Syyt ja korjaustoimenpiteitä hermostunut tic silmässä

Jos olet joskus ollut tahattomia liikkeitä silmässä, tiedät kuinka epämiellyttävä se voi olla. Tahaton kouristus, jota kutsutaan myös silmien tic tai tic, ovat toistuvia kouristuksia. Hermostunut tic silmässä tapahtuu silmäluomen lihas. Ne voivat kestää muutamasta sekunnista minuuttiin tai kaksi ja joskus jopa voi olla ajoittain, päivää. Suurimman osan ajasta tic silmässä on vaaraton ja melko yleistä ja vain alemman silmäluomen on mukana, mutta joskus, luomella voi myös tehdä sopimuksia.

tic

Syyt ja korjaustoimenpiteitä hermostunut tic silmässä

Vaikka se voi tapahtua ilman todellista syytä, silmien häiriöt ovat aiheuttaa tai pahentaa tiettyjä ehtoja. Luonnon kotiin korjaustoimenpiteitä voidaan päästä eroon hermostunut tics silmäluomien kun syy on tiedossa.

stressi

Jokainen reagoi eri stressiä. Hermostunut tics voi olla merkki stressistä, varsinkin kun se esiintyy yhdessä näköhäiriöitä. Vaikka olemme stressiä, joskus, kehomme reagoi eri tavoin, ja hermostunut tic silmässä voi olla merkki stressistä.

Torjumaan stressiä, voit käyttää erilaisia ​​luontaistuotteet, meditaatio, liikunta, jopa eteeriset öljyt ovat erittäin tehokkaita tätä hoitoa.

unettomuus

Unen puute voi vaikuttaa kehon monin tavoin. Jos et ole lepäävät hyvin yöllä, voit kokea tic silmässä alkaen unen puutteesta.

Varmista, että saat tarpeeksi unta yöllä sammuttamalla kaikki sähkölaitteet noin kaksi tuntia ennen nukkumaan menoa. Viimeinen ateria tulisi nauttia kahdesta kolmeen tuntia ennen nukkumaanmenoa. Voit myös harkita nukkumaan tuntia ennen aikojaan varmista saatko tarpeeksi unta.

Parantaa unen voit syödä tietyissä elintarvikkeissa parempaa unta, banaani, lasillinen lämmintä manteli maitoa hunajaa, ruokalusikallinen orgaanisen merisuolaa sekoitettu sokeri, kauraa Myös jotkut yrtit kuten Valerian, St. John, kamomilla, sitruunamelissa voi auttaa torjumaan unettomuus, tai käytä eteerisiä öljyjä, kuten laventeli, kamomilla, sitruuna ja appelsiini, santelipuu, setri, parempaa unta, too. On myös erinomainen hengitys tekniikoita nukkumassa.

Kofeiini, nuuskan ja alkoholin

Tuotteita, joilla on piristävä tai masennuslääke vaikutus, kuten kofeiini, nuuskan ja alkoholin, voi aiheuttaa supistuminen silmässä tic raskas tunne, että voi kestää tunteja tai päiviä.

Kofeiini juovat voivat mennä heidän toinen tai kolmas kuppi kahvia päiväsi yrttiteetä tai hedelmiä infusoida vettä, tämä voi tarjota samaa energiaa. Parasta se on, joka pitää sinut hyvin sammutettua.

Hedelmä infusoida vesi on myös hyvä korvike alkoholijuomia. Tee sivuun alkoholin ja mennä vähän vettä tai yrttiteetä seuraavan kerran huomaat tahatonta silmien liikkeiden.

Älä lopeta lukeminen: Hoitoon hammassärky ja suun terveyteen eteerisiä öljyjä.

kuivat silmät

Kuivat silmät ovat erityisen yleisiä suurissa ihmisiä. Myös ne esiintyvät ihmiset istuvat tietokoneen ääressä pitkiä tuntia joka päivä, ihmiset, jotka piilolinssejä, juovat kofeiinia ja alkoholia, kuten edellä, ja ne, tiettyjen lääkkeiden. Unettomuus ja stressi voi myös aiheuttaa silmien kuivumista eikä vain sitä, jos sinulla on usein kuivat silmät ovat naisen oman nelikymppisiä, saatat olla kärsivät Sjögrenin syndrooma tai pitäisi tarkistaa hallita. Tämä oireyhtymä on tunnusomaista tulehdus kosteuden tuottavia rauhasia silmissä, mikä mahdollisesti tuntuu kouristukset.

Hätäavun kuivan silmän ja rauhoittaa silmien nykiminen, kokeile soveltamalla lämpöpuristusside tai kuumaa teetä silmillä. Voit tehdä oman pakkaamaan liottamalla pehmeä, pieni pyyhe kuumassa vedessä ja soveltaa sitä yli silmät kiinni kun makaa.

Voit myös suorittaa seuraavat acupressure hieronta (akupunktio) silmiin, mikä edistää lisääntynyt verenkierto silmään ja voitelu tuottavat nesteytys:

tic

 • Katso kuva yllä paikantaa pisteitä ympäri silmään.
 • Ennen kuin aloitat, varmista, että kasvot ja kädet ovat täysin puhtaita.
 • varovasti hieronta jokainen piste pyöreä varten 5-10 sekuntia ennen siirtymistä seuraavaan liikkeen.
 • Kun lopetat sekvenssi alkaa uudelleen alusta. Toista noin kaksi minuuttia.
 • Vastaavaa tekniikkaa akupainanta, laita indeksi ja keskisormea ​​keskellä kulmakarvojen. Kevyesti painamalla alas reunat, kierre luun silmä kiertoradalle viisi minuuttia.

silmien rasitusta

Jos työ on toimiston pöydälle tai vain viettää paljon aikaa tarkastella tietokoneen näytöllä tai elektronisia laitteita, saattaa ilmetä silmien väsymistä, joka voi aiheuttaa silmien kouristukset.

Jos työskentelet, yrittää ottaa nopeasti 5 minuutin tauko joka tunti tai niin päästä pois tietokoneen näytöllä. Ulos hieman ulkopuolella, se voi tehdä sinusta saada raitista ilmaa ja luonnollista auringonvaloa, mikä hyödyttäisi teitä.

Silmien rasitusta voi myös olla osoitus huono silmän näkö. Tällöin voit tarkistaa sinua silmät sulkea pois näköhäiriöitä syyksi hermostunut tics, voit myös tehdä joitakin silmän voimistelu, tai kokeile seuraavaa harjoituksen:

 • Sulje silmäsi jatkua minuutin.
 • Tänä aikana puristi hänen silmänsä kiinni tiukemmin ja vapauta avaamatta niitä.
 • Tehdä kolme toistoa ennen avaamista hänen silmänsä.

Tämä harjoitus voi voidella silmän lisäämällä kyyneleritys. Lisäksi se auttaa kanssa tics, voit käyttää tätä harjoitusta pitämään lihakset vahva silmään.

Älä lopeta käsittelyssä 15. Basil hyödyt ja miten levittää

puutostiloja

Jotkut ravitsemukselliset puutteet voivat aiheuttaa hermostunut tic hänen silmässä. Kalium on elektrolyytti, joka on tehokas hoidettaessa lihaskouristusten ja muut häiriöt kunnollisella tukea toiminnan kudosten, solujen ja elinten.

Magnesium auttaa säätelemään hermoston ja verenkiertoelimistön. Estää hallitsemattomat lihaskrampit vakauttaa sydämen syke ja verenpaine vakauttamista ja ylläpitoa hermoimpulssien.

Kalsium on myös ravintoaine, jolla on tärkeä rooli ylläpito hermoston, tärkeä hoidettaessa kouristuksia tai twitches tekijä.

On syytä mainita, että kalsiumilla ei useinkaan riitä. Ilman magnesiumia, kalsiumia ei voida täysin hyödyntää, koska magnesiumia tarvitaan kalsiumin imeytymiseen. Myös K2-vitamiini ja D-vitamiini ovat tärkeitä kalsiumin imeytymistä elimistöön, niin näette, on synergiaa eri ravintoaineita, ja niiden yhdistäminen antaa täyden terveyshyötyjä.

allergiat

Jotkut ihmiset kärsivät allergioista johtuvat ympäristön haittavaikutuksilta, jotka voivat aiheuttaa kutinaa, turvotusta ja repiminen silmät. Näissä tapauksissa yleensä hieroa silmiä ja tämä voi aiheuttaa kouristuksia silmäluomien. Tässä tapauksessa yrittää tunnistaa elementin, joka aiheuttaa silmien ärsytystä ja poistaa sen, jos mahdollista.

Milloin lääkäriin, jos olet hermostunut tic silmässä

Jos luulet tics silmissä voi olla merkki huono näkö, sinun täytyy nähdä optikko, joka voi tehdä useita kokeita.

Tarvitset myös nähdä silmälääkäri kun hermostunut tic hänen silmiinsä, muuttuu krooniseksi ja kestää useita kuukausia. Kun muita oireita mukana tahaton silmien liikkeiden, on tehtävä tarkastelu lääkäri, koska tämä voi olla merkki aivojen tai neurologinen tai autoimmuunisairaus.

Lääkärin puoleen, jos seuraavia oireita mukana hermostunut tic silmäänsä:

 • Turvotus tai punoitus
 • Epänormaali virtaus silmään
 • Roikkuvat silmäluomen
 • Kansi on täysin suljettu, kun sopimukset
 • Supistuminen vaikuttaa muihin alueilla kasvot
 • Päänsärkyä tai kahtena näkeminen
 • Muista keskustella lääkärisi lisäravinteet, lääkkeet, käyttää rutiininomaisesti ja ruokavalion, kun käyt.

Voit myös kehittää krooninen supistuminen silmissä, jos sinulla on sarveiskalvon naarmut diagnosoimatta. Tässä tapauksessa on naarmu tai vahinkoa silmän sarveiskalvon, linssi on läpinäkyvä suojaava sijaitsee edessä iiris. Sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa heti, jos luulet voi olla vahinkoa silmään naarmuja sarveiskalvo voi aiheuttaa pysyviä silmävaurioita.

Life kirjoittaminen Lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 68