4 luonnollista tapoja poistaa Mustapäiden

On joitakin suosituksia, joiden avulla voit poistaa mustat täplät luonnollisella tavalla, ymmärtää, mitä on peräisin niistä, ja miten voit kääntää sen ulkonäköä jopa parantaa ihon terveyttä.

poista mustapäitä

Opi epäpuhtauksien poistamiseksi iholta pysyvästi on usein monimutkaista, jos ajatellaan, että Useimmat kosmetiikka jaetaan kasvojenpuhdistukseen poistaa yleensä Mustapäiden lyhyellä aikavälillä mutta ilman syvää keskipitkän ja pitkän aikavälin vaikutuksia, myös niillä on taipumus vaikuttaa kielteisesti tiettyjen kosmetiikkaa ja voiteet laskuri apteekeissa.

Aiheuttaa muodostumista Mustapäiden

Mustia pisteitä näkyviin, kun pistoke on muodostettu avaamisesta yhden karvatupet ihon. Kukin follikkelia sisältää hiukset ja talirauhanen joka tuottaa öljymäinen aine nimeltä tali, joka auttaa pitämään ihon pehmeänä. Kuolleita soluja ja tali on talletettu follikkelia aukko, joka muodostaa helpotus tunnetaan musta piste. Jos ihopullistuman sulkee tämän puhua valkoinen täplä, mutta jos iho on auki, altistuminen ilma saa ainetta tummentaa ja päättyy muodostamalla mustan pisteen.

Tekijät, jotka ovat peräisin

Tietyt tekijät voivat lisätä mahdollisuus kehittää akne ja Mustapäiden, kuten:

 • ylimääräisen talin tuotannon
 • Ärsytys karvatupet kun kuolleet ihosolut ei puhdisteta säännöllisesti
 • Bakteerien lisääntymistä s acnes. (Propionibacterium acnes) ihossa
 • Hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa kasvua talintuotto murrosiässä, kuukautisia. Samoin käyttö ehkäisypillereitä voi aiheuttaa ulkonäkö mustista.
 • Jotkut lääkkeet, kuten kortikosteroidit, androgeenit tai litium.

Miten poistaa mustapäät ja epäpuhtaudet?

Seuraavat suositukset ovat pyritään käsittelemään syitä ja parantaa yleistä terveyttä välttää ulkonäkö Mustapäiden, näppylöitä ja jopa akne, Se voi kuitenkin olla enemmän sukua ongelmia ruokinta.

Älä lopeta lukeminen: 5 Asiat sinun pitäisi koskaan laittaa kasvot

1. Ruokavalio anti-epäpuhtauksien

ruoka nuts quemagrasas

Kun musta piste näkyy ihon ovat yhdisteitä, jotka pyritään poistamaan sama elin kautta ihon. Estämään Mustapäiden On suositeltavaa, että ruokavalio elintarvikkeet kuten katoavat: punainen liha, makkarat, maito johdannaiset, esikypsytetyt ja paistettuja ruokia. Korvaavana voit lisätä:

 1. Tuoreet hedelmät ja vihannekset.
 2. Pulsseja.
 3. Pähkinät ja siemenet.
 4. Täysjyvätuotteita.
 5. Elintarvikkeita terveellisiä rasvoja, kuten kookosöljy, avokado, rasvainen kala, jne.

2. Vesi

Kuluttaminen oikea määrä vettä päivän aikana on yksinkertainen menetelmä ja luonnollista puhdistaa ihoa sisältäpäin, Sitten estää ulkonäkö Mustapäiden. Välillä litra ja puoli ja kaksi vettä päivittäin se on ihanteellinen ylläpitämään ihon puhdistus, plus se auttaa myös puhdistaa kehon ja puhdistaa munuaiset.

3. Hankaa kotiin

Auttaa elimistöä poistamaan epäpuhtauksia paikallisesti, vaikka vaikutukset uusia tapoja alkavat vaikuttaa, voit valmistaa kotitekoinen kuorinta pensaikkoa.

 1. L Sekoita sama määrä natrium- ja bikarbonaatin aloe vera geeliä.
 2. Lisätään 10 tippaa sitruunan eteerinen öljy 50 grammaa kohti.
 3. Valmiste säilyttää lasipurkkiin, joka on hermeettisesti suljettu.
 4. Voit pitää jopa kaksi viikkoa.

Mitä sovellus Pese ja kuivaa kasvosi hyvin. Kun kuorinta käytettävä aloilla mustia kun teet hieronta pyöreä. Lopuksi pese ja soveltaa kosteuttava tonic tai lotion.

4. sitruunankuori tai mehua

Käyttö sitruunan voidaan pitää temppu kadota mustia pisteitä.

sitruunankuori

Saattaa olla suositeltavaa, että Untes sitruunankuori alueilla, joilla Mustapäiden ovat läsnä, juuri ennen nukkumaan, jotain hyvin tärkeä asia harkita, että Et saa hakea sitruunan iholla ja auringossa, koska se voi värjätä ihoa.

Älä lopeta lukeminen: 5 tapoja vähentää kaulapalojen ja kaulan sävy

sitruunan mehu

Toinen vaihtoehto on käyttää sitruunamehua ja soveltaa suoraan teennäinen seuraavia vinkkejä yllä aiheuttaa tahroja.

Maski sitruuna ja munanvalkuainen

Voit myös naamio erittäin helppo tehdä ja voi auttaa sekä poistamaan Mustapäiden miten käsitellä akne ja näppylöitä samanaikaisesti. Jotta tämä naamio sinun täytyy sekoittaa sitruunamehua muna noin puoli tl. Käytä tätä maski kasvoille ja sitten despréndela poistaa ylimääräinen syötti ja öljyinen naamasi.

ehkäisemään Mustapäiden

huuhtelu kasvojen pesu kasvot

Voit estää muodostumista Mustapäiden kuluttamatta rahaa kokeilemalla joitakin seuraavista varotoimia:

säännöllinen hygienia

Pese kasvot ennen nukkumaanmenoa poistaa kertymistä rasvaa, joka voi aiheuttaa muodostumista Mustapäiden. Pesun useammin kuin kaksi kertaa päivässä voi ärsyttää ihoa ja pahentaa aknea. Käytä lempeä puhdistusaineet, joka ei ärsytä tai voi punoittaa ihoa.

Älä unohda pestä hiukset joka päivä, varsinkin jos olet crasitud. Öljyinen hiukset voivat aiheuttaa tukkeutumisen huokostens. On myös tärkeää pestä kasvot syömisen jälkeen rasvaisia ​​ruokia kuten pizzaa, koska öljyn sisältö elintarvikkeissa voidaan edistää tukkeutumisen huokosiin.

Käytä öljyinen tuotteita

Mikä tahansa tuote, joka sisältää öljyä voi edistää muodostetaan uusia näppylöitä. Valitse meikki tuotteita, voiteita ja aurinkovoiteet ilman öljyä voi estää esiintyminen tämän ongelman.

Käytä kotitekoinen kuorii

Kotitekoinen naamarit ja kuorinta auttaa poistamaan kuolleet ihosolut kasvot ja voi auttaa vähentämään mustapäitä. Muista etsiä tuotteita, jotka eivät ärsytä ihoa.

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 28