træ 2 x 6 x 10
20 træskruer tryk behandlede
2 hængsler med tilsvarende skruer
1 låsen for vinduet med tilsvarende bolte og møtrikker.
Galvaniserede rør 1 1 "diameter og ca. 4 fod (ca.. 1,20 cm.)
8 træskruer 1-1 / 2 "

Det er de værktøjer, du har brug for at fuldføre projektet (med forbehold for at bruge dine egne redskaber og færdigheder til at gøre, hvis du har alle disse værktøjer):

trup
Manuel rundsav træ klinge
Boret 5/16 "hul så lidt større end den galvaniserede rør / skab stang
Sandpapir finkornet
rundsav
Vindue myggenet
Flyve skære saks
skruetrækker hoved og
hammer

BEMÆRKHvis du kan undgå at købe og genbruge alle eller de fleste af disse materialer, er det meget bedre, betydningen af ​​dette arbejde opfylder de fleste forventninger.

Lad os starte!

Bestem, hvad den bedste ende af din tønde, og du. Brug håndsav til at skære låget-formede halvcirkel (halvdelen af ​​hele cirklen).

Så vil hætten, når du er færdig med at skære.

Pre-bore huller til hængsler og låse. Tilslutning af hardware, ved hjælp af skruerne og møtrikkerne (eksterne skruer møtrikker indvendig).

Placer vægen eller boret ind i din boremaskine og målt halvvejs på hver side af tønden, der starter på hver side af dækslet. Hullerne bør bores, således at røret at passere parallelt med dækslet.

Borede huller til at passere røret. Sæt røret for at sikre, at tønden nemt kan slå. Hvis ikke, øge diameteren af ​​hullet en smule.

Ved bunden af ​​cylinderen, spore 3 "åbning toilettet flange. Klip cirklen med håndsav.

Sæt toilettet flange udadtil af tønden og sikre, at det passer.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan man laver en smuk have sti i blad formet

Skæring af netto nok til at dække bunden af ​​åbningen i flangen. Bore huller til at skrue flangen på tønden og flyve til flangen.

Fjern tønden røret og placerer PVC rør lodret ind i cylinderen, passer over toilettet flange. Klippe det til at passe lodret ind i cylinderen, mens omkring 6 "spillerum mellem toppen af ​​røret og åbningen af ​​komposten. Placer hætten 3 "i toppen af ​​røret.
Mærke på røret galvanizdo som mødes for PVC-rør.

Brug af borehovedet 5/16 "huller boret adskillige flere inches i PVC-rør. Anvendelse hulsaven bores to huller i PVC-rør, således at røret kan passere galvaniseret.

Ved anvendelse af samme bore 5/16 "huller boret lodret på linje i en tønde, omkring 2" bortset fra hver stolpe og 6 "vandret.

Skær to identiske komposten til din rundsav og trykbehandlede træ "ben". Den begynder måling fra siden af ​​cylinderen mod midten, tilsætte 1 fod måling. For hver "ben" er 2 "fra bunden af ​​den ene ende, fokuserer hullet for at skære en cirkel for røret at passere.

Skær fire identiske længder for at sikre træben. Fast med skruer trykimprægneret træ som du kan se her.

Jeg tilføjede afstandsstykker mellem trykimprægneret træ og cylinderen til at holde røret på plads. De var noget mere end stykker af PVC-rør, der passer rundt om røret, skæres en 2 "lang.

Check omkring og se, hvad sjov at lave din egen kompost.
grøntsager / frugter og dele af skaller, æggeskaller, kaffefiltre og haven osv (ingen kød, æg eller mælkeprodukter) og smide alt ind i tønden med tørre blade, græs: indsamling af affald fra dit køkken starter og haveaffald med et forhold på 1 (køkkenaffald) 2 (haveaffald). Rotation af tønden gang om ugen og holde så fugtig som en fugtig svamp tilsætning af vand efter behov.

Det vil være klar til brug i haven, når komposten lugter himmelsk jord og er i sort og smuldrende farve. Dine planter vil takke dig så meget for denne lækre løgnehistorie.

kilde: potholesandpantyhose
Forskning og oprindelige spanske oversættelse: hold Vid Lucida.

Du må ikke stoppe læsning: 3 Opskrifter Naturlig myggebalsam


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 89

map