Edut juominen ruokasoodaa

Tuntee kaikki edut juominen leivinjauhetta ja yli 25 käytöt, jotka voivat antaa tämän valkoinen suola tunnetaan natriumbikarbonaattia. Epäilemättä liittolainen terveyden ja puhtauden voit ryhtyä helpottaa elämääsi ja terveellisempää.

natriumbikarbonaatti

Ruokasoodaa juominen voi parantaa yleistä terveyden kehon, säilytetään sopiva pH-tasoilla. Voit hoitaa tiettyjä terveysongelmia kuten mahalaukun sairauksien, munuaiskivet, kihti, virtsatietulehdukset, vilustuminen ja flunssa. Jopa urheilullinen suorituskyky kasvaa.

Juominen ruokasoodaa liuotetaan veteen, sitä on käytetty lievittämään merkkejä ja oireita niveltulehdus, ruoansulatushäiriöt, närästys, ja infektiot, muiden sairauksien joukossa. Natriumbikarbonaattia, nautitaan kohtuullisesti osiin ja oikeaan aikaan, auttaa saavuttamaan terveen kehon biokemia.

Edut juominen ruokasoodaa

Natriumbikarbonaatilla palvelee paitsi ruoanlaittoon; natrium juoda vettä säännöllisesti pitkin päivää voi parantaa terveyttä. Vesi natriumbikarbonaattia toimii antasidi ja antiseptinen, joka auttaa lievittämään vatsaan ja ruoansulatuskanavan ongelmia. Lisäksi, Voit lisätä emäksisyys kehon ja mahdollisesti torjua joitakin sairauksia.

Ruokasoodaa juoma on antasidin

Natriumbikarbonaatti on yleisesti tunnettu antasidi, mikä tarkoittaa, että neutraloi happo, erityisesti vatsassa. Happo refluksitauti, jota usein kutsutaan närästys, on lukuisia syitä. Mahahapon roiskuu mahasta ruokatorveen ja joskus voi mennä niin pitkälle kuin kurkun perälle.

Juomavesi sekoittaa bikarbonaatin natriumia, se auttaa neutraloimaan mahan suolahapon, joka poistaa ongelman närästys. Samaan aikaan kuohunta joka syntyy, kun ruokasoodaa veteen sekoitettuna kannustaa röyhtäilyä, joka auttaa lievittämään turvotusta ja kaasua.

antiseptinen

Pehmeä antiseptinen bikarbonaatti tappaa tiettyjä parasiitit, sienet ja hometta. Tämän vuoksi, sovellettaessa natriumbikarbonaatin hammasharja harja puhdistaa ja puhdistaa hampaat. Kurlata ruokasoodaa veteen voi myös auttaa minimoimaan oireita kurkkukipua tai yskää.

Natriumbikarbonaatti tarjoaa juominen emäksisyys

Toinen hyöty natriumbikarbonaatin on sen kyky edistää paremman tasapainon emäksinen pH kehossa. Emäksisyys on käänteinen happamuus. Närästys on edellytys tehokkaalle ruoansulatus elintarvikkeiden, mutta yleinen emäksinen PH elimistössä pidetään terveellisempää, koska monet sairaudet kehittyvät happamassa ympäristössä.

Sairaudet rappeuttavat luonne, kuten osteoporoosin, niveltulehduksen ja syövän, liittyy kroonisesti korkean tason happamuus kehossa. Alhaiset kustannukset natriumbikarbonaattia yhdessä potentiaalisten terveyshyötyjä tekevät juomavettä järjestelmä ruokasoodaa, ruokavalion muuttuminen kannattaa ansioita.

Lisäksi hyödyt Edellä mainittujen ruokasoodaa on hämmästyttävän monipuolinen auttaa ehkäisemään munuaiskiviä, kihti, ja virtsatieinfektiot. Natriumbikarbonaatti on myös liitetty paremman suorituskyvyn urheilijalle.

Juominen ruokasoodaa munuaiskiviä

Munuaiset ovat alttiita hapan virtsa. Kun ioneja tasapaino, vakava munuaissairaus lopulta muuttaa, voi aiheuttaa. Hapan virtsa voi johtaa munuaiskivien muodostumisen. Kun tämä tapahtuu, käsittely natriumbikarbonaatilla vesi voi palauttaa terveen ioni tasapaino ja ehkäistään munuaiskivien muodostumisen

Natriumbikarbonaatilla vesi kihti

Tämä on eräänlainen niveltulehdusta, joka tapahtuu, kun virtsahapon kerääntyy virtsasta, verestä ja kudoksista. Koska vesi natriumbikarbonaatin voi tasapainottaa pH-taso rungon, jotkut terveys asiantuntijat suosittelevat natriumbikarbonaatilla torjumiseksi muodostumista virtsahapon.

Cure virtsatietulehdukset natriumbikarbonaatilla vedellä

Natriumbikarbonaattia voi myös auttaa ihmisiä, joilla on virtsatietulehdus. Juominen ruokasoodaa sekoitetaan veden kanssa voi auttaa kehon voittaa infektio vähentämällä virtsaan. Kokea vielä enemmän helpotusta, juoda paljon vettä ja karpalomehua liikaa.

Juominen ruokasoodaa parantaa urheilusuoritusta

Raskasta liikuntaa johtaa maitohappo lihaskipua ja väsymys liittyy. Pidemmällä urheilija voi hidastaa maitohappo, sitä parempi hänen suorituskykyä erityisesti urheilulajit vaativat kestävyyttä ja nopeutta. Veden kulutus natriumbikarbonaattia tekee tämän urheilijoille.

Tapoja ottaa ruokasoodaa terveydelle

Natriumbikarbonaatilla jauhe

Kehon pH

Jos haluat tietää pH kehon, ostaa apteekista ennätys pH nauhat ja toimenpiteitä virtsa ja sylki.

Aikaisin aamulla, ihanteellinen mitta syljen pH olisi välillä 7,0 ja 7,4 ennen juomista mitään. On odotettavissa, että virtsa on lievästi hapan aamulla, koska elimistö on puhdistus hapot kehosta koko yön. Lukeminen virtsan pH aamulla, pitäisi olla välillä 6,0 ja 7,0, ja kasvaa hieman päivän aikana. Ota nämä lukemat muutaman päivän ja seurata tuloksia. Jos pH-tasot ovat jatkuvasti tätä alhaisempi, voit käyttää vesitalouteen ruokasoodaa ryhtyä hyvällä tasolla.

Jos keskimäärin alhainen tai happamalla alueella, juominen lasin vettä, jonka puoli tl siihen liuotettuna kahdesti päivässä natriumbikarbonaatilla. Sinun täytyy olla happoja vatsassa sulavaa ruokaa, niin ottaen ruokasoodaa juuri aterioiden välillä. Edelleen ohjata pH. Jos edelleen alhainen, juoda tämä seos neljä kertaa päivässä tarpeen parantaa pH. Kun pH on normalisoitu, syödä enemmän kasviksia ja vähemmän happamat ruoat ja pitäisi pystyä säilyttämään voittoja.

Älä lopeta lukeminen: 9 koti siivoojat tehty sitruunankuori

Kylmä tai flunssa

Natriumbikarbonaatilla on osoitettu vähentävän kestoa flunssa ja usein poistaminen oireita 36 tunnin kuluessa. Asiantuntijat suosittelevat seuraavia annostuksen.

 • Päivä 1 - Ota annoksilla natriumbikarbonaatin lasilliseen vettä - kuusi yhteensä annosta kahden tunnin välein kunkin.
 • Päivä 2 - Ota annosta natriumbikarbonaattia lasilliseen vettä - neljä yhteensä annosta kahden tunnin välein kunkin.
 • Päivä 3 - Ota kaksi annosta ruokasoodaa lasilliseen vettä kerran aamulla ja iltapäivällä, ja sitten vain kerran aamusta kylmä oireet ovat hävinneet.

Annokset vastaavat 1/4 ja 1/2 tl ruokasoodaa sekoitetaan veteen.

urheilijoille

Tiede on osoittautunut mitä urheilijat ovat tienneet jo vuosia: se natriumbikarbonaatilla voi lisätä urheilusuoritusta. Ruokasoodaa näyttää toimivan paremmin parantaa voimaa ja nopeutta.

Natriumbikarbonaattia näyttää vähentävän tuotetun happamuuden lihaksissa aikana, kuten juoksu tai uinti.

Ruokasoodaa auttaa kehon prosessi maitohapon, joka on vastuussa polttava tunne tuotettu lihaksia kovan harjoituksen. Vain urheilijat ovat todennäköisesti huomaa hyödyt, mutta koska juominen ruokasoodaa Ajaa vain sekuntien, ei minuuttia, verrattuna ajonopeuksia.

Sillä emäksisyys kehon

Kaikki elintarvikkeet ovat happamia tai emäksisiä. Pisimmälle happamat elintarvikkeet ovat virvoitusjuomia, jalostettuja elintarvikkeita, lihaa, sokeria ja valkoisia jauhoja. Krooninen elin happamuus on liittynyt rappeuttavien sairauksien, kuten osteoporoosin, niveltulehduksen ja syövän.

Selville, mitä elintarvikkeita ovat emäksisiä ja jotka ovat happamia, ja yrittää tehdä vähintään 60% emäksinen elintarvikkeita omaan ruokavalioon. Löytää suosikki emäksinen elintarvikkeita ja tekevät jatkuvasti osa ruokavaliota.

Käytä koeliuskoja määrittää pH-tasojen kehosta. Jos olet happamalla puolella, kokeile kuvattuja hoito palauttaa terveen tasapainon. Mutta sinun täytyy harkita, että se on paljon parempi yhdistää se terveellistä ruokavaliota kuuri. Ei halua ongelmien korjaamiseksi johdonmukainen happamassa pH kehossa, juominen vain ruokasoodaa, koska tämä järjestelmä on tukijärjestelmä. Jotta ymmärrettäisiin paremmin lukea seuraavat vinkit:

Natriumbikarbonaatilla vesi

Vinkkejä juomaveden ruokasoodaa

 1. Natriumbikarbonaatti on korkea natriumpitoisuus. Se ei ole turvallista suurina annoksina, ja ei tule käyttää pitkiä aikoja.
 2. Yksilöiden turvotus tai korkea verenpaine ei pitäisi käyttää ruokasoodaa tai on toimittava valvonnassa erikoislääkärin.
 3. Ruokasoodaa on vaarallinen äideille ja raskaana oleville naisille, ellei neuvoi niiden lääkäreitä.
 4. Mahdollisia sivuvaikutuksia juomaveden natriumbikarbonaattia vedessä ovat vatsan kouristukset ja lisääntynyt jano.
 5. Ota yhteys lääkäriin, jos koet jalkojen turvotusta, heikkous, hidas hengitys, tai pahoinvointia.
 6. Älä ota leivinjauhetta; Se on täysin eri aine natriumbikarbonaatilla. Ainesosat leivinjauhe voi vahingoittaa kehoa.
 7. Älä juo mitään ruokasoodaa jos olet natrium-rajoitettua ruokavaliota tai on korkea verenpaine, ellei lääkäri kertoo.
 8. Jos olet reseptilääkkeistä, lääkärin tila ennen ruokasoodaa.
 9. Älä anna ruokasoodaa veteen nuoremmille lapsille viisivuotias.
 10. Jos sinulla on täysi vatsa, älä juo vettä ruokasoodaa kunnes olet ehtinyt sulattaa.
 11. Urheilijoiden pitäisi oppia heidän valmentajien ja lääkäreiden jos ruokasoodaa pidetään kielletty nautintoaine suorituskykyä lajiaan.
 12. Välttää epäpuhtauksia kuten alumiinia leivontaan jotkut merkit saattavat sisältää, voit ostaa puhdas natriumbikarbonaatti, joka on laajasti saatavilla verkossa.
 13. Ole varovainen niiden käyttöä ja ota yhteys lääkäriin, jos olet natrium-rajoitettua ruokavaliota tai on korkea verenpaine, koska se on melko korkea natriumpitoisuus.

käyttää natriumbikarbonaattia

25 yllättävää käyttötarkoituksia natriumbikarbonaatilla

Tämä aine auttaa säätelemään pH pitäminen keskikohdalla tai liian happamia tai liian emäksisiä. Kun kosketukseen joko hapan tai emäksinen aine, luonnollinen vaikutus on pH: n neutraloimiseksi. Pidemmälle, bikarbonaatin on kyky hidastaa enemmän muutoksia pH-tasapaino, joka tunnetaan nimellä puskuri.

Tämä dual kyky neutraloida ja puskuri sallii natriumbikarbonaatilla tehdä sellaisia ​​asioita kuten haju neutraloivat happoja (Kuten jääkaapissa) ja ylläpitää neutraali pH-arvo (kuten pesuvesi, joka auttaa lisäämään teho pesuainetta). Se on yksinkertainen reaktio, mutta on kauaskantoisia vaikutuksia eri puhdistus- ja hajujen poistamiseen. Tässä ovat seuraavat käyttötarkoitukset:

henkilökohtaisen hygienian

Hymy valkoiset hampaat natriumbikarbonaatilla

1. Making Hammastahna

liitä tehty ruokasoodaa ja vetyperoksidin 3 prosenttia, voidaan käyttää vaihtoehtona kaupallista hammastahnoissa. Lisäksi voit laittaa hammasharja hammastahna tämän tuotteen lisätä vaikutusta valkaisuun hampaita.

2. Freshen suusi

Laita tl puoleen lasilliseen vettä, ja tämän voit ja kurlata, sylkeä ja huuhtele. Hajut neutraloi ja suusi on täysin puhdas ansiosta tätä toimintaa.

3. Liota mouthpieces

Liotus suun kautta laitteet kuten kiinnittimet, suuttimet ja tekohampaat, liuokseen, jossa oli 2 tl tämän liuenneen lasi- tai pieni säiliö lämmintä vettä. Tämä auttaa löysää ruuan ja neutraloi hajut pitää tuoreena laitteisiin.

4. Käytä kasvojen ja vartalon kuorinta

Tällä ainesosa saat kasvojen ja vartalon kuorinta. Tee taikina ruokasoodaa 3 osaa 1 osa vettä. Hankaa pehmeällä liikkein kuorivien. Huuhtele. Tämä on hellävarainen riittää jokapäiväiseen käyttöön. Voit myös oppia kuorintaan kasvot ruokasoodaa.

Älä lopeta lukemista: Edut agave siirappi luonnon korjaamiseksi

5. Antasidit

Se on turvallinen ja tehokas lievittämään närästys, närästys ja ruoansulatushäiriö antasidin. On suositeltavaa erikoislääkärin puoleen ennen ihmisiä, joilla on korkea verenpaine.

6. Käsittele hyönteisten puremat ja kutiava iho

Hyönteisten puremat, kuten kirput, tahnan natriumbikarbonaattia ja vettä ja levitetään voide sairastuneelle iholle. Lievittää kutinaa, laittaa tuotteen käteen ja hankaa sitä kostealle iholle kylvyn jälkeen tai suihkussa.

7. Hair Treatment

Etikka on hämmästyttävä hiukset, mutta ruokasoodaa on paikkansa suihkussa liian. Suihkuta pieni määrä on kämmenelle suosikki shampoo. Käytä shampoo normaalisti ja huuhtele huolellisesti, joten voit poistaa kuona-aineita niin, että hiukset on puhtaampaa ja helpommin hallittavissa.

8. Tee kylpy

Lisää 1/2 cup ruokasoodaa teidän kylpyamme happojen neutraloimiseksi ihon ja auttaa poistamaan öljyä ja hiki, tämä tekee myös ihon tuntuu erittäin pehmeä.

9. Par kuorivat

Liuotetaan 3 ruokalusikallista ruokasoodaa amme lämmintä vettä ja liottaa ylöspäin. Sitten voit varovasti hieroa jalat kanssa. Se on erinomainen tapa kuorivien jalat.

puhdistus

puhdistus natriumbikarbonaatilla

10. astiat, kattilat ja pannut

Lisää 2 kasaamista ruokalusikallista (yhdessä teidän säännöllisesti pesuainetta) auttaa leikata rasvaa elintarvikkeen astiat, kattilat ja pannut. Liota ruokasoodalla astiat karkaistuilla jäänteitä ruokaa.

11. Puhdista mikroaaltouuni

natriumbikarbonaatilla puhdas kostealla sienellä kevyesti ja ulos mikroaaltouuni ja koskaan jättää kovia kemiallisia hajua. Huuhtele runsaalla vedellä.

12. Kahvi Puhdista ja teekannut

Poista kahvia ja teetä tahrat ja poistaa epämiellyttävien makujen katkera kahvikupit ja pesu liuoksessa 1/4 cup ruokasoodaa 1 gallona lämmintä vettä. Ja tahrojen, yritä liotus yön yli natriumbikarbonaatin vesiliuoksella ja pesuainetta tai pesemällä natriumbikarbonaatilla puhtaalla, kostealla sienellä.

13. Puhdista uunin

Ripottele ruokasoodaa pohjalle uunin. Ruiskuttaa vettä märkä jauhe. Anna seistä yön yli. Aamulla, hankaa sienellä ja huuhtele.

14. lattioiden

Poistaa lian (ei naarmuja ei-toivotut) levyt ja laatat 1/2 cup ruokasoodaa ämpäri lämmintä vettä ja huuhtelua kiiltävä kerros. Se auttaa myös naarmuja.

15. huonekalut

Voit tehdä kotitekoinen sitruuna kiillottaa huonekaluja, tai voit puhdistaa ja poistaa liidulla merkit (jopa) seinistä ja maalatut huonekalut soveltamalla ruokasoodaa päälle kostealla sienellä ja hankaa kevyesti. Pyyhi puhtaalla, kuivalla kankaalla.

16. Clean suihkuverhoja

Puhdas ja hajun suihkuverho vinyyli natriumbikarbonaatilla ruiskuttamalla suoraan puhtaalla kostealla sienellä tai harjalla. Pestä suihkuverho ja huuhtele. Ripusta kuivumaan.

17. Lisää vaikutus nestemäistä pesuainetta

Tämä tuote voi olla erinomainen lisätä plus pyykin. Parempi tasapaino pH: n pesun voi auttaa sinua saamaan tuloksia puhtaamman, raikas ja kirkas vaatteet.

18. Poista öljy tahrat ja rasva

Käytä ruokasoodaa puhdistaa öljytahroja ja rasvaa roiskuu lattialle. Ripottele paikka ja hankaa märkä harjalla.

19. Puhdista paristot

Sitä voidaan käyttää neutraloimaan happoa korroosio akun autojen, leikkurit, jne., Koska se on lievä alkali. Irrota akun navat ennen puhdistusta. Tee taikina natriumbikarbonaattia 3 osaa vettä 1 osaan, levitetään kostealla liinalla korroosion akun napojen. Puhdista ne vaseliinia korroosion estämiseksi. Ole varovainen, kun työskentelet lähellä akkua, joka sisältää vahvaa happoa.

20. Puhdista ajoneuvot

Käytä ruokasoodaa puhdistaa ajovalot, kromi, ikkunat, renkaat, vinyyli istuimet ja lattiamatot ilman huolta siitä toivottuja naarmuja. Käyttää liuosta, jossa oli leivinjauhetta 1/4 kupillinen natriumbikarbonaattia 1 gallona lämmintä vettä.

Käytetään deodorantti

hajun natriumbikarbonaatilla

21. deodorizing roskia

Ripottele ruokasoodaa pohjalle roskakoriin pitämään roskakoriin likaamatta talon haju.

22. deodorizing viemäriin

Hajun pesuallas ja kylpyamme kaada puoli kuppi paistaminen viemärin pitämällä auki kuuman veden hana, se neutraloi hajuja hapot ja tehdä perus- puhdistus ja jatkuva vapaan valumisen.

23. Poista hajun matot

Runsaasti ripottele ruokasoodaa matolle. Anna seistä yön yli tai niin kauan kuin mahdollista (sitä kauemmin se saa, sitä paremmin se toimii). Voit lakaista suuria ylijäämämääriä ja imeä loput.

sekalainen

Käytä leivontaan kuten sekalaista

24. Sammuta Palo

Se voi auttaa pienten sähköisten keittiö tulipaloja, koska kun natriumbikarbonaatin kuumennetaan, lähettää hiilidioksidia, joka auttaa sammuttamaan liekit. Pieni tulipalo keittiössä (pannut, grillit, uunit, grillit), sammuta sähköä tai kaasua, jos se on turvallista tehdä niin. Askel taaksepäin ja ottaa kourallinen ruokasoodaa juuressa liekin auttaa sammuttamaan palon.

25. Puhdistus Hedelmät ja vihannekset

Tämän tuotteen käyttö on turvallisin tapa puhdistaa ruokaa. Vain ripottele hieman puhtaalle, kostealla sienellä, hiero ja huuhtele.

Kirjoittaminen: Life Team lucida

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 44 =