7 kotiin korjaustoimenpiteitä varten polvikipu

Voit unohtaa polvikipu näiden hoitojen perustuu kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka todella ovat tehokkaita palauttaa elinvoimaa polvilumpion ja polvinivelen.

kotiin korjaustoimenpiteitä varten polvikipu

Kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon polvikipu voidaan käyttää, kun kyse on ikään liittyviä ongelmia, huono asento, isku tai vamma vähäisiä jolla ei ole painovoimaa, tai vaikka polvikipua aiheuttaa sään tai ongelmia niveliä ja luita. Mutta et voi aina estää sattuu polven, ja mitään vakavaa polvivamman tulee arvioida ja lääkärin hoidossa.

Polvi ongelmia, jotka vaativat lääkärin hoitoa

 • Jos et kestä painoa polvi.
 • Polvi on epämuodostunut tai epänormaali.
 • Polven lukot, tai tekee naksahdus, kun kansi.
  Polvi kipu on vakava jopa levossa.
 • Sinulla on havaittavissa turvotusta tai punoitusta ympärillä polven tai polvi tuntuu lämpimältä.
 • Polvi kipu jatkuu kolmen päivän lepo ja kotiin korjaustoimenpiteitä.

Miksi polvet loukkaantunut?

Kukin luut, jotka muodostavat polvi on kiinnitetty jänteet ja nivelsiteet. Puolestaan ​​polvet on kaksi patjaa kutsutaan nivelkierukka, jotka suojaavat tai vähentävät kitkaa liikkeen yhteinen.

Jotkut syistä polvet voi satuttaa Ne ovat:

 • niveltulehdus
 • nivelrikko
 • ylipainoinen
 • Sokki tai trauma
 • Nyrjähtänyt joko nivelkierukan tai polvilumpion
 • liikunnan puute
 • kuluminen korkokengät
 • nosto ylimääräinen
 • vanhuus
 • onnettomuuksia

Syitä polvikipu

Nuori mies hieroi kipeä polvi

Polvet ovat yksi vaikeimmista nivelissä kehon ja alttiimpia vahinkoa. Miksi? Syyllinen voi olla suunnittelussa polven. Toisin lonkka, joka on hyvin pehmustettu yhteinen, polvinivelen on alttiimpi ne ovat herkempiä.

Vaikka polvi ongelmia voi aiheutua vammoja, kuten kaatumisten, liikenneonnettomuudet ja urheiluvammat tai sairauksia, kuten niveltulehdus, valtaosa polven ongelmat johtuvat kovia polven aikana kävely, kiipeily, tai muita toistuvia harjoituksia, iskunkestävä. Huono ilmastointi lihakset jaloissa korostaa myös polvet.

Kotiin korjaustoimenpiteitä varten kipeä polvilleen

Jos polvi kipu johtuu liikakäyttö, ettei sitä ole käytetty tai mitään ongelmia, jotka liittyvät nivelissä, voit käyttää strategioita ja kodin korjaustoimenpiteitä seuraavassa osassa parantaa ja ylläpitää terveyttä polvet ja jos sinulla kipua, lievittää polvikipu ja nopeutta paranemista.

välttämällä ylipainoa

Ylipaino vaikuttaa kaikki liitokset kehossa, ja kuljettaa ne puntaa on erityisen vaikea polvissa, koska jokaisessa vaiheessa, kohdistetaan polvet voiman yhtä suuri kuin ja puoli kehon paino. Ylimääräinen 20, 30, 40 tai enemmän kiloa painosta (yleensä rasvaa) voi itse aiheuttaa vakavia polvi ongelmia ja edustavat hyvin sietämätöntä kipua.

Esimerkiksi, jos sinulla on vain 20 kiloa ylipainoinen ja sinun lenkille, olet laskemisesta 100 kiloa ylimääräistä voimaan kunkin polven jokaisessa vaiheessa. Joten työtä saada ja pitää painoarvoa terveellä alueella hyväksymällä vähärasvainen, vähäkalorinen ruokavalio ja liikunta säännöllisesti, monien muiden vinkkejä laihtua ja laihtua, jotka löydät nettisivuiltamme Se auttaa sinua välttämään polvi kipua ja muita vammoja, jotka saattavat ilmetä.

Älä lopeta lukeminen: Miksi lihoa vaihdevuosien aikana

Ohjata jalat

Yleinen syy polvi ongelmia on pronaatio, tai liikettä jalka sisäänpäin. Tietty määrä pronaatio on normaalia, mutta liian paljon voi aiheuttaa polvi ongelmia, ja heittää polven pois linjasta, joka voi johtaa polven kipua.
Voit korjata pronaatio tukevalla kengät suunniteltu estämään sisään- taikka kuntoutusosasto, jotka ovat erityisiä insertit kenkiä.

Ostaa oikean kengät

Estämään polvi kipu on suositeltavaa tuoda kantapään mahdollisimman alhaisena. Keho sietää helmi noin yhden tuuman; korkokengät heittää kehon eteenpäin ja stressiä polvilleen. Jos sinulla on tapana pronate, ostaa kenkä, joka on antipronation laitteita tai HD materiaalia sisältä ja täytemateriaalia sisäpuolella ainoa. Myös etsiä kenkiä, jotka ovat jäykkiä kantakapin, osa kenkä, joka kupit kantapää, koska se auttaa vakauttamaan kantapää.

Urheiluun, ostaa kenkiä suunniteltu toiminta - kävelykengät kävely, urheilu lenkkitossut, ja niin edelleen. Käytä juoksukengät kävely voi aiheuttaa kipua säärissä ja joissakin tapauksissa polvikipu.

Käytä Epsom suolat

Epsomsuola sisältää magnesiumsulfaattia, joka on todella hieno aine lievittää polvikipu. Magnesiumsulfaatti on luonnollinen mineraali, jota on käytetty kivun lievitykseen vuosia, eli koska sen korkea magnesiumia.

tarvitset

 • 1/2 cup Epsomsuola
 • Suuri säiliö lämmintä vettä

ohjeet

Täytä iso kulho lämpimällä vedellä ja lisää ½ kuppi Epsomsuola. Revuélvela on upotettiin sitten nestemäiseen polvi. Jos on vaikea polvet notkahdus kulhoon, yritä kylpyyn Epsom suolat. Voit käyttää amme lämmintä vettä ja lisää 2 kuppia Epsomsuola. Liota 15 minuuttia (vähintään) polvia.

Kurkuma ja inkivääri teetä

Kurkuma ja inkivääri kotiin korjaustoimenpiteitä varten polvikipu

Kurkuma ja inkivääri ovat kaksi luonnollista antiinflammatorios jotka auttavat lievittämään polvikipu, ja auttavat nivelreuman hoitoon. Kurkuma erityisesti on saanut paljon huomiota viime aikoina. Sen vaikuttava aine on jotakin, mitä kutsutaan curcumin, joka on voimakas antioksidantti. Se vähentää myös tasoja kahden entsyymin aiheuttavan tulehduksen (jota me taistelemme usein kun kärsivät niveltulehdus) Voit ottaa ne kapseleina tai tehdä mukava paikka nauttia teetä päivittäin.

tarvitset

 • 2 kuppia vettä
 • 1/2 tl jauhettua inkivääri
 • 1/2 tl jauhettua kurkumaa maun
 • hunaja

ohjeet

Siirrä 2 kupillista vettä kiehuvaksi ja lisää sitten ½ tl jauhettua inkivääriä ja kentällä kurkuma. Vähennä kiehua ja anna sen istua 10-15 minuuttia. Rasitusta, lisää hunajaa maun, ja nauttia siitä kahdesti päivässä. Tämä tuottaa 2 annosta.

Hankkia lisää magnesiumia

Magnesium on jotain kehomme tarvitsee, mutta ei voi tehdä sitä itse. Magnesium on käytössä yli 300 erilaista biomekaaniset vastauksia kehossamme. Rentouttaa lihaksia ja hermopäätteitä, jäykkyys ja auttaa lievittämään polvikipu. Ei vain se auttaa rentoutumaan lihaksia ja lievittää kipua (tämä pätee nivelkipuja liian), joka auttaa mineraloida luut. American Journal of Clinical Nutrition teki yhden monista tutkimuksista magnesiumin osoitti, että ihmiset, joilla oli ruokavalion korkea magnesium oli korkeampi luuntiheyden, ja kaiken kaikkiaan vahvistaa luita.

Älä lopeta lukeminen: kipu jaloissa ja eri syitä

On olemassa useita tapoja saada enemmän magnesiumia ja käyttää sitä niveltulehdus erityisesti ja hoitaa polvikipu.

 1. lisäravinteet: Magnesium kapselit ovat hyvä vaihtoehto lisätä elämääsi, mutta ne toimivat parhaiten, kun sitä käytetään yhdessä oikea ruokavalio.
 2. ruokavalio: Oikeastaan ​​tämä on tärkein ostaessaan magnesium elimistö tarvitsee tekijä. Syödä korkea magnesiumpitoisuus, kuten tumman vihreät vihannekset (kuten pinaatti), pähkinöitä ja palkokasveja (pavut).
 3. öljy: On magnesium öljyä, jota voidaan käyttää topikaalisesti, ja imeytyy ihon läpi. Hiero nivelkipuja särkyyn.

Sekoita minttu eukalyptusta öljyä

Minttu ja eukalyptus eivät muuta niveltulehdusarvosanan itse, mutta on kipulääke aineita, jotka auttavat lievittämään polvikipu. Tuottaa jäähdytys tunne voi tilapäisesti ohittaa epämukavuutta, ja luovat rentouttavan tunne, että voi lievittää niveltulehdus kipua myös.

tarvitset

 • 5-10 tippaa piparminttuöljy
 • 5-10 tippaa eukalyptusöljy
 • 1-2 ruokalusikallista operaattorin öljyä (oliivi, manteli, viinirypäleen siementen, jne.)
 • Pieni tumma lasipullo

ohjeet

Sekoittamalla 5-10 tippaa eucalyptus ja piparminttuöljyä yhteen ja sitten sekoitetaan 1-2 ruokalusikallista operaattorin öljyä. operaattorin öljyä tarvitaan laimentamaan eteerinen öljy jottei ärsyttää ihoa, ja se voi olla oliiviöljyä, grapeseed tai jotain (ei öljyä.) tallentaa öljyseosta pullossa tumma ja poissa suorasta auringonvalosta lasista ja hankaa niveliä satuttaa, tämä on tehokas hoito käyttämällä kotiin korjaustoimenpiteitä polvikipu.

Muita vaihtoehtoja kivun hoitoon polven

Geeli aloe vera rauhoittaa polvi kipu

 1. Salvia: Kun se tulee aiheuttama kipu isku polven voi hyötyä Salvia lievittää sitä. Tapa ottaa ratkaisun hieromalla polvi lehdet kääritty kostealla liinalla Salvia lämpimällä vedellä.
 2. Aloe vera: terapeuttiset ominaisuudet aloe vera on lievittää tulehdusta polven, jotta saavutetaan haluttu vaikutus on sekoittaa hunajaa, punalieju ja Aloe vera, jolloin valmistaa tahnaksi ja humectas polvet, annetaan vaikuttaa yhden tunnin ajan ja poistetaan vedellä. Huomaat suuri helpotus polvillaan.
 3. Oliiviöljyä. Se on erittäin voimakas anti-inflammatorinen. Se stimuloi verenkiertoa ja parantaa pian epämukavuutta. Hieman kuumenna öljy ja sovelletaan polvet pyöreä hieronta. Voit toistaa tämän prosessin jopa kahdesti päivässä.
 4. Kaalin ja kaali. Sen lehdet ovat hyvin voimakkaita sen tulehduksia, joten polvikipu keskustellaan lähiaikoina. Valmistella tarvitset:
  • Leikkaa lehdet kaalin hienoimpia että voit.
  • Seokset lehdet 4 ruokalusikallista vettä. Murskattiin laastilla tai ruokaa käsittelijään.
  • Levitä voidetta saat polvi.
  • Peitä liinalla tai sideharso.
  • Anna vaikuttaa noin kaksikymmentä minuuttia.
  • Poistetaan lämpimällä vedellä valmistamiseksi.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 8 =