10 syytä juoda kookosmehu luultavasti tiennyt

Kuva:: mararie

Kookosmehu, kookosmaito ja kookosöljy ovat tuotteita, joita yhdistävät usein palmuja ja trooppinen ilmasto. Kookos vesi on täynnä ravintoaineita, jotka tuottavat erilaisia ​​terveyshyötyjä. Se on 95 prosenttia vettä ja uutetaan nuorten kookospähkinöitä. Yleensä on hieman pehmeä malto sisäseiniin joka voi poimia kookos lusikalla onneksi nauttia hyytelömäinen maku. Kookosmaitoa käytetään Aasian ruoanlaittoon paksuuntua monia ruokia.

Edut juomaveden kookosmehu

Jotta kookosmaitoa, kookos liha jauhetaan ja laimennetaan vedellä. Kookosöljy on myös valmistettu kookospähkinän lihaa, joka on jauhettu ja sitten painetaan saada terveellisiä öljyä. Sitä voidaan soveltaa iholla ja hiukset, tai käyttää sitä ruoanlaittoon. Lisätietoja terveyshyödyt, aina hankkii puhdistamaton kylmäpuristettua öljyä. Kookosöljy on useita terveyshyötyjä. Tässä muutamia syitä juoda kookosmehu.

1. Juoma-kookos-vesi estää nestehukka

Kookosmehu sopii nesteytys on virkistävä, sisältää välttämättömiä elektrolyyttejä, ja on niin lähellä puhdasta tulet. Se on myös ympäristöystävällinen ja hyvä vaihtoehto pullovettä, erityisesti paikoissa, joissa voit juoda vesijohtovettä. Kookosmehu on lähde viisi tärkeää mineraalien kalium, magnesium, kalsium, natrium ja fosforia. Se voi olla erityisen sopiva juoman jälkeen olet tehnyt joitakin rasittava liikunta. Jos olet hikoili paljon, lisää hyppysellinen KRISTALLISUOLA kookosmehu ja sen ominaisuuksia kasvaa.

2. Energian aivojen ja lihasten jos juot kookosmehu

Kookosmehu sisältää 295 mg kaliumia, mikä tarkoittaa, että kuppi tämän trooppisen juoma on enemmän kaliumia kuin banaani. Kalium säätelee syke ja lihasten toimintaa. Elektrolyyttejä toiminnan helpottamiseksi hermoston ja hermo siirto, ja paremmin kognitiiviseen toimintakykyyn.

3. Coconut vettä antiaging

Nyt tiedät miksi kookosmehu on suosittu divas Holywood. Se on saanut lempinimen 'salaisuus nuoruuden lähde". Se sisältää joukon kasvihormoneja kutsutaan sytokiinit, jotka ovat osallisina kasvun, kehityksen ja ikääntymisen kasvin. Mukaan lehden Anti-Aging Medicine, sytokiineja on anti-aging vaikutus ihmisen soluihin samoin. Ne estävät solut käyvät läpi rappeuttavat. Dr. Bruce Fife, kirjoittaja "kookosmehu terveys- ja Healing" todetaan, että Tämän solujen sääntely voi auttaa ehkäisemään syöpää, koska virheitä solukehitykseen eivät tapahdu.

Älä lopeta lukeminen: 5 tapoja, jotka nopeuttavat ihon vanhenemista

4. ruoansulatus

Kookosmehu on ruoansulatuskanavan tonic. Sitä on käytetty hoitamaan monenlaisia ​​trooppisia sairauksia, kuten vatsatauti, punatauti, ummetus ja loiset. Tuet imeytymistä ruokaa ja parantaa ruoansulatusta kautta bioaktiivisia entsyymejä. Mutta se voi olla laksatiivinen vaikutus, niin mieti sitä ennen juomista paljon. Minttu ja kamomilla ja muita yrttejä voi myös parantaa ruoansulatusta.

5. tukee immuunitoimintojen

Kookosmehu stimuloi immuunijärjestelmää ja auttaa taistelemaan infektioita. -a rasvahappo sisältää lauriinihappo Media- ketju, anti-sieni, anti-virus ja anti-bakteeri. Kolme yhdessä. Lauriinihappo havaittiin olevan tehokas hoidettaessa Candida albicans ja sieni-infektiot, hepatiitti C, herpes ja HIV.

6. Sydän Hyödyt ja virtsateiden

Korkeita kalium kookosmehu auttaa estämään sydänkohtauksia ja verenpainetta. Kookosmehu voi myös auttaa munuaiskiviä ja diureetti. Sairaalassa Filippiineillä yrittää antaa potilaille urologian kookosmehu kaksi-kolme kertaa viikossa. Tulos? Munuaiskivet pienentää niiden kokoa, ja jotkut eivät tarvitse leikkausta enää.

7. runsaasti luonnollisia vitamiineja, aminohappoja, entsyymejä, antioksidantteja ja ravinteita

Kookosmehu sisältää paljon B-vitamiinien, kivennäisaineiden ja hivenaineiden kuten sinkin, seleenin, jodin ja rikki. Se on antioksidantti ja taistelee vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat monia sairauksia, kuten syöpää.

8. Kookos vesi on vähäkalorinen juoma

Jos juot kookosmehu suoraan kookospähkinä, lämpöarvo on melko alhainen - 46 kaloria per kuppi. Kookosmehu on viidennes sokeria joidenkin muiden hedelmämehuja mutta luonnollisilta ja mukavan makea. Edelleen, kuppi sisältää 6,3 grammaa sokeria, joka on melko korkea. Lisäksi jotkut kookos-juomat, joita myydään kaupoissa on saattanut lisätä sokeria niihin, tarkista aina etiketti, jos olet huolissasi sokeripitoisuus. Kaiken kookos vesi on hyvä vaihtoehto kaupallisten juomien runsaasti energiaa ja voi auttaa laihtumaan, koska olet kuluttaa vähemmän kaloreita kuin virvoitusjuomat kaupallisia makuja.

Älä lopeta lukeminen: kotiin korjaustoimenpiteitä anemian

9. Alkalizes elin

Jos yrität alkalize kehon, kookos-vesi voisi olla täydellinen juomaa. Sen kanssa, alhaista pH: ta kehon nesteissä ja voi tehdä sinulle vähemmän hapan - täten vähemmän altis sairauden - tässä maailmassa yhä happo.

Saatat olla kiinnostunut lukea lisää menetelmiä alkalizing kehonOpi alkyloivia kehon kanssa käytön natriumbikarbonaattia.

10. Parannettu verenkierto

Kookosmehu on käytetty sydämen tonic. Vahvistaa sydäntä, se vähentää huono kolesteroli ja estää veren hyytymistä. Tämä vähentää riskiä sydänkohtaus ja aivohalvaus. Parantamalla verenkiertoa, kookos-vesi on hyötyä myös diabeetikoille ja estää komplikaatioita, jotka liittyvät huono verenkierto, kuten puutumista jaloissa ja näön menetykseen. Mikä parasta, kookos-vesi on niin samanlainen kuin veren plasman kemiallinen koostumus voi pelastaa ihmishenkiä. YK: n mukaan, sitä on käytetty hätätilanteessa verensiirtojen aikana sotien ja katastrofien.

Kuten aina, maltillista sovelletaan. Vaikka kookos vesi on erittäin hyvä, älä käytä sitä liioittelua. Kohtuullisesti, kookos-vesi pitäisi auttaa pysymään terveenä, nuori ja hyvässä kunnossa.

Tutkineet ja kirjoittanut joukkue selkeä elämä


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3