20 käyttää etikalla, että et voi olla huomaamatta

Etikalla on paljon ominaisuuksia, jotka voivat hyödyntää sekä parantaa terveyttä, sillä kauneushoitokeskus ja liittolaisena keittiöstään. Tutustu kaikki etunsa ja sovelluksia.

käyttää etikalla

Varmasti sinulla on jääkaapissa pullon etikkaa unohdettu tai Ehkä et ole koskaan huomannut käyttötarkoitukset, joilla voi olla etikalla meille. Tämä neste hyödyllinen myös mukava historian, kirjallisuuden usein sekoittaa viinin historia ja sen syy on, että todella viini on isä etikka, sen alkuperä on todella vahingossa, kun esiintyy muinoin jossa viini oli yksi suosikki juomia. Äkillinen tilaisuuden aikana viinietikkaa jälleen, kuten Raamatussa tähän neste viitteitä siitä lähtien ja tähän mennessä aikoina teknologian, internetin ja siirrä mitään kotiin, jossa pullo etikalla ei löydy.

etikalla käytöt

Etikalla on useita apuohjelmia ja monilla ihmiselämän on kolme pääaluetta, jossa hän voi tulla kuningas, terveys, kodinhoito ja kosmetiikkaa, koska silloin rajoittaa sen käyttöä keittiössä. Näet tästä erittäin käyttökelpoinen kohde lista, että voit antaa, että unohdetaan jääkaapissa pullossa. Käyttöjen joukossa etikalla, että et voi olla huomaamatta:

Terveys käyttää:

Mukaan Journal of Food Science etikka on seuraavat terveyshyötyjä:

"Funktionaalinen terapeuttisia ominaisuuksia etikalla sisältävät antibakteerinen vaikutus, joka alentaa verenpainetta, antioksidantti, vähentää vaikutuksia diabeteksen, sydän- ja verisuonitautien tauti, ja lisääntynyt elinvoima harjoituksen jälkeen."

 1. Raikastaa hengitystäJos käytät sitä suuvesi, etikalla vähentää pahanhajuista hengitystä.
 2. On refluksitaudinOta yksi ruokalusikallinen etikkaa päivässä, vaikka ironisesti, auttaa vähentämään refluksitaudin.
 3. lievittää ripulia: Ne kärsivät ripulia bakteeri-infektio voi etikalla sen antibiootti ominaisuuksia. Se auttaa myös madotus.
 4. estää ruoansulatushäiriötOta yksi ruokalusikallinen tämäntyyppisen etikkaa sekoittaa hunajaa, puoli tuntia ennen ruokailua jotain raskasta estää ruoansulatushäiriöt.
 5. lopettaa hikkaSe on yksi niistä yrittänyt päästä eroon ärsyttävää hikka korjaustoimenpiteitä.
 6. Jos sinulla on akne tai avoimet huokoset etikka on teidän liittolainen. Kaksi tai kolme kertaa viikossa sekoittamalla yksi osa etikalla kuusi vettä ja levitetään hoidettavalle alueelle

Älä lopeta lukeminen: 9 ideoita siitä, miten käyttää tilaa järjestää kotiin.

Kotiin hygienia:

Kotitalouksien etikalla

 1. Ruosteen poistamiseksi ripottele etikkaa ja hankaa varovasti, laittaa vähän enemmän ja anna seistä 20 minuuttia. Tämä auttaa tapauksissa lieviä hapettumista.
 2. Puhdistaa lasi, peilit ja ikkunat. Sekoita 1/4 cup etikalla 4 kupillista vettä. Käytä sanomalehti puhdistaa paperia, näet ovat kiiltävän.
 3. Kuten rasvanpoistoaine keittiö. Sekoita 4 kupillista vettä 1/4 kupillinen etikalla ja yksi ruokalusikallinen natriumbikarbonaattia.
 4. Puhdistaa jääkaapin Laita vesi ja etikka samassa suhteessa ja käyttää sitä puhtaampi, myrkytön, puhtaita hyvin ja poistaa epämiellyttäviä hajuja.
 5. Poistaa tahrat kylpyhuoneessaJos sinulla keskittymistä saippualla tai tahrat kylpyhuoneessa voit laittaa etikkaa, hieroa sitä ja poista se vedellä.

Käyttää etikalla kosmeettinen:

 1. Lievittää kutinaa niin ärsyttävää hyttysiä; vain laittaa purra pumpulitupolla etikalla.
 2. Antaa hiusten kiiltoa: Pesun jälkeen hiukset, kaada kupillinen etikkaa sitä saada kirkkaampi ja silkkinen karva.
 3. auttaa poista hilsettä Huuhtele hiukset valmisteluun puoli kupillinen etikkaa kaksi kupillista vettä
 4. Lievittää kutiava kuiva iho tuotetta liikaa aurinkoa tai ympäristövahinkoja vain asettamalla kaksi ruokalusikallista kylpyammeessa kuumalla vedellä.
 5. Poistaa tahrat, että jotkut hedelmät jäljellä käsissämme. Puhdas hiero tahra ja huuhtele kädet huolellisesti.
 6. Pese hampaat kerran viikossa etikalla saada valkoisemmat hampaat.
 7. myös Sitä käytetään puhdistaa hiusharjat. Anna heidän liota etikkaa yön.
 8. kovettuu kynnet. Liota kynnet 2 minuuttia puhdasta etikkaa, kuivataan ja käsitellään maalata.
 9. Pehmentää kynsinauhoja liottamalla 5 minuuttia.

Älä lopeta lukeminen: Modern Ideoita koristeluun ikkunoiden

Etikalla on luonnollinen tuote, jonka ominaisuudet auttavat korvata paaluilla myrkyllisiä aineita, on tärkeää, että aina voi tarttua yksinkertaisimpia tuotteita on tae terveyden ja samalla on kestävä rakkaassa planeettamme.

Löysimme etsimässä:

 • Käyttökohteita etikalla
 • Etikka ja sen käyttö puhdistus-
 • etikalla terveys
 • Te käytöt tiedä etikkaa
 • Etikka siivota
 • etikka käyttää kosmetiikassa

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 63 =