16 luonnollista ruokaa quemagrasas

luonnollinen rasvanpolttoa elintarvikkeet

Tulevat seuraavat 16 rasvanpolttoa elintarvikkeita säännöllisesti, ja lähes vaivattomasti menettää rasvaa. Tehokas tapa laihtua on tehdä terveellistä ruokavaliota automaattisia.

Seuraavassa luettelossa luonnollista rasvaa polttava elintarvikkeet kuuluvat erittäin tehokas ruokavalion ja "steamroller", joka auttaa laihtumaan, luonut David Zinczenko päätoimittaja Mens Health -lehden.

16 parasta rasvanpolttoa elintarvikkeet ovat terveellisiä ja täysin luonnollinen rasvanpolttaja. Jos mahdollista, olisi tärkeää välttää "rasvaa polttava pillereitä", joka voi olla epämiellyttäviä sivuvaikutuksia laihtuminen ja terveyteen yleensä.

Abs Diet kerrotaan, miten saada litteä vatsa kanssa kulutus näiden luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita, ja joka sisältää tässä luettelossa. Pyritään löytämään luomuruokaa, GMO-vapaata ja ovat vailla kemikaaleja. Yritämme pitää meitä terveempiä tällä rasvanpolttoa suunnitelma, ja ajattelemaan toimivalla tavalla huomioon kaikki seikat sitä, se tekee tavoitteenamme kaksin verroin tuottava.

Mitä nämä luonnollisia rasvanpolttoa elintarvikkeet

ruoka nuts quemagrasas

1. Mantelit ja muut pähkinät

Saksanpähkinät ja mantelit, erityisesti auttaa tukahduttamaan ruokahalua. Kun et ole niin nälkäinen, voit syödä vähemmän kaloreita ja siksi sinun laihtua. Mukaan Abs Diet, syö kaksi unssia manteleita (noin 24 pähkinät) on riittävä vähentämään ruokahalua.

Lisäksi syöminen pähkinöitä, voit lisätä hienonnettu saksanpähkinöitä salaatteja, muroja, jogurttia jne

2. Pavut

Pavut ja muut palkokasvit. Koska sen korkea kuitua ja vähän kaloreita, pavut kaikenlaisia ​​ovat yksi tehokkaimmista luonnollista rasvanpolttoa ruokaa. Ne sisältävät kuitua tekee sinusta tuntuu täysin, jotta voit tehdä syöt vähemmän kaloreita muun aterian.

Sisältävät myös suuria määriä proteiinia ja rautaa myös ne auttavat rasvaa tappio. Paras jyvät ovat soija, Pinto pavut, kikherneet, valkoisia papuja, mustia papuja, valkoisia papuja, papuja ja härkäpapuja. En yleensä sisältävät kourallinen keitettyä salaattia syöt joka päivä eikä aterian papuja.

3. Pinaatti

Pinaatti ja muut vihreät vihannekset. Kuten pavut, Vihreät vihannekset ovat vähän kaloreita ja paljon kuituja. He auttavat sinua tuntuu täysin, joten syöt vähemmän.

Vihreät vihannekset ovat myös runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravintoaineita sisältävät pinaatti, parsakaali, romainesalaattia, rucola, vesikrassi, endiivi ja sinappi vihreät, joukossa useita kasveja, jotka ovat tehokkaampia luonnollista rasvaa polttimet.

4. Kuluttaa kalsiumia polttaa rasvaa

Kalsiumia ovat luonnollisia rasva polttimet ja erittäin tehokas, Voit nähdä, miten tehdään kuin kalsiumia maitoa. Kalsium on rasvanpolttoa ainetta, ehkä yksi tehokkaimmista rasvaa polttava elintarvikkeet tällä listalla. Tekemässä tutkimuksessa Tennesseen yliopistossa todettiin, että ruokavaliossa jotka kulutetaan suurempia määriä kalsiumia, menetti kaksi kertaa niin paljon painoa kuin toiset.

Kalsium ei vain polttaa rasvaa, mutta myös estää muodostumista rasvaa. Tätä varten sinun täytyy välttää syö ruokaa myydään puhtaana kalsiumin lähde ja myös hyvin rasvainen.

5. Kaurapuuro

Instant kaurahiutaleet (makeuttamaton, ilman). Kaurapuuro on toinen loistava lähde kuitua, joka auttaa tuntuu täysin kauemmin. Paitsi, että tutkimus Penn Staten osoitti, että kaura vakauttaa sokeria veressä kuin useimmat muut elintarvikkeet. Tämä tarkoittaa sitä, et ole nälkäinen jälleen pitkään.

Ensimmäinen ateria on yleensä pieni kulho nopea kauraa, yksinkertaisesti tehty kaurahiutaleet, sokeria tai vain vähän stevia ja vain vettä saa lisätä mitään muita ainesosia, jotka voivat lisätä rasvaa.

Älä lopeta lukeminen: laihtua helposti selleri

6. Munat

Sitä käytetään ajatella sinulla oli välttää munia, koska niiden korkea kolesterolipitoisuus. Mutta tutkimus nyt osoittaa, että syö yhden tai kaksi munaa päivässä ei nosta kolesterolia lainkaan. Positiivisella puolella, Munat on korkein biologinen arvo proteiinia kuin muita elintarvikkeita.

Tämä tarkoittaa sitä, että munat antaa kehollesi tarvittavan proteiinin, joka auttaa rakentamaan lihaksia, mikä puolestaan ​​auttaa polttamaan rasvaa. Munat ovat myös runsaasti B12, olennainen polttaa rasvaa kehosta ravinteiden.

7. Kala ja omega-3-

On suositeltavaa nojata kalan kulutuksen koska se vie enemmän energiaa sulattaa proteiinia kuin hiilihydraatteja tai rasvoja. Tämä tarkoittaa proteiinikasvien ovat luonnollisia rasvanpolttaja. Lisätä vähärasvaista lihaa lajikkeita, kuten "rasva" kala ruokavalio on hyvä vaihtoehto.

Se voi kuulostaa oudolta, että sinun pitäisi syödä "rasva" kala polttaa rasvaa. Mutta lohi ja muut kalat nimeltään "rasva" sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja, ja nämä rasvahapot ovat luonnollisia rasvaa polttimet tarvitset.

Tutkimus British Journal of Nutrition todettu, että omega-3-rasvahapot vähentävät rasvan määrä kehossa kautta tuntemattoman mekanismin. Muut tutkimukset osoittavat, että rasvainen kala aiheuttavat vähemmän nälkä ja tehdä sinusta tuntuu enemmän tyytyväinen, joten comererás vähemmän kaloreita koko päivän.

Sitä paitsi lohi, muut kalat runsaasti omega 3 kuuluvat makrilli ja silli.

quemagrasas luonnon pellavansiemen

8. Flaxseed ihanteellinen quemagrasas

Pellavansiemen on myös runsaasti omega-3 rasvahappoja ja on yksi suositellut quemagrasas. Teknisesti pellavansiemenet saattavat tarvita erillistä artikkeli tässä luettelossa 16 rasvanpolttoa elintarvikkeita.

British Journal of Nutrition todettu, että pellavansiemenet sisältää myös "lignaaneja". Lignaanit ovat luonnollinen rasvanpolttoa ravintoaine, jota osoitettiin tutkimuksessa, joka auttoi naisia ​​on alhaisempi painoindeksi ja vähemmän rasvaa yleensä. Löydät lisää tietoa täällä flaxseed.

9. maapähkinävoi

Maapähkinävoita, luonnollinen ja sokeri on luultavasti yllättävää 16 rasvanpolttoa elintarvikkeet, maapähkinävoita voi auttaa laihtumaan. Mutta sinun pitäisi kuluttaa kohtuullisesti ja vain luonnollista maapähkinävoita, joka ei ole lisätty sokeria.

Mukaan Abs Diet, maapähkinävoi on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja, jotka auttavat lihaksia kasvamaan ja siten erittäin suositeltavaa luonnollinen rasvanpolttoa. Tyytyä kolme ruokalusikallista päivässä tai vähemmän.

10. oliiviöljy

Tekemässä tutkimuksessa University of Illinois todettiin, että ne, jotka kulutetaan oliiviöljyä ennen ateriaa, söi 25% vähemmän kaloreita kuin muut, jotka eivät.

Oliiviöljy auttaa menettää rasvaa, koska korkea tyydyttymättömiä rasvoja sisältävien vähentää cravings rasvaisia ​​ruokia atener enemmän valvontaa ja auttaa kulutuksen näitä elintarvikkeita. Voit valmistaa sen kanssa, käyttää sitä salaatteja.

11. Täysjyvätuotteita

Kuitua sisältäviä täysjyvätuotteita auttaa pitämään insuliinitaso alhainen. Tämä estää kehon tallentamasta rasvaa.

Lopeta tuotteet valkoista leipää kaikkien kuitua ja ravintoaineita poistettiin käytöstä jalostusprosessissa. Polttaa rasvaa, on suositeltavaa leipää tai viljatuotteista täysjyvätuotteita tai koko vehnän vain. Ruskea riisi on myös toinen luonnollinen ja terve rasvanpolttoa.

12. Hera

Hera on korkein määrä proteiinia, joilla on vähemmän kaloreita kuin mitään ruokaa löytyy. Heraproteiini on luultavasti suosikkini 16 rasvanpolttoa elintarvikkeita, koska se on helppokäyttöinen ja auttaa myös rakentaa lihas.

Näet tässä miten tehdä oman hera lisäämättä maito ja erittäin terveellistä.

Älä lopeta lukeminen: Miten nopeuttaa aineenvaihduntaa laihtua

Heraproteiini, kuten kaikki muodot proteiinin, rasvan polttimet luonnollista, sillä elimistö joutuu käyttämään enemmän energiaa sulattaa proteiinia muista elintarvikkeista. Paras käyttää heraproteiini sekoitetaan taikinaksi.

Okei, joten Nämä ovat ensimmäiset 12 16 rasvanpolttoa elintarvikkeita voi sisällyttää omaan ruokavalioon tänään. Mutta meillä on vielä kolme yhteensä 16 rasvaa polttava elintarvikkeet ja luonnollinen.

Lisäämme kolme tärkeintä 16 rasvaa polttava elintarvikkeisiin.

Seuraavat elintarvikkeet ovat osoittautuneet myös tieteellinen tutkimus, jotka ovat erittäin hyödyllistä rohkaisevat rasvaa tappio, joko suoraan pelkistämällä rasvaa kehossa, vähentynyt ruokahalu, tai lisäämällä nopeutta, jolla voit polttaa kaloreita.

13. Vadelmat ja muita marjoja

Kuitua ja pektiiniä löytyy marjoja auttaa tuntuu täysin pidempään. Polttaa rasvaa ja vähentää kokonaismäärä kaloreita syöt toisin.

Marjat sisältävät paljon luonnon sokeria. Joten yritä syödä liikaa.

14. Vihreä tee yksi eniten käytetty luonnollinen rasvanpolttoa

Vihreä tee sisältää erikoiskemikaaleja nimeltään "catechins", joka auttaa polttamaan rasvaa terveellinen ja luonnollinen tapa, samalla antaa kehon useita olennaisia ​​etuja parantaa elämänlaatua.

Erään tutkimuksen Journal of Nutrition, katekiinit, vihreää teetä saa polttaa rasvaa kahdella tavalla. Vihreää teetä voi vain nopeuttaa aineenvaihduntaa (niin voit polttaa enemmän kaloreita vaikka istut), mutta myös lisätä nopeutta, jolla maksa polttaa rasvaa.

Suositeltu vihreää teetä hyvän vaikutuksen quemagrasas määrä on neljästä kuusi kupillista päivässä. Sen sijaan tehdä kupillisen teetä, voit tehdä tarpeeksi täyttämään pullon ja palvelee päivisin.

15. omenaviinietikkaa

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että omenaviinietikkaa, aktivoi entsyymien elimistössä hajottaa rasvaa. On tärkeää tietää tämän, koska se on yleisesti käytetty etikkaa ja oliiviöljyä kastike salaatteja ja siellä voit saada sen hyödyt polttaa rasvaa.

En siis ainoastaan ​​välttää rasvaa olemalla käyttämättä korkean kalori, rasvainen pukeutumista ranskaksi tai sinihomejuustoa kastike Olen käyttänyt itse asiassa lisääntyneet minun rasvanpolttoa korko takia etikkaa. Käytän valkoista tislattua etikkaa jotka löytyvät tahansa ruokakauppaan, mutta punaviinietikkaa tai muiden lajikkeiden tulisi olla sama vaikutus.

16. omenat ja päärynät

Nämä kaksi hedelmät sisältävät runsaasti kemikaali, joka toimii luonnollisen quemagrasas kutsutaan "flavonoideja".

American Journal of Clinical Nutrition todettu yksi opintojaan, naiset, jotka usein söivät omenat ja päärynät nostivat energian käytön (eli polttaa kaloreita) sekä nopeus, jolla rasva paloi.

Joten muista lisätä vihreää teetä, etikka, ja omenat ja päärynät ostoslista lisätä ruokavalioon.

Voimistaa näistä luonnollisista rasvanpolttaja

Suositus on, että aloitat syömällä vähintään kaksi annosta kunkin viikoittain ja lisäät, jota suositellaan aina parantaa yleistä terveyttä liikuntaa.

Nämä elintarvikkeet eivät vain aiotte polttaa enemmän rasvaa, voit myös olla tapa parantaa terveyttä, koska nämä elintarvikkeet toimivat myös rasvanpoltto, sisältää myös tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuitua, antioksidantteja ja muita ravintoaineita välttämättömiä mielen ja yksi terve ruumis.

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuva: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 60