10 Edut Epsom suolat

Epsom suolat käyttävät monia ihmisiä joka päivä kymmeniä sairauksia ja ongelmia. Tässä oppaassa tulemme tutkimaan kymmenen valtavia etuja käyttämällä Epsom suolat.

Epsom suoloja on käytetty jo satoja vuosia, ne tulevat Epsom Kaakkois-Englannissa. Epsom suolat koostuvat magnesiumin ja sulfaatteja saattaa olla joitakin yllättäviä etuja, jos sitä käytetään oikein.

Se voi olla vähän tunnettu tosiasia, että magnesiumsulfaatti löytyy Epsomsuola imeytyy ihoon!

Aikaa rentoutua

Kun me stressaantunut, magnesium elimistössä ovat uhanalaisia. Epsom suolat istuttamisen helpottamiseksi magnesiumia kuumassa kylvyssä upottamalla. Magnesiumsuolat auttaa kehon tuottavat suuria määriä serotoniinin, kemikaali masennuslääkkeet. Edellä mainitut ominaisuudet Epsom suolojen auttaa kehon toimisi kunnolla, ja voi myös auttaa pitoisuustasot.

lisätä energian

Olemme nähneet, että Epsom suolat voivat auttaa meitä rentoutua, siksi, saatat yllättyä löytää että suolat myös auttaa tuottamaan Adenosiinitrifosfaatti, joka on elimistön oma aine, joka lisää energiaa.

Älä lopeta lukeminen: Lemonade laventeli rauhoittaa päänsärkyä ja ahdistusta

lievittää kipua

Epsom suolat ovat joitakin samoja ominaisuuksia kuin lääketieteelliset tulehdusta, joka voi auttaa ongelmissa ja lievittää kramppeja kehon luonnollista kipua.

pysähtyy Haju

Siellä on myös luonnollinen neutralisaattorilla Epsom suolat auttaa heitä (sekoitettuna veteen), jotta jalka haju.

Poistaa kuollutta ihoa

Kun sekoitettu joko oliiviöljyä tai kylpyöljyt, Epsom suolat voi auttaa poistamaan kertyneen kuollutta ihoa alueilla. Älä anna suolan iholla pitkään, kun olet lähtenyt kylpyhuoneen huuhdo suoloja.

No shampoo
Jos sinulla on rasvainen tukka, lisäämällä oikea määrä suolaa voi auttaa hoitoon. Voit myös auttaa lisätä paksuus ohuet hiukset kanssa Epsom suolat.

poista sirpaleita

Jos sinulla on syvä splinter joka on osoittautunut vaikeaksi poimia voit tuoda ihon pintaan helposti, kun drenches ongelma alueella suoloja.

Klikkaa kuvaa isommaksi

Verihyytymiä potentiaali pysähtyy

Koska sen relaksaatiokäyttäytymisen, sen uskotaan Epsom suolat voi estämään verihyytymiä, koska luonnollisesti alentaa verenpainetta.

lopettaa ummetus

Muista lukea: Probiootit tehokas ratkaisu keliakia

Suolat lisäävät vettä suolistossa, jotka voivat auttaa ummetus ongelmia, mutta koska sinun on otettava myynti tämä olisi tehokasta, sinun on varmistettava, että erikoislääkärin puoleen ennen suolat.

kasvien ravinnonsaannin

Ei vain Epsom suolat auttaa ihmiskehon, mutta voi myös auttaa kasvua ja kypsyyttä kasveja. Luonnollisten ominaisuuksien magnesiumsuolat avustamaan kehityksen klorofylli, ja ominaisuudet rikin suolojen avulla kasvit imevät terveellisempiä elintarvikkeita elementtejä.

Kuten voidaan nähdä edellä, Epsom suolat voi auttaa monia arkipäivän ongelmia. Tässä nykyisessä hetkellä länsimaissa yleensä tabletit ovat hätäratkaisu, kun todellisuus on, että ratkaisu voi olla tuote, joka on ollut olemassa jo satoja vuosia. Epsom suolat vieressä tai korvikkeena lääkitys, voit varmistaa, että ongelmat voidaan hävittää nopeasti ja tehokkaasti.

Tutkimus ja alkuperäinen espanjalainen käännös: joukkue elämä Lucida
Lähde: hivehealthmedia.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 53