Etusivu korjaustoimenpiteitä sulkea avoimet huokoset kasvojen

Ihon huokoset ovat niin pieniä reikiä, kun ne ovat hyvin avoimia, näyttämään appelsiininkuori. nämä avoimet huokoset kasvojen tehdä kasvot näyttävät tylsää ja vuotiaiden joskus, ja muut rasvainen.

avoimet huokoset kasvojen

Varsinkin ihmiset, joilla on rasvainen iho ovat alttiita tämän ongelman avoimen huokoset kasvojen johtuu liiallisesta talin tuotantoa. Se voi myös aiheuttaa komplikaatioita, kuten näppylöitä ja aknea. Tekijät kuten stressi, genetiikan ja hoito epäterveellistä iho, johtaa myös avata huokosiin. Iho menettää kimmoisuutta kuten ikä, joten tila pahenee. On monia tapoja minimoida ihohuokosia ja ihoa. Markkinat ovat täynnä tuotteita, jotka väittävät tarjoavansa helpotusta, mutta miksi tuhlata niin paljon kun ratkaisu löytyy hyllyiltä keittiön?

17 parasta kotiin korjaustoimenpiteitä sulkea avoimet huokoset kasvojen

Nämä korjaustoimenpiteet voi auttaa sulkea huokoset halpa ja tehokas tapa. Uskokaa tai älkää, ihmeitä!

1. muna

Munanvalkuainen käytetään kuristaa huokoset, koska se vahvistaa ja ääniä ihoa. Maskit munanvalkuaisella auttaa poistamaan ylimääräinen öljy rasvaiselle iholle. Ota yksi muna, sekoita 2 ruokalusikallista kaurahiutaleita ja 2 ruokalusikallista sitruunamehua. Tee tasainen massa, soveltaa kasvot ja pitää 30 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä. Levitä tahna kahdesti viikossa kaunis iho. Muna maskit ovat erinomaisia ​​korjaustoimenpiteitä tukossa huokosiin ja sitä voidaan myös käyttää hoitamaan virulenttia muotoja akne.

Älä lopeta lukeminen: 10 virheitä tulee välttää Kun eyeliner

2. kurkku mehu

Sekoita kurkku mehu cornmeal tehdä paksu tahna. Levitä tahna tasaisesti kasvoille ja jätetään 15 minuuttia, huuhtele. Maskia ei vain auta hoitoon ihon huokosiin, mutta myös parantaa ihon rakennetta.

3. Lotion tomaattimehu

Levitä tomaattimehua kasvoihin ja anna sen istua 15-20 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tomaatit sisältää korkean tason happoa ja kaliumia, mikä auttaa vähentämään kasvojen viat.

4. Jääkuutiot kiristää huokoset

Hiero pala jäätä tai jääpala iholla kiedottu, se on yksi parhaista ja tehokkaimmista tavoista vähentää huokoskokoa. Tämä kasvojen jäätä, auttaa myös vähentämään tuotantoa tali iholla jonkin aikaa.

avoimet huokoset jään kasvot

5. Remedy jogurtti

Jugurtti sovellettu huokoset ja jättää 20 minuuttia ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Toista tämä lääke kahdesti viikossa pienentää huokoset ihon.

6. natriumbikarbonaatti

Natriumbikarbonaatti on antibakteerinen ja tulehdusta ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään komplikaatioita, kuten näppylöitä ja aknea. Tee taikina sekoittamalla tasan leivontaan ja sääriluu (2 ruokalusikallista kutakin) vettä. Levitä tahna huokosiin ja varovasti hierotaan noin 30 sekuntia liikkein. Huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä. Tämä auttaa poistamaan kuolleet ihosolut, lian ja muut epäpuhtaudet. Natriumbikarbonaatilla säätelee happopitoisuus ihon ja ylläpitää pH-tasapainoa.

Älä lopeta lukeminen: Natural Hoidot rasvaiselle iholle

7. Powder santelipuu vähentää ihon huokosiin

Santelipuu jauhe on hämmästyttävä puhdistusaineet ja väriaine. Valmistetaan tahna sekoittamalla santelipuu jauhe ja vettä ja soveltaa kasvot. Hiero pyörivin liikkein ja huuhtele huolellisesti sieltä poistuttuaan 10-15 minuuttia.

8. Aloe vera

Kosteuttava kasvot aloe vera mehua vähentää laajentuneen huokoset. Mehua puhdistaa ja ravitsee ihoa ja poistaa öljyn ja lian tukossa huokosiin.

9. Sitruunamehua

Sitruunan mehu sisältää myös supistava ominaisuuksia. Siksi se auttaa kiristää ihoa ja unclogs huokosiin. Se on ylistetty yhdeksi tehokkaimmista korjaustoimenpiteitä näppylöitä. Sen sitruunahappopitoisuus auttaa löysää epäpuhtautta kemiallinen sidos iholle ja auttaa murtamaan sujuvasti, joka auttaa puhdistamaan ihohuokoset.

10. Mehiläinen

Hunaja on monia lääkkeitä etuja. Se voi auttaa poistamaan akne ja jopa muun vakavan aknen kuten kystinen akne. Se on paljon antimikrobisia ja antibakteerisia ominaisuuksia. Hunaja auttaa myös selkeä tukossa huokosiin. On tunnettua puhdistaa huokoset ja helpottaa paljastaa. Hunaja auttaa vähentämään ylimääräistä rasvaa ja kiinteyttää huokosia. Se on luonnollinen pehmittävä joka auttaa pehmentää ihoa ja tekee sen loistaa luonnollisesti kohtaavat.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 43