Miten valkaista hampaat 3 minuuttia

Tuotteet kaunistamiseksi hymysi riviin monissa määrinä hyllyiltä apteekkien näinä päivinä. Ongelma? Monet näistä hampaiden valkaisuun tuotteet sisältävät kemikaaleja, jotka voivat olla terveydelle haitallisia ja lopulta voi johtaa hammaskiilteen eroosion.

hampaiden valkaisuun

Vaikka ammatillinen valkaisuun tehnyt hammaslääkäri voi johtaa kivulias herkkyys, ja käytetyt menetelmät eivät ole luonnollisia lainkaan. Älä kuitenkaan menetä toivoa: jos haluat vaaleampia ja kirkkaampi hymy, on luonnollinen ja tehokas lääke, joka voi kerran viikossa, ja tarvitsee vain muutaman ainesosia, kuten ruokasoodaa ja sitruuna.

Miten valkaista hampaat 3 minuuttia ruokasoodaa ja sitruuna

Voit luonnollisesti ja edullisesti valkaista hampaat kotona vain kaksi yksinkertaista ainesosia, kaikki luonnolliset ja hammasharja. Tarvitset vain muutaman minuutin ja tehdä se kerran viikossa. Tämä on mitä tarvitset:

 • 1 rkl ruokasoodaa
 • Mehu puolikkaan sitruunan tai limen
 • Uusi hammasharja

ohjeet

 1. Laita lusikallinen ruokasoodaa pieneen kulhoon ja purista puoli sitruunamehua (tai puolikkaan sitruunan) päällä.
 2. Seos poreilee bikarbonaattina vuorovaikutuksessa sitruunahapolla sitruunamehua.
 3. Kun kuohunta laantuu hieman, ota hammasharja ja seosta sekoitettiin, kunnes paksu tahna. Jos tahna on liian nestemäistä, lisätä nipistämällä tai kaksi natriumbikarbonaattia, kunnes sopiva koostumus on saavutettu.
 4. Laita taikina hammasharja ja harjaamalla hampaat huolellisesti, kuten myös säännöllinen hammastahnaa.
 5. Huuhtele suusi vedellä, ja olet valmis! Siinä kaikki.

Älä lopeta lukeminen: Tehokas Etusivu korjaustoimenpiteitä hoitoon palovammoja

ruokasoodaa ja kalkki

Asioita huomioon, kun valkaista hampaat ruokasoodaa ja sitruuna

 1. Tämä luonnon korjaamiseksi ja luonnon valkaisuun kotona ei pitäisi tehdä enemmän kuin kerran viikossa vaurioitumisen välttäminen suojaavan emali peittää hampaita.
 2. Suosittelemme käyttämään uutta ja puhtaat hampaat ensimmäisen kerran yrität Harjamenetelmän ja käyttää vain, että hammasharja nimenomaan tätä menetelmää valkaisuun, toisin sanoen, älä käytä sitä päivittäin.
 3. Jos sinulla ei ole sitruunat tai limetit kädessä, 1-2 ruokalusikallista vettä voidaan korvata luoda valkaisuun hammastahnaa.
 4. tämä hoito ihmisille, jotka kuluvat henkselit ei suositella, koska se voi aiheuttaa epätasaista valkaisuun on huomannut, kun olkaimet poistetaan.
 5. Maku Seoksen valkaisuun on hapan ja hieman oudolta, mutta käytetty määrä valkaisuun on täysin turvallinen ja myrkytön jos vahingossa niellä (vaikka saatat löytää maku hieman kuvottava jos sinun täytyy tehdä) .
 6. Kun vain yhden kuukauden käytön (vain neljä hoitoja) sinun pitäisi alkaa nähdä tuloksia muodossa valkoisempi, kirkkaampi hymy.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuvat Shutterstock

Älä lopeta lukeminen: Etusivu korjaustoimenpiteitä ammentamaan vettä korvaan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 19