Paras luonnollinen antihistamiinit vähentää allergioita

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät allergioista ja jos olet yksi heistä, tietää, mitä se on kärsiä. Aivastelu, päänsärky, turvonneet ja vetiset silmät, vuotava nenä, tukkoisuus, poskionteloiden paine ja ongelmat digestivos- kaikki nämä oireet voivat tulla lähes sietämättömäksi. On tiettyjä lääkkeitä, jotka voidaan toteuttaa, mutta voi myös olla maakaasua käyttäviä antihistamiinit lievittää tai estää oireita allergia.

allergiat luonnon antihistamiinit

Otetaan ensin katsoa mitä antihistamiineja ja miten he voivat auttaa lievittämään oireita allergia. Myöhemmin osake ravintolisiä ja antihistamiinit.

Mitkä ovat antihistamiinit?

Histamiini on aine, joka vapautuu kehon allergisen reaktion aikana. Syöttösoluja, jotka ovat valkoisten verisolujen, histamiinin vapautumista, ja tämä laukaisee prosessin, joka on yleisesti tunnettu nimellä "immuuni tulehdusreaktiota".

Tulehdusprosessi on helppo tunnistaa turvonneet silmät, punainen nenä, suolistotulehdus tai päärme elimistössä. Antihistamiinit estävät toiminnan histamiinin, pyri lopettamaan allergisen reaktion. Monet allergialääkkeet kuten antihistamiineja työtä, mutta yleensä mukana sivuvaikutuksia, kuten väsymystä, heikentynyt oppimisen ja muistin.

On tiettyjä elintarvikkeita ja kasviuutteita, jotka voivat olla samanlaisia ​​vaikutuksia näille lääkkeille ja sellaisenaan, Niitä voidaan käyttää luonnollisina antihistamiinit.

Paras luonnollinen antihistamiinit vähentää allergioita

Sitten näitä elintarvikkeita ja luonnollista täydentää, miten ne toimivat, miten ottaa ne ja kuinka paljon ottaa sekä tieteellisten tutkimusten raportointi niiden tehokkuutta.

Nokkonen (Urtica dioica)

Nokkosihottuma voidaan käyttää luonnollista antihistamiini, koska se sisältää useita erilaisia ​​komponentteja, jotka auttavat taistelussa histamiineja.

Satunnaistetussa kaksoissokkotutkimuksessa käyttäen 300 mg kylmäkuivattua nokkonen hoidossa allergisen nuhan, todettiin, että 69 potilasta, jotka ovat suorittaneet tutkimuksen arvioitu korkeammaksi kuin lumelääke yleisarviot: 58 prosenttia sanoi sen tehokasta helpottamaan heidän oireet ja 48 prosenttia löytynyt se oli yhtä tehokas tai tehokkaampi kuin edellinen lääke.

Nokkonen lähtee luonnon antihistamiinit

300 mg lyofilisoitua nokkosen suositellaan hoitoon allergeenit esiintyy ympäristössä ja joidenkin allergeeneja nautittuina. Lyofilisoitu nokkonen (kylmäkuivattu) löytyy luontaistuotekaupoista tai verkossa.

bromelain allergia

Bromelain on toinen luonnollinen antihistamiini voit lisätä pakki. Se on entsyymi, jota esiintyy ananasmehu ja ananas varret On kuitenkin tärkeää mainita, että ananas itsessään voi olla laukaista histamiinia vuoksi on tarpeen käyttää bromelain täydentää. Bromelain lisäravinteet ovat saatavilla luontaistuotekaupoista, vitamiini kaupoista tai verkossa.

Mekanismeja anti-inflammatorinen prosessi, joka aiheuttaa tulehdusta, turvotusta ja kipua. Bromelain kykenee vaihtamaan haitallisten aineiden ja vähentää turvotusta, kipua ja tulehdusta.

Terapeuttinen annos allerginen nuha on välillä 400-500 mg bromelaiinin tid teho 1800-2000m.c.u. Allergisia reaktioita voi esiintyä, jotka ovat herkkiä ananasta. Pahoinvointi, oksentelu, ripuli ovat joitakin epätodennäköistä sivuvaikutuksia.

Älä lopeta lukeminen: turvonneet jalat ja kädet aamulla

kversetiini

Kversetiini on toinen luonnollinen ainesosa joka voi auttaa taistelussa allergisia reaktioita. Hedelmät ja vihannekset ovat tärkeimmät ravinnon kversetiini, erityisesti sitrushedelmät, omenat, sipulit, persilja, salvia, teetä ja punaviiniä.

Koeputkissa, kversetiini estää immuunisolujen vapauttaa histamiinia. Tämän seurauksena tutkijat ovat sitä mieltä, että Kversetiini voidaan käyttää luonnollista antihistamiini ja voi auttaa vähentämään allergiaoireita, kuten nuha, vetinen silmät, nokkosihottuma ja kasvojen ja huulten.

On havaittu, että stabiloi syöttösoluja tavalla, joka auttaa vähentämään stressin aiheuttama ahdistus ja allergisia reaktioita. Tutkimus yliopiston Tokushiman tutkijakoulu Japanissa on havainnut, että kversetiini pystyy tukahduttamaan geenin, joka edistää histamiini ja auttavat prosessissa antihistamiini.

omena luonnollinen antihistamiini

On parasta käyttää kversetiini täydentää luonnollisena antihistamiini, eikä elintarvikkeita, jotka sisältävät kversetiini. Syynä on, että jotkut sisältävät elintarvikkeet kversetiini voivat olla korkeita histamiineja ja voi jopa lisätä allergisen reaktion. Esimerkiksi sitrushedelmät sisältävät kversetiini, mutta ne voivat aiheuttaa allergisia reaktioita joillekin ihmisille.

C-vitamiini

C-vitamiini (tunnetaan myös nimellä askorbiinihappo) on luonnollinen antihistamiini ja se on yleisin ja helpoin käyttää jotta hoitoon allergisia reaktioita. On lukemattomia ruokia, jotka sisältävät riittäviä määriä C-vitamiinia, sekä monia erilaisia ​​täydentää saatavilla.

Tutkimus esitetään vaihtoehtoinen lääketiede Review Journal todetaan, että C-vitamiini täydentämistä 2 grammaa päivässä vähensi veren histamiinin 38%.

Kuten edellä mainittiin, se on parasta käyttää C-vitamiinia, kuten luonnollinen antihistamiini, ja ei elintarvikkeet, jotka sisältävät C-vitamiinia, koska jotkut näistä elintarvikkeet voivat olla korkeita histamiineja ja voi jopa lisätä allerginen reaktio (esim. , sitruunat).

Ruoka ja yrtit sisältää luonnollisia antihistamiinit

Täällä jaamme listan vihanneksia, yrttejä ja hedelmiä, jotka taistelevat allergioita olla luonnollisia antihistamiinit.

Kasvi taistelevat allergioita

vesikrassi

On osoitettu, Tutkijat WATERCRESS voi estää jopa kuusikymmentä prosenttia histamiineja jotka vapautuvat syöttösoluista.

luonnon antihistamiinit krassi

Herne ituja ovat antihistamiinit

Ne ovat eräänlainen kasvi, joka on korkea pitoisuus diamiinioksidaasin entsyymin hajottavien histamiinia (DAO). DAO on myös erittäin korkea herneet, linssit ja kikherneitä (kuitenkin kikherneet voi olla päinvastainen vaikutus, joten ole varovainen, kun syövät näitä).

Valkosipulia ja sipulia

Valkosipuli ja sipuli on sama vaikutus kuin vesikrassia tuotteita: ne estävät vapautumista histamiineja syöttösoluista.

Älä lopeta lukeminen: kuiva yskä ja kuinka sitä hoidetaan luonnollisesti

Yrtit taistelevat allergioita

Neidonhiuspuut

Neidonhiuspuut on kiinalainen yrtti, joka liittyy usein valppautta ja muistin tuki. Vuonna 2009 tutkimuksen mukaan Neidonhiuspuut ote voi olla terapeuttista aktiivisuutta hoidettaessa kausiluonteinen allergisen sidekalvotulehduksen.

Moringa

Moringa estää myös jopa 72% kaikista vapautuu histamiineja on myös monia muita terveydellisiä etuja.

Pyhä basilika on luonnollinen antihistamiini

Pyhä basilika auttaa vakauttamaan mastsolujenja tuottavat rauhoittava vaikutus niihin seurauksena; Sitä voidaan käyttää luonnollisena antihistamiini.

jewelweed

Jewelweed, joka tunnetaan myös nimellä "älä koske minuun", on parantavan ominaisuuksia ihoa. Vuonna 2010 tehty tutkimus osoitti, että yhdisteillä on merkittävä pääasiallinen vaikutus ennaltaehkäisevään allergiaa.

timjami

(Thymus vulgaris) on yrtti, joilla on korkea C-vitamiinia, joka auttaa stabiloimaan syöttösolut.

Rakuuna inhiboida histamiineja

Se toimii samalla timjami ja pyhä basilika tavalla auttaa vakauttamaan mastsolujenja inhiboida histamiineja.

Kamomillateetä luonnon antihistamiinit

kamomilla

Kamomilla voidaan käyttää yrtti tai tee on monia terveydellisiä etuja. Tämä yrtti myös estää vapauttaa histamiinia.

minttu

Se sisältää flavonoideja ovat kasvien pigmenttejä ja ravinteita, ja sen on havaittu estävän histamiinin vapautumisen, erityisesti kun allergeenit ovat ympäristöön ja aiheuttaa nenän tukkoisuus ja vuotava se on.

ryytineito

Se löytyy muodossa siementen tai öljyn, joka tunnetaan myös nimellä kukka fenkoli, korianteri Roman, ja musta kumina. Tämä yrtti toimii antihistamiini suojella limakalvon suolistossa, estää histamiini eritystä suolistossa. Sillä on monia muita terveyteen liittyviä etuja ja on jopa kutsuttu "lääke kaiken paitsi kuolemaan."

Juuret voidaan käyttää luonnon antihistamiinit

Nämä juuret voidaan käyttää luonnon antihistamiinit, koska niillä on mahdollista estää allergisia reaktioita, ne ovat estäjiä histamiinin ja vakauttaa syöttösoluja. Jotkut auttaa vahvistaa immuunijärjestelmää, ovat anti-inflammatorisia ja anti-oksidantteja, kuten kurkuma ja inkivääri.

 • galangal
 • inkivääri
 • lotus root
 • kurkuma

Hedelmät, joita pidetään luonnon antihistamiinit

Nämä hedelmät on osoitettu torjumiseksi allergiat voi olla jonkin verran rikas kversetiini, vähentää allergista vastetta ja inhiboida histamiinin vapautumista.

 • Granada
 • omenat
 • kaprikset
 • mangostanit
 • persikat
 • Musta riisi leseet
 • Mung ituja

Käyttävät näitä erilaisia ​​luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita antihistamiinit yhdessä täydentää edellä mainittiin, voisi pystyä vähentämään intensiivistä luonnollisesti allergisen reaktion. On havaittu, että lääkkeitä nykyisin käytetään allergioiden hoitoon, tuottaa haitallisia ja sivuvaikutuksia.

luonnon antihistamiinit - Varotoimet ja sivuvaikutukset

Huomaa, että jotkut edellä mainituista luonnon antihistamiinit elintarvikkeita ja täydentää voi vuorovaikutuksessa lääkkeitä. Jos otat mitään lääkkeitä, se on parasta neuvotella lääkärin kanssa ennen luonnollista täydentää.

Life kirjoittaminen Lucida
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 63