Layered aliarvostus 2016 – 2017

Naiset odottavat muotivirtaukset, jotka tuovat vuosittain sopeutua muuttaa niitä tai katsoa aloittaa uusi kausi näköinen kampaus ja täysin erilainen tyyli temppuja. kerroksittain aliarvostusta ja kampaus Ne ovat yksi kaikkein odotettavissa trendejä, koska se on yleistä naisilla mennä Salon leikata tai muuttaa väriä hänen hiukset.

kerroksittain hiukset

Layered aliarvostus 2016 - 2017

Yksi 2016 suuntaukset ovat kerroksellinen hiusten leikkaamiseen ja hyvä uutinen on, että Ne jäävät trendi tässä 2017, he onnistuvat tuuheuttavat ja tehdä hiukset ei näytä kovin kiinni päätään, jolloin liikkeen hiukset. Suuri etu aliarvostus kerroksittain tai vaihe on, että se mukautuu erilaisiin hiukset ja ilman mahdollisuutta tehdä eripituisia, sinun täytyy vain valita aliarvostus pidät.

Toinen etu on, että tämän tyyppinen leikkaus voi sopeutua melkein minkä tahansa tyylin, mistä pitkät hiukset, bob ja voi myös mennä kovin hyvin lyhyt kampaus tyyliin.

tärkeäEnnen muutosten tekemistä tukkaan varmistaa, että tämä suosii sellaista kasvot ja hiukset.

Kerroksittain hiusten leikkaus suorat hiukset

Sileä harja voi napata volyymi suorittamalla useita kerroksia, pituus, joka on trendikäs päättyy hieman yli hartioiden tai alapuolella rinnassa, he voivat tehdä kaksi kerrosta, ja nämä riittää näyttää tosi ja muotoutua. Pitkä, suora kerrokset ovat ihanteellisia tällöin nuorentaa kasvojen ja anna sen suorittaa erilaisia ​​kampauksia.

kerroksellinen aliarvostusten

pitkät kerroksittain hiukset

keskipitkän kerroksittain hiukset

pitkät kerroksittain hiukset

Enää harja meni pois muodista ja on monia naisia, jotka ovat faneja niistä, tässä tapauksessa voit luoda enemmän kuin kaksi kerrosta, ja ne voivat olla lyhyempiä kuin aiemmat hiukset. Tylppä ja epäsäännöllinen flequillos yhdistää täydellisesti näiden kahden hiusten leikkaamiseen vaikka harja- ilman otsatukka kanssa raita keskellä on rage tällä kaudella, ja ne ovat erittäin esteettinen kerrostetussa aliarvostusten.

Kerroksittain hiustyyli hiukset aalto

Manes Lievää tai hyvin teräviä aaltoja tarvitsevat hiustenleikkuun pitkät takit muotoinen "V", tämä mahdollistaa hiusten sopii nopeasti ja tarkastella täydellinen kaikkina aikoina. Tämä hiukset näyttävät hyvin luonnollinen ja hiuksenhieno tilavuus.

Älä lopeta lukeminen: Tämä on ihanteellinen naisen ruumis mukaan tiede

aaltoileva kerrostettu

kerroksittain hiukset otsatukka

hiukset kerrosten aaltoja
Siinä tapauksessa, että rajumpia makeover haluttu voit valitsevat pitkä hapsut ohimennen kulmakarvat ja ulottuu lähes silmissä, joka avautuvat kahteen mahtuu eteenpäin. Mutta niille he eivät pidä otsatukka hänen kasvoillaan voit valita silputtu otsatukka sivuun.

Lyhyet hiukset leikataan kerroksittain

hiukset lyhyet kerrokset

keskipitkän kerroksittain hiukset

lyhyet hiukset kerroksittain

hiukset lyhyet kerrokset

"Pixie" "hiuksille muoti jatkuvan vuonna 2016, Lyhyet hiukset myös katsoa naisellinen ja tyylikäs, nämä tehdään erittäin lyhyet hiukset kerrokset ja on helposti sovittaa joitakin geelin tai suihketta. Erittäin lyhyt harja ovat ihanteellinen niille, jotka uskaltavat kaikkea, mutta myös niille, jotka ovat aina kuluneet pitkät hiukset ja haluat aloittaa uuden vuoden katsoa joka vie kaikki silmät.

Muut 2016 hiustrendit

Manes punertavan sävyjä: Täydentämään ulkoasua voit valita sävy tähtiä 2016, luonnon Punapäät Manes syy villitys ja toteuttaa kaikki suosionosoitukset. Tämä väri näyttää täydelliseltä tahansa aliarvostus edellisen kerroksen.

Vaalea manes tumman sävyt: Color "bronde", joka on sekoitus ruskean ja vaalea (Brown ja Blonde) on toinen suuntaus kaikkein valitaan tähän 2016 kaudella, näyttää täydellinen ja luonnon missään hiustenleikkuun ja sopii ihon paahtoleipää ja ne he haluavat uuden ilmeen katsomatta niin erilainen. Tämäntyyppisessä hiusten aliarvostusta kerrosten yleensä suuri.

raven black manes: Salaperäinen naiset voivat halutessaan värjätä hiuksiaan pikimusta, mutta tämä väri on hyvin vaikea poistaa, joten sinun täytyy ajatella hyvin ennen väriainetta.

Kerroksia lisätä äänenvoimakkuutta hiukset Video

Antaa enemmän elämän hiukset kerroksittain ja laajentaa oman tyylin. Olemme nähneet eri tyylejä leikkauksia, sauvasyvennyksen kerrokset, lyhyt kerroksia tai volumizing, kaikki ovat hyviä valintoja raikastaa ulkonäköä. Alla näet näitä muita vaihtoehtoja kerroksittain antamaan lisää volyymia tukkaan.

Leikata skaalataan tai kerrostettu lisää tilavuuden

Tämä leikkaus, uskokaa tai älkää, voit tehdä sen itse, on skaalaus leikata hiukset, joka voi antaa aaltoja ja volyymia hiuksia. Se on helppo vaihtoehto keritty sama ja saat vaikutuksiin oikeussali.

Älä lopeta lukeminen: kurkku kerma puhdistaa kasvot

Tänään näytän kaksi helppoa vaihtoehtoa skaalausta hiusten leikkaamiseen kotona.
Se on suunniteltu seisokki, joka mahdollistaa repeä sama. Vähentämisen kanssa saat lisää volyymia ja kehon karvat.

Haircut pitkä kerrokset askel askeleelta

Tämä on toinen vaihtoehto, joka voidaan tehdä leikkaus enää kerrokset, lisäämällä tilavuus hiukset.

3 aliarvostusten 2016

Jotta saat enemmän vaihtoehtoja, esittelemme näitä 3 kampaus, jotka ovat trendi 2016 ja kuluneet kuuluisuuksia. Jos sinulla on mielessä erityinen leikkaus, näytämme, miten voit kysyä stylisti.

Aliarvostusprosentti extra-lyhyt

Yksi kuuluisuuksia, jotka nauttivat tästä tuomioistuimessa, ja kenelle hän näyttää hyvältä on Rachel McAdams. Tämä tyyli on ominaista leikataan alle korvan, jolloin nuori ja hyvin tuore tyyli hiukset. Se on trendi tällä 2016 barbershops.

On katsoa joka tarvitsee liikkeen vinkkejä, joka antaa hiuksille mahdollisuus saada vaivattoman tyyliin.

Rachel McAdams ja nuorekas ja tuore leikattu

Helga Esteb / Shutterstock.com

Classic Bob

Tämän tyyppisessä polkkatukka voit unohtaa kerrosten saada kampauksen, jossa hiukset ulottuu kaulaan, ja hieman alempana, antaa enemmän pitkänomainen kasvojen muoto, jolloin edessä hieman pidemmät hiukset.

Salaisuus tämä tyyli on luodaan diagonaalinen leikkaus edessä ja jättää harteille ulottuva ilman hapsut, koska sillä on pitkät hiukset kuten muualla. Vaikutuksen saavuttamiseksi kuin valokuvan, voit silittää hiuksia tarvittaviin varotoimiin vahinkojen ehkäisemiseksi.

Klassinen tyyli Bob

Cutting aallot

Aallot ovat muita suuntauksia tähän 2016, Voit katsoa hienostuneen tyylin ei tarvitse leikata hiukset liikaa. Kuuluisuuksia, kuten Olivia Palermo ja Charlize Theron ovat valinneet tämän romanttista tyyliä aaltoja.

Cutting aallot

Muut hakutermit:

  • Opetusohjelma leikkaus kerrokset
  • Miten leikata hiukset kerroksittain
  • Pitkä kampaus kerroksellinen
  • kerroksellinen Haircuts
  • Kerroksittain hiusten leikkaus

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 67 =