Kuinka nopeasti laattavalun sikolätti

Miten puhdistavaa sikolätti

Näärännäppy on eräänlainen silmätulehdus. Tämä infektio esiintyy juuressa silmäripsien. Se voi johtua tekijät sekä sisäisiä että ulkoisia. On olemassa monenlaisia ​​oireita tämän tartunnan vaihtelevat muodostumista ulokkeita polttava tunne silmissä.

Korjaustoimenpiteitä puhdistavaa sikolätti nopeasti

Vaikka on olemassa monia lääketieteellisiä hoitoja stye se on aina parempi mennä luonnon ja kotiin korjaustoimenpiteitä. Tämä artikkeli antaa lyhyt tietoa erilaisten luontaistuotteet saatavilla sikolätti silmiin.

Maito ja kurkuma

Kurkuma on antifungaalisia ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä ihosairauksien. Juominen maito (orgaaninen, edullisesti vapaa laiduntaminen lehmät) kerran päivässä sekoitettuna kurkuma siis Se voi auttaa tehokas vähentäminen stye. Se myös nopeuttaa paranemista.

Ota puhtaalla liinalla ja liota sitä lämpimässä vedessä. Purista ylimääräinen vesi ja sitten tämä materiaali silmään kanssa sty varten 10-15 minuuttia. Toista tämä prosessi 4 tai 5 kertaa päivässä. Lämmin pakkaa auttaa valua pus styes. Se tarjoaa myös helpotusta polttamalla silmät.

Älä lopeta lukeminen: myrkyllinen elohopea jalostetuissa elintarvikkeissa

persilja

Ottaa muutama persilja ja valmistaa se kiehuvaan veteen noin 10 minuutin ajan. Kasta liina vedellä ja soveltaa suljetun silmäluomen on silmään. Levätä ja rentoutua noin 15 minuuttia sen jälkeen, kun prosessi on valmis. Persilja toimii puhdistusaineena silmien ja auttaa poistamaan myrkyllisiä aineita. Tämä puolestaan ​​auttaa nopeasti paranemista stye.

guava lehdet

guava

Käyttö guava lehtiä on toinen erittäin tehokas tapa saada helpotusta kipua aiheuttama sikolätti. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on lämmittää guava lehdet ja laita ne lämpimässä kankaalla. Sitten ratkaista tämä kangas vaikutusalaan helpotus huomata nopeasti, jos polttava silmään.

valkosipuli mehu

Valkosipuli on tunnettu sen lääkkeen arvojen parannuskeinoa infektioita. Voit päästä eroon näärännäppy soveltamalla tuoretta valkosipulia mehua ympäri tartunta-alueella.

sipuli

Voit käyttää sipuli viipaleiksi ja tartunnan saaneita silmän päästä eroon kipua ja nopeuttaa paranemista näärännäppy. Selvästi käyttö sipuli voi olla vähän tuskallinen, varsinkin koska se voi ärsyttää silmiä, mutta on erittäin tehokas ja siksi kannattaa ottaa mahdollisuuden, koska sillä on monia ominaisuuksia, joiden avulla voit nopeasti paranna sikolätti.

teepussi

Kasta yrttiteetä laukku kiehuvaan veteen ja sitten hitaasti täytyy asettaa sen silmiin. Sinun täytyy varmistaa, että lämpötila on lämmin, ja tietysti ole kylmä, kuuma. Yrttiteetä ennen kaikkea, kamomillaa, auttaa poistamaan mätä näärännäppy. Tämä tehokas kotiin korjaamaan auttaa myös vähentämään infektiota.

Älä lopeta lukeminen: Akupunktio ja kiinalainen lääketiede.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 7