15 käytöt booraksia kotona että kukaan kertonut sinulle

booraksi, Myös kiitettävä normaalisti varattu etikalla ja ruokasoodaa, on enemmän kuin vain vahvistamalla pyykinpesuainetta. Sitä on käytetty useiden kodin sovelluksia yli 100 vuosi kuten Borax on luonnollinen mineraali, tuote ajankohdan haihduttamalla suolan järvien. Se koostuu boorin, natrium, vesi ja happi. Lue oppia kaikki mahdolliset, että voit saada tämän mineraali kotoa sovelluksia.

booraksi

Erittäin emäksinen, pH booraksia on 9,3 ja perus laatu on mitä antaa booraksi tähtien puhdistus, desinfioida, hajun ja virkistää. Koska useimmat asuin- vettä liittyy pH-arvoon väliltä 6,5 ja 8,5, ja detergenttien pesukoneessa usein se tarkoittaa, että vesi pH on neutraali.

Liian hapanta tai emäksistä vettä ei puhdista vaatteita lähes yhtä hyvä, ja mikä pahinta, se voi jopa vahingoittaa kuituja ajan. Lisäämällä puoli kuppi booraksia oman pesusykliin yhdessä tavallisten pyykinpesuaine, vesi tulee pehmeämpi ja johtaa enemmän neutraali pH-taso on suunnilleen 8.

15 käytöt booraksia kotona että kukaan kertonut sinulle

Borax on luonnollinen, vihreä ja turvallinen vaihtoehto lipeää. Lue löytää muita tapoja voit käyttää tätä mineraali kotona ja puutarhassa.

1. Poista tahrat vaatteet

Paras rasvaa, öljyä ja proteiini tahroja, esiliotuksen likaiset vaatteet ja pesukone ja värjäytyneet käyttämällä puoli kupin booraksi per gallona lämmintä vettä arkkia. Anna liota 30 minuutin ajan ennen lisäämistä pesuainetta ja pesu kulkevat tavalliseen tapaan.

2. yleispuhdistusaine

Sen sijaan, että muut puhdistus jauhetta, ripottele kaikki luonnolliset booraksi, kostealla liinalla ja hankaa laatat, nieluja, hanat, levyt, työtasot, kylpyamme, pesuallasta, keittiövälineet ja puhdistaa ja kiillottaa pinnat kylpyhuone ja keittiötarvikkeet. Aina huuhdellaan kunkin puhdistetun pinnan vettä, kun valmis. Voit myös kaada vähän booraksia WC-altaaseen ja veistää harjalla puhdistaa ja desinfioida.

3. vahvistaminen astianpesuaineen

Care fogged lasit, kovan veden lian ja tahrojen saippua, Borax ei vain ratchets ylös puhdistusteho on pesuaineen, mutta myös puhdistaa ja desinfioi koneen sisällä. Ripottele yksi tai kaksi kuppia booraksia altaan astianpesukone, lisää pesuainetta ja toimii tavalliseen tapaan.

4. neutralisoi hajuja

Borax on ympäristöystävällinen vaihtoehto kaupallisiin tuotteisiin samaa toimintoa varten. Tuottaa aerosoli neutraloimaan hajuja liuottamalla puoli kuppi booraksi 1 ½ kuppia lämmintä vettä ja seos pannaan spray pullo. Voit lisätä 5-10 tippaa suosikki eteerinen öljy luoda raikas tuoksu.

Älä lopeta lukeminen: Cure Huuliherpeslaastari tämä yksinkertainen temppu valkosipuli

5. Kokeile boori puutteita puutarhassa

Jos kasvit ovat kitukasvuinen, lehdet kuivuu vinkkejä lehtien tai ei pääse kukinnan (ja siten kantaa hedelmää), maa puutarhan voi saada tarpeeksi booria kuin mikroravinteiden. Omenat, parsakaali, kaali, sipulit, päärynät, porkkanat, sinimailanen ja maissi, ovat erityisen nälkäinen kasveja boorin ja saada erittäin hyvin lehdille soveltamista 5 ruokalusikallista booraksia 5 litraa vettä, jossa on muutama tippa saippualla emulgointiainetta. Suihkuta lehdet ja varret tasaisesti vaikuttaa kasveihin.

6. Tuholaistorjunta

Boorin Borax on tappava hyönteisille sulhasen itseään, kuten muurahaiset, kirput, torakoita, sokeritoukat ja kovakuoriaisia. Levitä ohut hyvin ohut kerros booraksimäärän ongelma puolille taloa tai tahna hyönteisen syötti sekoittamalla booraksi hunajaa tai maissisiirappia.

7. Oxide

Yhdistyä booraksi ja sitruunamehu tahnaksi. Käytä tätä hapetetun esineitä, jolloin vähintään 30 minuuttia, sitten harjalla. Toista nämä vaiheet tarvittaessa ja aina huuhtele puhtaalla vedellä, kun olet valmis.

8. Paljasta valua

Tukossa viemäri voidaan luonnollisesti paljaana soveltamalla nieluun puoli kuppi booraksi kaksi kuppia kiehuvaa vettä. Anna seistä 15 minuuttia tai niin ja huuhdotaan kuumalla vedellä.

booraksi-pesuaine

9. Gloss ikkunat ja peilit

Ilmaiseksi lasi raidat, sekoita hyvin kolme kuppia kuumaa vettä kaksi ruokalusikallista booraksia kunnes täysin liuennut. Dip puhtaalla liinalla seoksessa ja puhdas ikkunat, peilit ja liukuvat ovet. Käytä hieman vaivaa kiillottaa ja kiiltoa.

10. Poista rikkaruohot

Sekoita 1 ¼ kuppia booraksia 2 ½ litraa vettä ja siirretään spray rikkaruohot. Koska booraksi ei syrji, huolellisesti märkä lehdet toivottujen kasvien omalla pihalla samalla välttää ne haluat säilyttää, ja on vain ruiskuttamalla lehdet eikä maapohjaa.

11. Poista hometta ja homeen

Se vaikuttaa alueiden homeen ja sienten yhdistelmä kupin booraksi ja yksi gallona vettä. Tai suihkuttaa ratkaisu pensaikot ongelma-alue, pestään huolellisesti hammasharjalla. Kun olet valmis, se ei tarvitse huuhdella ratkaisu - booraksi jatkaa desinfiointi ja estämällä sienen kasvun pitkään hoidon aloittamisesta.

12. Poista liimajäänteet

Onko poistaa vanhan etiketin lasipurkkiin tai Poista merkintä hiljattain ostohinnan, voit käyttää sen sijaan kaupallisiin tuotteisiin. Liuota puoli kuppi booraksia cup lämmintä vettä helposti poistaa liima, kumi, tervaa ja muita tiukoista.

13. Puhdista ja kohtelee matto tahrat

Seuraavan kerran käytät höyrypuhdistimella mattoja, lisää puoli kuppi booraksi per gallona kuumaa vettä. Ja tahrojen, sekoitetaan puoli kupin booraksi kaksi kuppia lämmintä vettä ja käyttää liinaa tahra perusteellisesti.

Älä lopeta lukeminen: Miten estää virtsatietulehduksia

14. Säilytä tuoreet kukat

Luoda kauniita kuivatut kukat eivät ole surullinen ja nahistuneita, se on helppoa, vain tehdä sekoitus yksi osa booraksia ja kaksi osaa cornmeal. Lisää vähän Tämän kuivan seoksen ilmatiiviissä astiassa, aseta tuoreita kukkia sisällä, ja varovasti peitä lopuilla perunajauhot ja booraksi jauhe. Peitä ja säilytä viileässä, kuivassa paikassa kaksi viikkoa.

15. Hanki joitakin kynttilän imee vahvempi

Jotta kestävämpi sydämet kynttilöitä, jotka pelkistetään, tuhka ja savua, kun sitä poltetaan, on kylvettää karkea kierre liuokseen, joka sisälsi kaksi ruokalusikallista booraksia, ruokalusikallinen suolaa, ja kuppi kiehuvaa vettä ja liotettiin 24 tuntia. Wicks ripustetaan kuivumaan kaksi päivää ennen käyttöä.

Näkökohdat ottaa ennen booraksi

Booraksi ei pitäisi ottaa. Booraksi on varastoitava huolellisesti, sillä se on myrkyllistä nieltynä. Vaikka tämä voi olla epätodennäköistä, edes vahingossa, kuka tahansa, joka käyttää sen on otettava huomioon, että tulee käyttää varoen, sillä vaaroista hyvin pienten lasten leikkii sen - kuten minkä tahansa yhdisteiden käytön kotimainen.

Tästä syystä sinun pitäisi olla hyvin varovainen, kun käytät sitä lähellä ruokaa kaikkialla ja puhdista roiskeet välittömästi.

Sitä pidetään suhteellisen turvallinen toisin.

Booraksi ärsyttää ihoa. On hieman saastumisen vaara ihoa. Se voi aiheuttaa ärsytystä ja punoitusta pitkäaikaisessa kosketuksessa. Jos sinulla on leikkauksia tai hiertymät käsissä kannattaa käyttää kumihanskat käsitellessään tai käytä liuoksessa. Tämä on hyvä idea, vaikka kaikki tapauksessa puhdistusaineita.

Hengitys booraksia. Koska tämä on stabiili, kiteinen jauhe, hyvin vähän vaarallista hengitettynä. Kuitenkin, jos käytät sitä hienona jauheena, sinun täytyy suojata hengitettynä ja suojalaseja. Myös olla erityisen varovainen, jos päätät käyttää sitä matolle, koska se voisi hengitettäväksi perheenjäseniä tai lemmikkieläimiä.

On todennäköisesti huolissaan käytöstä, mutta nämä tiedot ovat vain oman turvallisuuden vuoksi, kuten leivonnassa, jota voidaan jopa nielty, jos teet sen suurina annoksina voi olla haitallista ja jos tarkastellaan myrkyllisyystiedot ruokasuolaa, eivät ole niin erilaisia. Jopa suola voi olla vaarallista, jos syödään liian hyvin.

Ota nämä varotoimenpiteet ja voit saavuttaa nauttia kaikista eduista se voi tarjota sinulle booraksi, joka myös tehokas, on erittäin taloudellinen.

Life kirjoittaminen Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =