Paras luonnollinen masennuslääkkeet

luonnollinen masennuslääkkeet

Vaikka kaikki kokemukset surua ajoittain, masennus on eräänlainen matala mieliala, jotka voivat vaikuttaa henkilön kyky elää tehokkaasti ja nauttia elämästä.

Masennus vaikuttaa noin 120 miljoonaa ihmistä maailmassa, enemmän naisia ​​kuin miehiä, mutta ei paljon eroa. Maailman terveysjärjestö on ennustanut, että masennus voi tulla toiseksi vakavin 2020 sairaus, mikä tarkoittaa, että se maksaa yhteiskunnalle kannalta sairaanhoidon, sairauden ja menetetyt työpäivät, enemmän kuin mikään muut kunnossa paitsi sydänsairaus.

tavanomainen masennuslääkkeet

masentunut nainen

Masennuslääkkeet ovat yksi reseptilääkkeiden kaikkien aikojen yli 160 miljoonaa reseptiä julkaistiin vuosittain vaikka 2010 tutkimus Journal of Medical Association of America paljasti, että masennuslääkkeet ovat tehokkaampi kuin lume (sokeri pillereitä) useimmiten masennus.

Masennuslääkkeet ovat osoittautuneet käyttökelpoisiksi, harvoissa tapauksissa hyvin vakavasti masentunut, ja sitä tulisi käyttää tarvittaessa näistä tapauksista.

Tutkimukset osoittavat myös, että masennuslääkkeet voivat aiheuttaa pitkä lista sivuvaikutuksia, mukaan lukien seksuaalinen haittavaikutuksia hedelmällisyyteen ongelmia, painonnousu ja riskiä sairastua diabetekseen, verenpaine ongelmia, lisääntynyt riski sydänkohtaukseen, sydämen puutteita sikiöille - vieläkin halu itsemurhan.

Se etu, että luonnon masennuslääkkeiden

Syy siihen, miksi masennuslääkkeet eivät toimi useimmiten masennus, johtuu siitä, että lääkkeet kohdistuvat vain yksi osa tämän monimutkaisen ehto. "Molekyyleihin tuulella" välittäjäaineiden aivoissa, kun "se tuntuu hyvältä" välittäjäaineiden, kuten dopamiinin, adrenaliinin ja serotoniinin ovat alhaiset, keinotekoisesti lisääntyvää lääkityksellä voi joskus auttaa vähemmistö kaikkein vakavimmissa tapauksissa.

Valitettavasti masennus on monitekijäinen ongelma. Vaikka perinteinen lääketiede keskittyy vain välittäjäaineiden, naturopathic ja holistisen lääketieteen ovat etu hoitoon monia tekijöitä, jotka edistävät masennus:

  • unihäiriöitä ja elämäntapa
  • liikunnan puute
  • huono ruokavalio valintoja ja huono ruoansulatus
  • tulehdus itse ja aivot
  • hormonaalinen epätasapaino
  • stressi ja henkinen ongelmia
  • puutostiloja ja terve öljy
  • ympäristötoksisuuden

Luonnollinen ravintoaineista, kuten masennuslääkkeiden

On olemassa monia ihania ravintoaineista ja kasviperäisten lääkkeiden (yrtit), joka voi auttaa niin luonnollinen masennuslääkkeet.

Tietenkin se on erittäin tärkeää muistaa, että jos et ole katsot edellä mainitut tekijät puuttua syihin masennus, nämä ravintoaineet luonnontuote, ei yksinään riitä tepsiä.

Älä lopeta lukeminen: luonnollinen siirappi vilustuminen inkivääri, sitruuna ja hunajaa

Lisäksi, jos käytät masennuslääkkeitä, kannattaa aina neuvotella lääkärin kanssa ennen muuttuviin reseptilääke annos tai käyttää näitä täydentää yhdessä teidän lääkitys. Nämä ovat 5 parhaista luonnon masennuslääkkeet:

1. Foods runsaasti omega-3 ovat luonnollisia masennuslääkkeitä

Masennuslääkkeet luonnollista ruokaa Omega 3

Täydentää Omega-3 voi olla käyttökelpoinen masennuslääkkeet luonnollinen. Uusi tutkimus osoittaa, että kun potilaalla on vakava masennus ja ahdistuneisuus häiriö eivät kilpaile hoidettiin omega-3 täydentää, heidän oireensa vähenivät merkitsevästi verrattuna lumelääkettä saaneisiin potilaisiin.

Muut todisteet osoittavat, että Välimeren ruokavalio, jossa on runsaasti kalaa, pähkinöitä, hedelmiä, vihanneksia ja täysjyvätuotteita, voi auttaa suojautumaan kehitystä masennus. Tämän tyyppinen ruokavalio on korkea omega-3-rasvahappojen.

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä ravintoaineita, eli ihmisen elimistö ei pysty valmistamaan niitä ja on saatava heidät ruokavaliosta. Niitä esiintyy suurina pitoisuuksina kaloissa, erityisesti rasvainen kala kylmä vesi, pähkinät ja siemenet.

Omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä aivojen, silmien ja hermoja terveys. Lisäravinteet ovat käytettävissä, useimmiten kalaöljy, mutta kasvissyöjät voivat saada pellavansiemenet täydentää tai levistä.

Vaikka se on lähes mahdotonta kuluttaa tarpeeksi omega-3 masennuksen vain ruokaa (tarvitsisit välillä 1 ja 3 grammaa omega-3 päivässä parantaa mielialaa), syövät enemmän kalaa, kuten lohta, voi auttaa ehkäisemään masennusta ensimmäisessä paikka.

Aloita syömällä ainakin kaksi ateriaa viikossa kalaa sisältävät. Jos et pidä kalasta, lisää ruokalusikallinen päivässä (5 ml) pellavansiemen, toinen hyvä omega-3, teidän muroja, jogurttia tai salaatteja.

2. Masennuslääkkeet ovat luonnollisia elintarvikkeita runsaasti B-vitamiinia

luonnollinen masennuslääkkeet Asparagus

Useimmissa tutkimuksissa on keskitytty folaatti (tai foolihapon), B6 ​​ja B12, koska nämä vitamiinit ovat hyvin vähän ihmisiä, joilla on masennusta.

Harvardin tutkijat havaitsivat, että 15-38% ihmisistä, joilla masennus ovat folaattipuutos. Vaikka ei varmasti tiedetä, jos se aiheuttaa masennusta, me tiedämme, että puute folaatin voi viivästyttää oireiden masennuslääke.

B6-vitamiinin: 1,3-1,5 mg päivässä. Kuppi garbanzo riittää. Tattarijauhoa on toinen hyvä lähde. B12-vitamiini: 2,4 mikrogrammaa päivässä. Folaatti 400 mcg päivässä. Kuppi keitetyt linssit on riittävä, kuten on kupillinen keitettyä pinaattia ja lasi appelsiinimehua. Parsa ja avokado ovat myös hyvä lähde.

3. Aminohapot: tryptofaani

luonnollinen masennuslääkkeet Mutterit

L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka on metabolinen esiaste serotoniinin. Koska todisteita siitä, että serotoniinin puute voi olla etiologiassa tietyntyyppisissä mielialahäiriö ja että serotoniinin on tärkeä biokemia unen, L-tryptofaani on ehdotettu "järkevä" mielialalääkkeitä.

Älä lopeta lukeminen: loinen puhdistaa kehoa ja normalisoida painosi tällä seoksella

L-tryptofaani voi olla apua lieviin masennus liittyy endogeenisen ja kaksisuuntainen mielialahäiriö tapauksissa vastustuskykyisiä tavanomaiset hoidot ominaisuuksia. Myös parantaa monoamiinioksidaasi-inhibiittorit ja mahdollisesti serotonergisen trisyklisten.

L-tryptofaani voi parantaa masentunut mieliala parkinsonpotilailla kliinisesti hyödyllinen ja on hypnoottinen toiminta. Se on yksi parhaista luonnollisen masennuslääkkeitä.

British tutkijat huomasivat, että kun 1000 mg tryptofaania 3 kertaa päivässä auttoi parantamaan mielialaa.

Ei saada niin paljon tryptofaania käyttämä Britannian tutkijat vain ruokaa, joten tarkkaile ovat korkea masennuslääkkeet ruokaa tryptofaani (banaani, Granada, mansikat, avokado, papaija, mango, appelsiini, jujube, greippi, mustikka, persikka, mantelit, pistaasipähkinät, hasselpähkinät, cashew, saksanpähkinät, lohi, cayenne, seesaminsiemeniä, sarviapilan, seesami, pellava ja monet muut) ruokavaliota.

4. Kapsaisiini masennuslääkkeenä

luonnollinen masennuslääkkeet Cayena2

Kapsaisiini on pistävä osa chili tai cayennenpippuria. Nauttimisen chili, tyyppi kuuma pippuria, tai cayennenpippuria (pippuria) lisää sosiaalista arvot stimuloi endorfiinien, jotka tunnetaan yleisesti nimellä "happy hormonit".

Inkivääri (Zingiber officinale) on myös erittäin runsaasti tämän komponentin, niin että tuoretta ginger root voidaan myös lisätty aterioita tai infuusiot.

5. Curcuma

Masennuslääkkeet luonnollinen kurkuma jauhe

Osa antidepressiivinen kurkumiinin (kurkuma yhdiste) voidaan katsoa johtuvan kasvun tason serotoniinin, joka johtuu yhdisteen.

neurokemialliset analyysi on paljastanut, että kurkuma annokset lisäävät serotoniinin taso. Tämä välittäjäaine on rooli säätelyssä mielialan, nukkua, muisti, oppiminen ja seksuaalinen käyttäytyminen.

On selvää, että serotoniini on rooli masennuksen, sillä kaikki nämä käyttäytyminen vaikuttavat vaihtelevasti potilailla, joilla on vakava masennus.

Toinen tapa, että kurkuma kamppailevat masennusta, kasvaa dopamiinin aivoissao. Mutta tämä vaikutus havaittiin tutkimuksissa vain silloin, kun annosta Kurkumiini nostettiin.

Dopamiini on välittäjäaine, joka vaikuttaa tärkeät prosessit säätelevissä aivojen liikevasteisiin ja tunteita. Viime aikoina dopamiini on tullut tavoite monet masennuslääkkeitä.

Nämä lääkkeet ovat tehokkaampia ovat läsnä ollessa kurkumiinin. ehdottomasti Kurkuma on luonnollinen masennuslääke ruokaa tehokkaampaa.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 78