Poistaa muotin seinät helposti

Se ei ole koskaan ollut helpompaa lopettaa näitä kauheita tahroja seinillä että jopa pilata tahansa talon ja haittojen terveyttä. Kuitenkin vain soveltamalla valmiina kotiin muodossa spray, ja soveltaa teennäinen voimme poistaa homeen seiniin luonnon ja pysyvästi.

Poistaa muotin seinät helposti

Valitsemisen sijaan jotkut voimakkaita kemikaaleja, kuten valkaisuainetta tai booraksi, joka jotenkin auttaa poistamaan hometta talossa, valitse luonnollisia keinoja, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja ei haittaa perheen tai lemmikkejä.

Hometta voi olla vaarallista terveydelle, vaikka et ole allerginen. Monet ihmiset ovat reaktioita kuten väsymystä, päänsärkyä ja jopa masennusta läsnäollessa sieniä. Lisäksi homeitiöt ja sienet ovat tärkeimmät syyt allergioita, sinus infektioita ja ihoärsytystä monien muiden terveysongelmia.

Miten poistaa homeen seinistä tehokkaasti

Tietenkin on olemassa monia tuotteita, jotka poistaa hometta, mutta jotkut niistä ovat erittäin myrkyllisiä käytettäväksi sisätiloissa, joten on syytä olla varovainen ja osaa valita oikeat tuotteet tai kokeilla joitakin luonnollisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua poistaa hometta seinät.

1. Vetyperoksidia

On välttämätöntä käyttää vetyperoksidia 3% ja ruiskutetaan alueen muotin ja hometta ja anna seistä 10 minuuttia. Sitten sinun täytyy puhdistaa kostealla liinalla poistaa mahdolliset jäljellä homeitiöt. Toinen vaihtoehto on yhdistää leivinjauhe vetyperoksidia ja etikalla ja soveltaa samalla tavalla. Voit onservar jar pimeässä paikassa, koska valo voi vaikuttaa laatuun vetyperoksidia.

Älä lopeta lukeminen: rakentaa itse saviuunissa tehdä leipää ja pizzaa

2. Käytä omenaviinietikka

Tämä menetelmä on yksinkertainen, olisi kaada etikka pullossa ja spray suoraan seinään. Laikukas alueet spray suurempi muotti voidaan laimentaa etikka vedellä vähentämiseksi voimakas haju, mutta ensimmäinen vaihtoehto on paras.

Sinun täytyy jättää useita tunteja ja sitten hankaa aluetta harjalla. Jos et pidä haju etikkaa, voit lisätä muutama tippa eteeristä öljyä. Tutkimusten mukaan, etikalla poistaa 82% homeitiöt, kuten virukset ja bakteerit. Voit välttää ruiskuttamalla homeen muodostuminen pinnoille ja yksinkertaisesti antamalla sen kuivua.

poistaa hometta

3. Ratkaisu teepuuöljy

On monia hyödyllisiä korjaustoimenpiteitä poistaa homeen eivätkä lopulta ympäristölle haitallisia, mutta on olemassa myös joitakin, jotka maksavat enemmän kuin toiset. Esimerkiksi, teepuuöljy on kalliimpaa, mutta vain kaksi teelusikallista yhdistää kaksi kupillista vettä voi olla seos duraá pidempään. Yksinkertaisesti suihkuttaa seoksen alueen ja älä pese. Teepuuöljy on voimakas haju häviää muutaman päivän but've onnistui pysäyttämään vapaan seinän hometta.

Älä lopeta lukeminen: 9 ideoita siitä, miten käyttää tilaa järjestää kotiin.

4. sitrushedelmien siemenet ote ja vettä

Sitrushedelmien siemen uutetta on voimakas haju. Tehokkaan liuos sekoittamalla noin 20 tippaa uutetta ja kaksi kupillista vettä. Sitten sinun täytyy lisätä taikina spray pullo ja spray seinään ja jättää teko ilman huuhtelua.

5. natriumbikarbonaatti

Natriumbikarbonaatti on hyödyllinen luonnollinen ainesosa muotin poistaminen. Saada sekoitat ruokasoodaa veteen ja ruiskutetaan pinnalle homehtunut. Anna vaikuttaa ja sitten hangata pois pinnasta kokonaan lika, sitten puhtaaksi kostealla liinalla. Ruokasoodaa puhdistaa muotin jättämättä epämiellyttävän hajun.

Viimeinen neuvo on erittäin tärkeää, jos tahrat ovat hyvin pysyviä kannattaa työskennellä ehkäisyyn, mikä edellyttää puhtaan märällä pinnalla usein viileä sumu ilmankostutin, keskittyä kaikkein alttiille alueille ja pitää ne kuivana.

Etsi lisää artikkeleita salud180

  • Uusi sukupuolitauti josta on varottava
  • Hinta tuoda soluun vessaan
  • Vaikka haluat pitäisi päästä irti

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 94