Ihana ominaisuudet ja hyödyt inkivääriä

Inkivääri on luultavasti yksi parempana huumeiden ja ainesosia maailman keittiö. Monivuotinen yrtti kotoisin Kiinasta ja Intiasta, ginger root on käytetty vuosisatojen ajan aasialaista ruokaa ja sen terapeuttisia ominaisuuksia.

inkivääri

Sen monia lajikkeita viljellään kaikkialla Aasiassa, Australiassa, Etelä-Amerikassa, Jamaika ja Yhdysvalloissa Sen herkkä vihreät lehdet näyttävät vauvan pinaatti, ne voi syödä salaatteja, mutta juurien, nimeltään juurakot, ovat missä sijaitsevat hyödyt ginger root.

Edut ja ominaisuudet inkivääri

Inkivääri hyödyt ovat lukemattomat, se on käsitellyt asiaa artikkeleita monin tavoin, mutta me nopeasti kuvataan joitakin näistä eduista alla.

Aineenvaihduntaa polttamalla rasvaa

Perustuvat tutkimukseen, on osoitettu, että inkivääri auttaa polttamaan rasvaa parantamalla prosessin laihtuminen. Ravinnosta inkivääri muun mausteita, todettiin, että ajaa rasvan hajoamisen ja imeytymisen aikana kulutus rasvaisen ruokavalion. Se johtuu siitä, että inkivääri lisää sapen eritystä ja stimuloi toimintaa haiman lipaasia, ja samalla helpottaa energiankulutusta estämään kertymistä rasvaa imeytyy.

Lievittää korkea verenpaine

Inkivääri laatu kuuma säilyttää kehon, parantaa ja stimuloi verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia verisuonitauteja, helpottaa verenkiertoa kehon läpi.

pelkistävien kaasujen

Inkivääri on erittäin vahva Karminatiivi, mikä tarkoittaa, että indusoi ylimääräisen kaasun poistua kehosta. Liikaa kaasua kertyneen järjestelmä voi painaa herkkää elimiä vartaloon. Carminative inkivääri kaasu painaa alas ja ulos terveellä tavalla, ja myös estää muita kaasun kerääntyä uudelleen.

estää syövän

Yksi mielenkiintoisimmista kehitys keskustelua inkivääri ja sen vaikutuksia ihmisten terveyteen on ollut positiivinen korrelaatio niiden orgaanisten yhdisteiden ja syövän ehkäisyyn. Gingerolit, nämä samat yhdisteet, jotka antavat inkivääri sen anti-inflammatorisia ominaisuuksia, on myös osoitettu estävän karsinogeeninen paksusuolen, joka voi johtaa peräsuolen syöpä.

Tämä on toinen tapa, että inkivääri hyödyttää ruoansulatuskanavan, joten se on täydellinen lisä vierekkäin aterian. Kuitenkin uudemmat tutkimukset ovat liittyy myös nämä gingerolit apoptoosiin munasarjasyöpäsoluja, vähentää kasvainten kasvua ja syöpäsolujen vahingoittamatta terveitä soluja niiden ympärille.

inkivääri öljy

Puhdistavat ja desinfioi

Inkivääri on hyvä edistämiseksi hikoilu, jotka syövät, mikä on aina hyvä asia maltillisesti. Hiki ei ainoastaan ​​puhdistaa huokoset ja mahdollistaa kehon poistaa myrkkyjä nesteen läpi, mutta tutkimus on myös osoittanut, että hiki sisältää yhdiste taistelevat bakteereita, kutsutaan dermicidina. Inkivääri on positiivisesti kytketty vähentämiseen bakteeri-infektioiden ja virusperäisen henkilö hikoilee säännöllisesti, koska se voi luoda hehkun iholla, suojakerroksen aiemmin tuntemattomia proteiineja.

Inkivääri auttaa seksuaalista toimintaa

Se tunnetaan tunnettu seksuaalista, Inkivääri on käytetty vuosia herättää halun ja parantaa seksuaalista toimintaa. Haju inkivääri on ainutlaatuinen viehätyksensä, joka auttaa luomaan seksuaalista yhteyttä. Puhumattakaan, inkivääri auttaa myös lisäämään verenkiertoa, joten veri virtaa helpommin puoli runko-osan, joka on tärkeä alue suorituskykyä tällä alueella.

kuukautiskipuja ja migreeni

Krampit ovat kehon tapa varoittaa jonkinlaista vaaraa tai haittaa. Tässä tapauksessa, prostaglandiinit, hormonit, jotka toimivat kemiallisina lähetit, ovat tärkeimmät aktivaattoreita oireita, kuten kouristuksia, ja kuume. Tutkijat uskovat, että korkea prostaglandiinien osaltaan lisätä kuukautiskipuja. Inkivääri auttaa vähentämään prostaglandiinien määrää elimistössä, lievittää kramppeja.

Älä lopeta lukeminen: Tuore kurpitsa voita inkiväärillä

flunssa

Inkivääri on määrätty torjua sairauksia ja infektio vuosisatoja. Sen rauhoittava vaikutus vähentää hätä oire vastaukset ruumiin vaurioituneita soluja elimistössä. Vaikka valkosolujen toimivat soluissa ja paikkaaminen suojaa tautia, myös se toimii esteenä korkeille prostaglandiinien, jotka aiheuttavat kuumetta, päänsärkyä ja kramppeja.

Muut terveyshyödyt inkivääri parhaillaan tutkittavana ovat niiden rooli vähentää sydänsairauksia, niveltulehdus, migreeni, depressio ja paranna ahdistuneisuushäiriöt liittyvät stressiin.

Inkivääri voi joskus olla haittavaikutuksia kärsiville sappikiviä, koska ruoho yllyttää sapenvirtaus sappirakon. Siksi, jos tällainen ehto odotetaan, tai jos sinulla on ollut sappirakon olosuhteissa on parasta neuvotella lääkärin kanssa ennen vievää tämä mauste.

kohtelee pahoinvointi

Inkivääri on laajalti osoitettu ehkäisevän ja kohtelee huimausta, vatsa rentoutta ja lievittää pahoinvointia. Tosin monissa tutkimuksissa inkivääri auttaa parantamaan raskauteen liittyvät pahoinvointi, huimaus ja kemoterapiaa. Imeytyy nopeasti ja säädellä nopeasti kehon toimintoja, parantaa pahoinvointi ilman sivuvaikutuksia nykyajan huumeita.

Vähentää veren sokeri ja lisää insuliinin vapautumista

Yliopiston tutkimuksen Sydneyn Australiassa, havaittiin, että inkivääri on tehokkaasti valvoa veren sokerin tyypin 2 diabetesta Tutkimus, joka julkaistiin lehdessä Planta Medica osoitti, että otteet inkivääri voi lisätä imeytymistä glukoosi lihassoluiksi ilman insuliinia, joten se voi auttaa hallitsemaan korkea verensokeri.

Useat muut tutkimukset ovat myös perustaneet inkivääri olla ehkäisevä vaikutus diabeteksen. Inkivääri voi suojella maksassa diabeetikko, munuaisten ja keskushermoston ja vähentää riskiä harmaakaihia, yleinen haittavaikutus sairauden.

Aids ruuansulatuksessa

Inkivääri on ehkä paras yrtti ruoansulatusta. Se auttaa murtamaan proteiinien eroon vatsan ja suoliston kaasua. Se auttaa myös ruuansulatuksen rasvaisia ​​ruokia.

Hän paransi sydämen

Korkea kalium, mangaani, kromi, magnesium ja sinkki, ja tunnettu sen anti-inflammatorisia ominaisuuksia, inkivääri on käytetty vuosia sydänsairauden hoitoon. Kiinalaisen lääketieteen, sanottiin, että terapeuttisia ominaisuuksia inkivääri vahvistui sydämen ja inkivääri öljy käytetään usein estämään ja hoitamaan sydänsairauksia.

Nykyaikaiset tutkimukset osoittavat, että yhdisteet ruohon työtä alentaa kolesterolia, verenpainetta säätelevissä, parantaa verenkiertoa ja estää tukossa verisuonia ja verihyytymiä - jotka kaikki auttavat vähentämään riskiä sydänkohtauksia ja aivohalvauksia.

inkivääri kuppi vettä

Vahvistaa immuunijärjestelmää

Se on ihana nautintoaine immuunijärjestelmän, joten se on suosittu hoito vilustuminen ja flunssa. Ja koska se auttaa lievittämään oireita ylempien hengitysteiden infektio, myös se toimii yskä, kurkkukipu ja keuhkoputkentulehdus.

Puhdista mikroverenkiertoa kehon, mukaan lukien rinnat ärsyttävää kanavien sytyttää aikana vilustuminen. Spice juoda sitruunan ja hunajaa on suosittu lääke vilustuminen ja flunssa on kulkenut sukupolvien, sekä idässä että lännessä.

Se on myös thermogenic ominaisuuksia, joten se voi lämmittää kehoa kylmässä ja mikä tärkeintä, se voi edistää terveellistä hikoilua. Tämäntyyppinen hikoilu, joka auttaa puhdistaa kehon ja auttaa vapauttamaan vilustumisoireet, on myös osoitettu taistelemaan bakteeri- ja sieni-infektioita.

Älä lopeta lukeminen: Inkivääri ja valkosipuli hunajaa 8 yhteisiä vaivoja

Viimeaikainen tutkimus Saksassa, löytyy voimakas anti bakteereita sisältämän hiki, he kutsuivat dermicidina. Tämä on tehty hikirauhaset elin, se erittyy hikeä ja kuljetetaan ihon pinnalle, joka toimii antamaan suoja bakteereja, kuten E. coli ja sienet, kuten Candida albicans.

Mikä parasta, inkivääri on keskittynyt vaikuttavia aineita, jotka ovat helposti imeydy elimistöön, joten sinun ei tarvitse käyttää paljon sen myönteiset vaikutukset.

alentaa LDL

Tutkimukset osoittavat, että inkivääri voi alentaa kolesterolitasoja vähentämällä kolesterolin imeytymistä vereen ja maksaan. Sen ote voi auttaa vähentämään LDL (paha kolesteroli) kehossa, mikä vähentää riskiä sairastua sydänsairauksiin.

Voimakas antioksidantti: viivästynyt DNA-vaurioita

Monet tutkimukset ympäri maailmaa ovat havainneet, että tämä rikas mauste sisältää voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan lipidiperoksidaation (härskiintymistä) ja DNA-vaurioita.

Antioksidantit ovat erittäin tärkeitä, koska ne suojaavat vapaita radikaaleja, mikä auttaa vähentämään erilaisten rappeuttavien sairauksien, jotka tulevat ikääntymisen, kuten syövän, sydänsairauksien, diabeteksen, niveltulehdus, Alzheimerin ja enemmän.

vaikka kaikki mausteet tiedetään olevan voimakkaita antioksidantteja, inkivääri tuntuu olevan extra-tehokas. Se sisältää 25 erilaista antioksidantti yksin. Tämä tekee tehokkaasti torjua erilaisia ​​vapaita radikaaleja, ja eri alueilla elimistöön.

Käyttö inkivääri

O-JENGIBRE facebookissa

Valitsemalla inkivääri

Aina kun mahdollista, valita tuore inkivääri on kuivassa muodossa, koska se ei ole ainoastaan ​​erinomainen maku, mutta sisältää suurempia määriä gingerol ja aktiivisen proteaasin (anti-inflammatorisia niiden yhdiste). Tuoretta ginger root myydään tuottaa osa markkinoista. Kun ostat tuoretta ginger root, etsi juuri lujalla ja sileä iho, vailla hometta ja muutaman käänteitä ja mahdollinen puhkeamisen. Jos se on ryppyinen, se on kuiva ja Woody sisällä.

Nuori tai kypsä

Inkivääri on yleisesti saatavilla kahdessa muodossa, joko nuoria tai kypsä. Kypsä, yleisimmin saatavilla, on kova iho, joka vaatii kuorinta nuorena, yleensä saatavilla vain Aasian markkinoilla, ei ole tarpeen poistaa ihoa. Poistaa ihon kypsiä tuoretta inkivääriä, poista kuori kanssa kuoret veitsellä.

Miten ruokaa ja kuluttavat inkivääri

Inkivääri voidaan viipaloidut, kuutioiksi tai julienned. Aromin levyyn riippuu siitä, milloin lisätään keittoprosessin aikana. Hän lisäsi aluksi tarjota hienovaraisempaa vaikutusta.

Yhdistämällä täydentäviä makuja tuoretta inkivääriä, mausteista valkosipuli maku ei vain lisää hieno maku, sen viruslääkkeiden ominaisuuksia ovat erinomainen keino vilustuminen ja flunssa.

Valmistettu kuten teetä, se aiheuttaa hikoilua, joka auttaa kuume etenevät. Myös se virkistää ja auttaa stimuloivat immuunijärjestelmää. Kupin teetä, aseta noin viisi tai kuusi ohuita ginger root kuumaan veteen. Lisää sitruunan ja makeutusaine haluttaessa (voi olla hunaja).

Tuore inkivääri voidaan säilyttää jääkaapissa tuuletettuun säiliössä jopa kolme viikkoa, jos jäljellä kuorineen. Kuorineen pakastimessa säilyvät enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 87