6 piileviä oireita Helicobacter pylori

Helikobakteeri yleensä infektoi mahalaukun henkilön ollessaan lapsi. Yleensä aiheuttamia infektioita tämä kanta ei aiheuta oireita, mutta havaita tämä ehto voi johtaa sairauksiin tuloksena lukien mahahaava ja tulehduksellinen tila mahassa tunnetaan gastriitti. On olemassa myös muita reaktioita ja terveyttä, jotka saattavat viitata läsnäolo Helicobacter pylori kehossamme, kiinnittää huomiota seuraaviin.

Helicobacter pylori on hajautetun signaalin, joka on nauttinut ruokaa saastuttamia tämän bakteerit, joko raaka tai kypsennetty, koska se on tarpeeksi kestääkseen kypsennyksen.

Yllättävintä on, se on havaittu, että Yli puolet maailman väestöstä on isännöi tätä bakteeria, vaikka se ei aina ilmenee suoraan elimistöön. Sen tärkein etu bakteerit, että se pystyy elää mahalaukun virtaus huolimatta äärimmäinen happamuus, sujuvasti ja paljon aikaa.

Helicobacter pylori, Kaikkien mikro-organismit, jotka elävät ihmiskehon suurin ilmaantuvuus tai suurempi rekisteröinti on, koska se on läsnä kaikissa osissa maailmaa, molemmilla sukupuolilla ja kaikenikäisille keskuudessa. Tästä syystä emme pidä tarkoituksenmukaisena omistaa informatiivinen artikkeli sen tärkeimmät oireet, jotkut vähän tunnettu, mutta on otettava huomioon varhainen havaitseminen voi auttaa ratkaisemaan vaikutuksia tämän bakteerin vähemmän invasiivisia tai haitallisia kehon muodon. Kutsumme sinut lukemaan artikkeli: miten poistaa Helicobacter pylori bakteereita.

Piilotettu Helicobacter pylori oireita

On joitakin oireita Helicobacter pylori, jotka voidaan usein sekoittaa muita ehtoja, voi kuitenkin olla läsnä tämän kannan kehossa. On syytä huomata, että oireet voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Älä lopeta lukeminen: Poistaa Helicobacter pylori -bakteerin kanssa neuvoja tämän Japanin lääkäri

1. Vatsan turvotus

Vaikka kaikki ihmiset Helicobacter pylori elimistössä oireita, tiedetään, että tärkein heijastus on vatsan turvotusta, joissakin tapauksissa yllätyksenä. Tämä on yksi epämiellyttäviä oireita, kuten tulehdusta, johon liittyy usein ilmavaivoja ja ilmavaivat. Sinun täytyy olla selvää, että Helicobacter pylori, Candida ja muut loiset voivat aiheuttaa turvotusta liikaa, on tärkeää havaita syy ja tietää, mitä hoitoa on suositeltavaa antaa.

Onneksi Siellä ulostetutkimuksiin he voivat auttaa löytämään millaisia ​​vikoja sijaitsevat ruoansulatuskanavan. Nämä testit ovat erittäin kätevä ja voi säästää suunnattomia määriä aikaa ja rahaa saada asialle oireet.

  • He havaitsemaan helikobakteeri, loiset ja candida. Voit oppia lisää testi Candida kotona.
  • Ehdotan jos olet sulattamaan ruokaa kunnolla ja jos sinulla on keliakian.
  • He jopa tarjota tietoa immuunijärjestelmän vastustusta, muun syitä.

2. Heikkous

Helicobacter pylori voi aiheuttaa heikkoutta yleensä elimistössä, vaikka se on riittävän ravinnon. Useimmiten tämä oire liittyy raudanpuuteanemia, koska kyvyttömyys Elimistö tehokkaasti tarvitsemansa ravintoaineet tarmoa kehon päivän aikana, joka on läsnä tambi'¿en raudanpuute.

Helicobacter pylori on gram-negatiiviset bakteerit, etiologinen aine yleisin krooninen infektio ihmisillä. Ilmeisesti tämä alkio on merkittävä vaikutus rauta aineenvaihduntaan ja tänään on paljon todisteita sen suorat suhteet raudanpuuteanemiaa.

Älä lopeta lukeminen: koti toteamiseksi Candida kehossa

3. Painonpudotus

Silmiinpistävin visuaalinen indikaattori läsnäolo Helicobacter pylori yksilössä, voi olla selittämätön laihtuminen. Jos jostain syystä alkaa laihtua nopeasti ja ei ole kovin selkeä syy, on tärkeää ottaa yhteys lääkäriin heti, koska tämä voi olla oire sairaudesta, vaikka on monia syitä, jotka voivat johtaa laihtuminen ja ne ovat yhtä tai useampaa haitallista potilaan terveydelle.

Koska Helicobacter pylori vaikuttaa happotasot - jotka puolestaan ​​vaikuttavat ruuansulatuksen rasvojen ja proteiinien erityisesti - voi esiintyä laihtuminen. Ongelmana on, että tämä laihtuminen johtuu lihasmassan, joka on vaarallinen tapa laihtua.

Kääntäen voi myös olla vaikeuksia laihdutus, vaikka ironisesti edellä oireita. Syynä tähän on se, että hormoni kortisolin tapahtuu, kun elimistö on stressaantunut. Kortisolin tiedetään aiheuttavan laihtuminen tai painonnousu, riippuen henkilön. tämä Voit edistää painonnousua vatsan alueella vaikka se voi myös aiheuttaa lihasmassan.

4. Muutos ulosteesta

Toinen merkkivaloilla tietää, onko läsnäolo Helicobacter pylori on muutos ulkonäön jakkara yleisesti kutsutaan yleensä läsnä kun henkilö on terve.

Ulosteet voivat tulla tummempi ajan ja tunnut tahria veren olemassaolon, tämä on osoitus ongelmia ruoansulatuskanavan, johtuvat esiintyminen bakteereita. Tässä tapauksessa se on erittäin suositeltavaa tarkastelu jakkara.

Älä lopeta lukeminen: Värit ja muodot ulosteet ja niiden merkitys

5. helposti ulottuvilla kylläisyydentunteen

Kun se on läsnä bakteerien, ihmiset voivat saavuttaa aste kylläisyyden kun he syövät hyvin nopeasti, Joskus syömällä pieniä määriä ruokaa, joka voi laukaista kuvan aliravitsemukseen.

Leptiini pidetään kehän signaalienergian tilan sijasta kylläisyyden signaalin. Ruokahalu säädellään sekä kehällä signaalin energian tila (kuten leptiini) kuin kylläisyyden (suoliston hormonit, kuten greliini), jotka muuttavat neuronaalista toimintaa hypotalamuksen ja siten vaikuttaa elintarvikkeiden ja energian saannin .

6. Polttava tunne

närästys liittyvät Helicobacter pylori

suupolte vatsa on osoitus siitä, että on olemassa ruoansulatuskanavan ongelmia, joihin on puututtava välittömästi. Jos tämä oire havaitaan usein, se on parasta tehdä lääkärintarkastus, jotta voidaan havaita mahdolliset syyt ja heitetään muut.

Vatsakatarri ruoan nauttimisen jälkeen voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua tai vatsakipu ja polttaa alueella, tämä on yksi selkeimmin merkkejä esiintyminen bakteerien elin, erottaa, mukavin on verikokeen.

Älä lopeta lukeminen: syyt ja luontaistuotteet happo refluksi ja haavaumat

Helikobakteeri liittyvät komplikaatiot

  • Haava Helicobacter pylorin aiheuttamien voi vahingoittaa suojaava limakalvon vatsaan ja suolistoon. Tämä mahdollistaa mahahapon luoda avoin haava, jota kutsutaan haavaumat. Noin 10 prosenttia ihmisistä, joilla H pylori kehittyy haavauma.
  • Tulehdus vatsaontelon. Infektion tämä bakteeri voi ärsyttää mahan, aiheuttaa tulehdusta ja gastriitti.
  • Mahasyöpä. Tämä on ehkä vakavin komplikaatio, koska H. pylori-infektio on vahva riskitekijä tietyntyyppisten mahasyöpä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4