Kainalo Kipu syyt ja Natural Hoidot

kainalo kipu tai yleinen kipu kainalon alueella, voi johtua useista eri syistä. Meidän kainalo alueella on monia imusolmukkeet, joka voi tulehtuvat ja tartunnan, joka voi aiheuttaa kipua vasemmassa kainalossa ja oikeassa kainalossa. On myös monia lihakset, jänteet ja luissa kainalon joka voi aiheuttaa epämukavuutta tai kipua alueella, jotka ovat vahingoittuneet tai tulehtunut. Lue oppia lisää tästä taudista, sen syistä ja luonnollisia hoitoja.

kainalo kipu

Monet ihmiset saavat hyvin ahdistunut, jos heillä on kainalon kipua, varsinkin jos mukana on kiinteä tai turvotusta. Useimmiten syy kainaloissa kipu on vaaraton ja katoaa itsestään. Tietenkin on vakavia sairauksia, joihin kipua kainalon, ja sinun pitäisi aina hakeuduttava lääkärin hoitoon, varsinkin jos kipu ei mene pois.

Tässä artikkelissa, syitä kipu tarkistetaan kainalossa ja mitä luonnollisia hoitoja voitaisiin lievittää kipua.

Kainalo kipu aiheuttaa

Jotkut ihmiset kokevat epämukavuutta tai lievää kipua alla hänen kainalossa, kun taas toiset kipu voi olla vakavia. Mitkä ovat syyt aiheuttaa kipuja alle vasemmalle kainalossa tai oikealle?

Kivut kainaloon mukaan turvonneet imusolmukkeet

Turvonneet imusolmukkeet voi olla syynä kipu kainaloon. Osa kehon immuunijärjestelmä on imunestejärjestelmän imusolmukkeisiin eri alueilla elimistöön. Yksi näistä alueista on kainaloihin. Infektiot voivat aiheuttaa imusolmukkeiden turpoamista ja aiheuttaa kipua. Tällöin epämukavuutta ja kipu kainaloissa voi olla merkki siitä, että elimistö taistelee infektio.

Jos jostain syystä tunnet kovettuma kainalon joka ei liiku eikä aiheuta kipua, sinun pitäisi kuulla terveydenhuollon ammattilainen.
Toinen vaatimus koskee imunestejärjestelmän joka voi aiheuttaa kipua kainaloihin on linfangitis. Tämä johtuu ihon bakteeri-infektio Streptococcus.

Jotkut oireet lymfangiitti ovat kuume, turvonneet ja tarjouksen imusolmukkeet kainalon nivusten, kyynärpää tai punaisia ​​raitoja saastuneilta alueelta kainaloiden tai nivusten alueella lisäksi kipua.

kainalon imusolmukkeisiin

Kainalo ihottuma, joka aiheuttaa kipua

Kainalon ihottuma voi myös olla syy miksi olet epämukavuutta tai kipua kainalossa. Tietenkin voit nähdä purkaus ja mahdollisesti liitettävä kutiava punaiset pilkut ja hilseilevä iho.

On monia syitä kivulias ihottuma kainalossa muodostuu. Nämä ovat muutamia niistä:

  • Ihottuman tai psoriaasin
  • sieni-infektiot
  • sienitauti
  • silsa
  • stafylokokki

Auttaa hoitoon ihottuma kainalossa voit käyttää joitakin kookosöljy teennäinen. Kookosöljy on antibakteerinen, tulehduksia, kosteuttava ja muita ominaisuuksia, jotka voivat auttaa lievittämään kainalo kipu, joka johtuu purkaus.

Kookosöljy auttaa myös paikallisesti hoidettaessa hiivatulehduksia (hiiva). Kaikki mitä tarvitsee tehdä on soveltaa kookosöljy on kainalon alueelle useita kertoja päivässä hoitoon ihottumaa ja lievittää kipua tai tuskaa.

Älä lopeta lukeminen: pitkä pitäisi nokoset aivojen etuja

Voit myös lisätä 2-3 tippaa eteerinen teepuuöljy 1 rkl kookosöljyä ja soveltaa sitä teennäinen. Teepuuöljy on monia anti-sieni ominaisuuksia, jotka voivat auttaa tappamaan infektio ja helpottaa kipua, joka on aiheuttanut purkauksen kainalo alueilla.

Aloe vera hoitoon kainalo ihottumaa, joka aiheuttaa kipua

Aloe vera voi myös auttaa hoitoon kainalo ihottuman, joka voi aiheuttaa kipua, että alueella. Aloe vera on antimikrobinen ja anti-inflammatorisia vaikutuksia, ja sitä voidaan käyttää hoitamaan monenlaisia ​​iho-ongelmia kuten ihottuma kainaloiden.

Joskus deodorantti voi aiheuttaa kivuliaita ihottumaa kainalon. Kookosöljy voidaan käyttää ainesosana luonnollisessa deodorantti.

lihasjännitystä, joka aiheuttaa kipua kainaloon

Lihasjännitystä voi aiheuttaa kovaa kipua kainalossa. Lihas nykäyksiä yleensä tapahtuu, kun teet liikaa vaivaa käsivarteen, esimerkiksi käyttäessään tai raskaat nostot tai suorittamalla toistuvia toimia pitkän ajan kuluessa esineitä.

Särkyyn kainalo aiheuttama lihas vetää, on suositeltavaa levätä kyseinen käsivarteen. Sitten voit myös soveltaa jäissä 20 minuuttia 4-8 kertaa päivässä. Muista koskaan soveltaa jään suoraan iholle. Kannattaa muistaa, että kylmä hoito tulisi käyttää 24-48 tuntia vamman jälkeen. Tämän ajanjakson jälkeen sinun täytyy käyttää lämpöä hoito.

Sijoiltaan olkapää kivun aiheuttaa kainalon

Jos dislocas olkapää ilmeisesti tunnet voimakasta kipua alaosassa kainalo ja olkapää. Voisit myös kokea pistelyä, heikkoutta tai tunnottomuutta niskaan ja käsivarteen.

Kun kyseessä on sijoiltaan olkapää tulee hakeutua välittömästi lääkärin hoitoon. On suositeltavaa, että lievittää kipua sijoiltaan olkapää applikaatiot jäätä herkällä alueella 20 minuutin välein kahden tunnin. Palkki kahden ensimmäisen päivän aikana. Se kulkee sitten käyttää kuuman veden pullo ja hakea 20 minuuttia.

Brakiaalipleksuksen vamma

Olkapään plexus vamma on termi viittaa vahinkoa hermot jättää niskan molemmin puolin kehossa. Nämä hermot ovat vastuussa käsivarren liikkeitä. Hermot voivat loukkaantua tahansa trauma, kuten urheilu- tai että auto-onnettomuudessa. Hartia vamma aiheuttaa voimakasta kipua kaikilla aloilla, jotka olivat vaurioituneet hermot, kuten kipu kainalossa.

On tärkeää nähdä lääkärin puoleen hartiavammoja koska hartia vamma voi kadota liikkeen sylissäsi.

rintasyöpä

On tärkeää, että kaikki naiset säännöllisesti tarkistaa rinnat terveysmerkkejä tai muutoksia. Osoitus rintasyövän ovat kyhmyjen, kainaloiden tai solisluun. Joskus turvotusta tai kyhmyjä kainaloissa voi tapahtua ennen tunne pala rinnasta. Tämä johtuu siitä, että rintasyöpä on yleensä leviää imusolmukkeisiin ensin.

rintasyöpä kuin kivun syy kainalo

Jos olet turvonneet imusolmukkeet kainalossa tai kipua, sinun pitäisi mennä lääkäriin tarkistaa teitä. Rintasyöpä on enemmän onnistuneesti hoidettu, jos havaitaan varhain.

Älä lopeta lukemista: hyödyt hedelmät ja vihreät vihannekset

Tietenkin, On monia syitä, miksi saatat olla kipeä kainalo, ja suurimman osan ajasta syy on vaaratonta. On kuitenkin aina parempi puhua terveydenhuollon ammattilainen, jos olet huolissasi.

Refluksitauti (GERD)

Joissakin tapauksissa hyvin harvinainen, Gerd voi aiheuttaa kipua yleisen alueen kainalossa. GERD voi aiheuttaa kalvon tulehtuvat ja tämä voi vaikuttaa selkäydinhermoista aiheuttaa kipua aseiden ja olkapäät.

On olemassa monia luonnollisia tapoja, joilla voidaan hoitaa ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten gastroesofageaalinen refluksi ja närästys, kuten natriumbikarbonaatti ja muut hoidot.

On syytä huomata, että GERD on myös yksi syy vatsakipua syömisen jälkeen.

rintojen kipu

Rintojen kipu luokitellaan minkäänlaista epämukavuutta, arkuus ja kipu rinnassa tai kainaloista. Kainalo ja rintojen kipu yleisesti naisia ​​ennen kuukautisia.

On olemassa useita syitä kipeä rinnat vaaraton ja päästään yleensä oire syöpä.

intercostobrachial hermosärky

Hihojen kipu voi johtua hermosärky intercostobrachial. Tämä on vaurioita selkäydinhermoista varteen ja aiheuttaa kipua kainalon alueella. Tämä tapahtuu yleisimmin jälkeen rintojen leikkaus, mutta kipu kainaloiden voi myös johtua sädehoidon tai trauman kylkiluut

Vahaus tai ihokarvojen

Poista Kainalokarvat voi aiheuttaa kipua heti prosessin. Iho voi myös saada tartunnan, joka aiheuttaa kipua kainaloihin. Vahaus ja parranajo voi myös aiheuttaa lihaksi Kainalokarvat jotka voivat aiheuttaa kuoppia tai näppylöitä, kystat kainalossa ja jopa tartunnan kiehuu. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa parranajon jälkeen ja estää kivun kainalossa, voit hakea joitakin aloe vera on ajeltu alue.

Helpottaa kipua kainalossa

Lisäksi edellä mainituilla menetelmillä, miten päästä eroon kipu kainaloissa, on joitakin kotiin korjaustoimenpiteitä voit kokeilla, jos sinulla on tai -särkyjä kainalossa:

lämmin kylpy

Lämmin kylpy voi lievittää kipua kainalossa. Voit yrittää uppoutua kuumassa kylvyssä 20 minuuttia. Voidaan lisätä kylpyyn 1/2 cup ruokasoodaa tai 1/2 kupillinen Epsom suola tai merisuolaa. Tämä voi auttaa puhdistaa ja poistaa myrkkyjä ihon ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

hieronta

Voisit yrittää hieronta hieman öljyä kipeä kainalo alueella helpotusta. Voit lisätä 2-3 tippaa laventeli öljyä 1 rkl kookosöljyä tai oliiviöljyä ja varovasti hierotaan teennäinen. Tämä voi tarjota tarvittavaa helpotusta ja lisätä verenkiertoa kainalossa.

hyvä hygienia

Aina käytännössä hyvää hygieniaa ja pitää kainalot, ja muilla alueilla, jotka ovat alttiita tartunnalle, puhdas ja kuiva. Sinun täytyy uida ja kuivaa kokonaan kuluttua toiminnan meidän UNSUB.

Life kirjoittaminen Lucida
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 45