11 tehokkaita luontaistuotteet torjua hyttysiä

Kaikki tai ei koskaan monta kertaa olemme kokeneet punoitusta, turvotusta ja hallitsematon kutinaa, joka tulee hyttysen pistosta. Se riittää pilaamaan tahansa grilli tai piknikille.

konttilukin hyttysiä

Monet ihmiset kääntyvät ostamaan hyönteiskarkotteille pitää hyttyset poissa, mutta nämä hyönteiskarkotteet sisältävät usein myrkyllisiä torjunta, joka on vaarallista ihmisen terveydelle. Tämä torjunta-aineiden tunnetaan DEET. Vahvat altistuminen DEET on liittynyt muistin menetys, päänsärky, heikkous, väsymys, lihas- ja nivelkivut, vapina ja hengitysvaikeuksia ihmisillä ja erityisen myrkyllistä lapsille.

Ottaa sanoi, että on sanomattakin selvää, että tämä on yksi monista torjunta, jotka eivät halua käyttää - varsinkin kun on niin paljon tehokkaampia tapoja pitää hyttyset pois käyttämällä korjaustoimenpiteitä ja luonnollisia ainesosia.

11 luontaistuotteet torjua hyttysiä

Tämä artikkeli paljastaa parhaista tavoista torjua hyttysiä, joten voit nauttia kesän pois puree.

Citronella kynttilät kotitekoinen

Eteerinen öljy Citronella koti on yksi tehokkaimmista karkotteet maailmassa ja yksi parhaista tavoista hyödyntää tätä hienoa öljyä on luonnollinen hyttysen Citronella kynttilät. Nämä kynttilät on helppo tehdä, kaikki luonnolliset ja vapauttaa tuoksu, joka pitää hyttyset poissa. Laita kynttilöitä ympäri patio tai puutarha ja luoda hyttysten todiste este.

Muutama tippa laventeli

Laventeli on rakastettu ihmiset ympäri maailmaa, mutta hyttysiä vihaan. Pitää hyttyset pois kotiin, lisää pisara laventeli nauha ja aseta se avoimista ikkunoista ympärillä. Hyttyset ehdottomasti miettiä kahdesti ennen.

Älä lopeta lukeminen: Luontaistuotteet puhdistaa maksaan

Laventeli vartaloöljy

Sekoita 30 tippaa laventeli eteerinen öljy kaksi ruokalusikallista kasviöljyä - kuten oliiviöljyä tai manteli - ja hiero paljaalle iholle. Paitsi että haju kaunis, mutta eivät pysäytä hyttysiä laskeutumasta teitä.

hyttyskarkotetta spray

Tämä resepti hyttyskarkotetta sisältää eteerisiä öljyjä, kuten Citronella, sitruunaruoho ja eukalyptus. Spray tämä iholle ennen lähtöä.

Strip rosmariini paahdettu

Hyttyset yleensä saapuvat kun olemme grilli tai paahto, mutta tämä yksinkertainen temppu kääntää grilli tulee luonnollinen hyttyskarkotetta, myös lisäämällä herkullinen maku teidän ruokaa.

Heittää muutaman varret rosmariinia hiillos antaa hyttyskarkotetta haju.

Hyttyskarkotetta kasveja kasvi

On olemassa useita hyttyskarkotetta yrttejä, jotka ovat suuria ominaisuuksia, jotka - esimerkiksi feverfew Citronella, catnip ja laventeli neljä tehokkain. Istuttaa kukkapenkit tai kontit ja laita ne ympärille puutarhaasi ja pitää hyttyset poissa.

Syö enemmän valkosipulia

Huomaa: Vaikka tämä saattaa karkottaa hyttysiä, se voi myös hyökkääjän muita ihmisiä.

Syömisen jälkeen suuria määriä valkosipulia, valkosipuli öljy vapautuu hellävaraisesti ihohuokosia. Tämä valkosipuliöljy toimii lähes esteenä välillä ihon ja hyttysiä.

Älä lopeta lukeminen: 8 Natural salaisuuksia et voi tietää poistaa kylmä.

Sovelletaan neem öljyä

Neem öljy puristetaan neempuun kotoisin Intian niemimaalle kasvi - joskus kutsutaan "elämän puu".

Neem öljy on luonnollinen hyönteismyrkky käyttää laitoksissa pitämään haitallisten hyönteisten etäisyyttä, ja toimii samalla tavalla ihmisillä. Neem öljyä iholle ja pitää hyttyset poissa.

hyttyskarkotetta juoma

On olemassa useita kaskut, jotka viittaavat että juominen omenaviinietikkaa on tehokas hyttyskarkotetta. Lisää yksi tai kaksi ruokalusikallista hedelmäviinietikkaa luomuomenan 16 unssia vettä ja kuluttaa. Makeutettu lusikallinen hunajaa vastapainoksi katkeruutta, jos haluat.

Poistaa seisovaa vettä

Hyttyset munivat seisovassa vedessä. Poistamalla seisovaa vettä vähentää hyttysten määrä läheisyydessä. Seisova vesi voi sisältää Lintualtaat, altaat ja lemmikkieläinten vesikuppeja. Varmista vesikourut imevät hyvin ja tyhjentää kaikki kohteet omalla pihalla jotka keräävät vettä.

Tee ansa hyttysiä

Hyttysiä ansa koti on toinen tapa vähentää hyttysiä alueella. Tämä ansa käyttää CO2 houkutella hyttysiä on virvoitusjuomapullo jota he eivät voi paeta.

Mietitään, miten tehdä tähän ansaan hyttysiä ja miten se toimii täällä.

Havainnollinen tutkimus ja kirjoittaminen Elämän


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 27 =