20 hyödyt magnesiumkloridia

Edut magnesiumkloridia voi auttaa hoitamaan useita ehtoja, kuten masennus, migreeni, luun ongelmia ja munuaisten monien muiden sairauksien, joita voidaan hoitaa. Se sopii kaikenikäisille ja voi olla ihanteellinen täydennys mitään terveellistä ruokavaliota. 

magnesiumkloridi

Keski-ikä mies kokee vähän energiaa, väsymys ja sairaudet, jotka heikentävät elämänlaatuumme, tämä johtuu siitä, 40 vuotta, ihmiskeho alkaa imeä vähemmän magnesium ruokavaliostaan, aiheuttaen ikääntyminen ja sairaus.

siksi Magnesiumkloridi on otettava iän kuin ravintolisä varmistaa, että meillä on määrä, joka tarvitaan, jotta vältetään oman epäkohtiin vanhuuden.

Et tiennyt, Magnesiumkloridi on kemiallinen yhdiste, tuottaa tasapaino kivennäisaineet, aktivoi elintoimintoja elinten, munuaisten kiihtyy, jotta estetään kertymistä virtsahapon.

Hän työskentelee kalkin kalvo nivelet ja kalkkia tauti iskujen ehkäisemiseksi sydänkohtauksia; vitalizes puhdistava veri ja hapettaa aivojen palauttaa ja säilyttää nuoruudesta vanhuuteen.

Edut magnesiumkloridia

Päätimme tuoda hyödyllinen opas top 20 terveyshyödyt liittyy tähän kemiallista yhdistettä kutsutaan magnesium, ehkä voin olla avuksi, jos koet heikentymisestä omaa keski-iän ja sisällyttää sen lisänä päivittäistä ruokavaliota ja syödä elintarvikkeita, jotka sisältävät suuria pitoisuuksia tämän kemikaalin.

1. Magnesium ja verenpaine

Magnesium jännite laskee verisuonten lihaksiston parantaa verenkiertoa ja alentaa verenpainetta. Tätä tukevat todennettavissa tieteellisiä tutkimuksia.

Ihmiset, jotka alkavat ottaen magnesiumin kokemuksen lähes välittömästi hallita verenpainetauti mukaan todistuksen tehty lääkäreiden ja asiantuntijat ovat velvollisia vähentämään annosta kemiallisen verenpainelääkkeitä.

2. Magnesium ja sydäninfarkti

Jotkut tieteelliset tutkimukset tukevat sitä, että ihmiset kärsivät akuutista sydäninfarktista on magnesiumin puutetta. Monissa tapauksissa alkavat sydämentykytystä ja rytmihäiriöitä päättyy sydänkohtaukseen. Sama rytmihäiriö voi olla kuolemaan johtava, kuten on laita urheilijoiden.

3. munuaiskiviä

Riittävä saanti magnesiumia todennäköisyys pienenee munuaiskivien, koska tämä yhdiste vähentää kalkkiutuminen sopimattomiin paikkoihin taistelevat kertyminen kalsiumoksalaattia se on syypää 90% munuaiskivet.

4. Parannettu luun laatua

magnesiumkloridi luita

Osteoporoosi on vitsaus, joka iskee miehet ja naiset ikävuoden jälkeen 35 ja aiheuttaa luunmurtumia ja suuntauksia helposti ongelmia.

Älä lopeta lukeminen: 10 Merkkejä olet suoliston bakteerien liikakasvun

On havaittu, että ottaen magnesium täydentää parantaa liittyviä ongelmia osteoporoosi jopa 80%, ja on merkittävä suhde kalsiumin saannin ja magnesiumin imeytymistä, joten kannattaa pitää mielessä, että jos käytät kalsiumlisät on lähes pakollinen kysymys, että sinun pitäisi kuluttaa magnesium.

Sama voidaan sanoa terveet hampaat. Tutkimuksessa, Uudessa-Seelannissa on havaittu, että kariesta kestävät hampaat olivat keskimäärin kaksi kertaa niin paljon magnesiumia kuin muut hampaat alttiita niitä.

5. astman hoitoon

Tämän alueen löytää magnesium on tärkeä liittolainen, kemia on osoittanut. Astmapotilailla se löytyi 20% magnesiumia puutos. Magnesium auttaa astman olevan rauhoittavien, parantaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään tulehdusta.

6. Magnesium ja kroonista väsymystä

Krooninen väsymys on todettu (vaikka ei aina) alhainen magnesiumpitoisuus. Magnesium parantaa muuntaminen ruoka energiaa ja kunto, joten se on hyödyllinen väsynyt ihmisille ja urheilijoille.

7. Kuivaus migreeni

Se auttaa parannuskeinoa migreeni, varsinkin käyttöönoton jälkeen kloridi on erityinen vaikutus rasvamaksa ja kertymistä sappeen (migreeni ovat kärttyinen tilassa)

8. Parantaa munuaisten toiminta

Magnesiumkloridi auttaa moitteettoman toiminnan munuaistoiminnan, pitämällä hapeton virtsateiden kalkkiläiskiä.

9. metabolinen oireyhtymä tai oireyhtymä X

magnesiumkloridi hoitoon migreenin

magnesium voi tausta hoitoon insuliiniresistenssiä, joka on yksi tärkeimmistä syistä verenpainetaudin. Sen rooli sairauden hoidossa on ensisijainen hoitoon metabolinen oireyhtymä.

10. parantaa maksan toimintaa

ennen kaikkea alkoholipitoisuuden potilaan pitäisi kuluttaa magnesium täydentää, koska alkoholi vähentää tasoa tämän mineraali elimistön. Lisäksi, magnesiumkloridi parantaa rasvamaksa, läsnä kaikissa alkoholistien.

11. Magnesiumkloridi torjumiseksi stressin

myös stressi, yhteinen kehittyneissä länsimaissa pystyy pilaa määrän magnesiumia kehossamme by neurohormonaalisen mekanismeja. Vuorostaan, magnesium puutos muuttaa aivojen kemiaa aiheuttaa olevan herkempiä kärsiä se noidankehä haitallisia seurauksia ollen on osoitettu.

Magnesiumkloridi on rauhoittava vaikutus hermostoon. Tästä syystä se on yleisesti käytetty edistää hyvää unta. Sitä voidaan käyttää myös rauhoittamaan ärtynyttä ja hurmioituneille hermoja. Se on erityisen hyödyllistä epileptisiä kohtauksia, kouristuksia raskaana oleville naisille ja muita ankarampaa, kuten tapauksessa alkoholismin häiriöitä.

12. Säännöllinen kuukautiskierron

Sen korkean sääntelyn kapasiteetti rauhasten ja mukaan lukien seksuaalinen, magnesium on säätelevä vaikutus kuukautisia edeltävään ja kuukautiskierron oireita, ja estää siten tämän alan ongelmat.

Älä lopeta lukeminen: Tietäen nämä oireet voivat pelastaa koiran elämää

13. parantaa ruoansulatusta

Magnesiumin saanti säätelee tuotanto mahan happojen pH: n säätämiseksi limakalvojen, mikä vähentää oireita närästys ja pilkkomisia, magnesiumkloridi on epäilemättä hyvä täydentää hoitoon ruoansulatuskanavan ongelmia.

14. vähentää riskiä sairastua diabetekseen

On havaittu, että lisäämällä magnesiumin saanti voi olla tärkeää parantaa insuliiniherkkyyttä, vähentää systeemisen tulehduksen ja siten vähentää riskiä sairastua diabetekseen.

15. ehkäisy ennenaikaisen syntymän

Sen tokolyyttisiä vaikutuksen (hidas supistukset synnytyksen aikana) on osoittanut, että se voi olla oikeutettu hoidon vähentävän ennenaikaisen syntymän.

16. Parannettu elin PH

Tämä yhdiste parantaa merkittävästi happamuus veressä, tuottaa vaikutus neutraalisuuden, joka parantaa ennustetta tauteja ja infektioita.

17. ehkäisee ummetusta

käyttää ja edut magnesiumkloridia

Kloorikantajaa hydratoitumisen suolen, varmistaa entistä kosteassa ympäristössä meidän jakkara ja estää ummetusta, yhteistyötä myös aktivoinnin peristaltiikan varmistaa säännöllisyys suolen,

18. normalisoi kolesterolia

Vaikutukset Lisäosa tunnetun määrän säätelemiseksi "paha" kolesteroli ja lisätä hyvän kolesterolin, varmistetaan tarvittavat nauttia terveen tasapainon.

19. Magnesium ja kasvaimet

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että on olemassa paljon vähemmän määrä magnesiumia syöpäsoluissa, kulutuksen lisääminen magnesiumkloridi takaa, että solut pysyvät terveenä, mikä voi estää puhkeamista syövän monissa tapauksissa.

20. Parannettu aivotoiminnan

On havaittu, että niiden käyttöä ja kulutusta teho magnesium aivotoimintojen oppiminen nuorempi ja pysäyttämiseksi heikkeneminen näiden toimintojen aikana ikääntymisen.

Kun luet tätä hienoa etuja magnesiumin terveyteen kloridi, meillä ole enää jakamaan tietoa niiden käytöstä lisänä, mutta voi myös syöttää kehon kautta elintarvikkeet, kuten ohra, squash, paahdetut mantelit, ruskea riisi, pavut, maissi, punajuuret ja erityisemmin ruijanpallas kalaa tai Tyynenmeren ruijanpallas.

Syö hyvin tasapainoinen ja aina varmistaa, että saat mitä elimistö tarvitsee elää täyttä ja onnellista.

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 53 =