California imee askel askeleelta kuvat

California polttimella älä mene pois muodista, ja tuntuu että ne koskaan. Se on tyyli, joka elvyttää hiusten väri jättäen pilkahduksiakin hyvä maku ja eleganssia. Ei ihme näyttelijöitä kuten Sarah Jessica Parker ja Drew Barrymore käyttää niitä jokaisella punaisella matolla. Itse asiassa on edullista useita 'julkkikset' näyttää; ja mikä parasta, tuo ne kotoa ei ole monimutkainen, niin se opetti Askel askeleelta menettely saavuttamiseksi kaunis kalifornialainen polttimella.

California imee vaihe

Tinseltown / Shutterstock.com

California näkökohdat käyttämällä polttimella

Saavuttaa täydellisen tuloksen sinun pitäisi ymmärtää joitakin perusasiat tämän tyylin toiminnallisuutta hiukset, jotka kannustavat, esimerkiksi. Tässä vaiheessa on tärkeää todeta, että se on suunniteltu tahansa nainen. ollessa luonnollisen ulkonäön sopii kaikille hiusvärit, mikä tarkoittaa, että koko elämä juuttunut kauneussalongissa vaaditaan.

Toinen etu Käytä polttimella Kaliforniassa Se on se, että juuret jäädä huomaamatta, joten jos sama hiusten väri värjätä yksinkertaisesti pitkä säilytetään. Sen soveltaminen voidaan pyytää milloin tahansa kampaaja tai kauneushoitola kaikkialta Euroopasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Voit myös mukauttaa erittäin hyvin lyhyellä tai pitkät hiukset. Saatat olla kiinnostunut lukea hiusten leikkaukset vuoteen 2016 ja toinen vaihtoehto on kampaus punokset.

California imee kotona

Californian tyylit polttimella

Mutta miksi tuhlata kun kotoa voidaan tehdä alhaisin kustannuksin? Näillä vaiheet samat tulokset kuin mitä tahansa salonki voisi tarjota saavutetaan. Kyllä, sinun pitäisi yrittää seurata ohjeita saavuttamiseksi haluttu vaikutus.

Peinado vaihe

Alkaa jakamalla paino kahteen osaan, kun seos on valmistettu aikaisemmin ammatillisessa harjaa, kunnes se on kokonaan peitossa kaadetaan. Nyt voit aloittaa sovelluksen sydän sydän. On suositeltavaa harjata jokaisen osan korkeudesta mennä korvat ja leuka huipentui kärkeen. On tärkeää, että lukko hiukset on valkoinen seoksella niin, että täydellinen tulos on saavutettu.

Käytännön esimerkkejä sydänlankoja

Camilla Alves: Voidaan havaita Professional Californian polttimella. Osa tästä tulos johtuu levitetyn sävyn tietenkin käyttää väri, joka yhdistyy ihon yhdistelmä tummaa taustaa hunajalla kullanvärinen säikeiden on kaunis. Ehkä viimeistely vinkkejä huonosti on hoidettu, mutta tämä virhe voidaan korjata.

camilla alves Californian polttimella

Jaguar PS / Shutterstock.com

Lea MicheleTässä esimerkissä voidaan nähdä, kun hiukset on hyvässä kunnossa. Kirkkautta yhdistettynä suora ja määritelty Bangs lisää tekstuuria ulkoasua. Ehkä muutos tummasta vaaleaan alkaa kärjet on hieman äkillinen väri, mutta se voidaan korjata antamalla enemmän laajennus musta väri.

lea michele on sydänlanka Kalifornian tyyliin

Featureflash / Shutterstock.com

Sarah Jessica Parker: Tällä California polttimella Sarah osoittavat, että lajike on avain etsivät katsoa pitkä. Tällöin nähdään piki ja korkeus väriaine ovat onnistuneita. Mutta se korostaa myös puute muoto ja tilavuus, molemmat ominaisuudet ovat tärkeitä Käytä täyttä tyyliin.

Sarah Jessica Parker

Tinseltown / Shutterstock.com

Bianca Brandolini: Näyttää siltä, ​​että sillä on enemmän kuin kaksi sävyjä voi olla hämmästyttäviä tuloksia tämäntyyppisiä polttimella. Mitä värejä kuten toffee, hunajaa ja manteli sekoitus ihon sävyä. Bianca on sitoutunut sujuva ja kyllä ​​harja, ehkä väärin silitys vinkkejä, mutta tämä virhe on helposti korjattavissa laitteen käyttöä jossain määrin.

Vanessa Hudgens: Opetus, joka antaa meille Vannea Hudgens on, että voimakas kontrasti korkeampi sävy, keskellä ja päät voivat näyttää hyvältä, jos oikeat värit valitaan. Tilavuus tässä tapauksessa on velvollisuus, joka todellakin osoittaa alhaista kirkkautta ja ei ole korostettu, kuten Camilla Alves siksi antaa esimerkin. mutta Californian lampun sydämet mustat hiukset ovat hyvä valinta myös.

Vanessa Hudgens

Tinseltown / Shutterstock.com

Vinkkejä Etsi määritelty kalifornialaisen polttimella

Ensimmäinen kohta on selventää, että hiusten pituus ei ole koskaan ongelma. Jos hiukset saavuttaa miehet sitten sinun täytyy alkaa korkeudella korvien. Mutta jos hiukset on pitkä, on suositeltavaa aloittaa imee jopa leuka. Aloittaa väriaine voidaan käynnistää takaosasta hiukset. Kun tuote on levitetty odottamaan 25 ja 45 minuuttia.

Valinta tuotteen laatu on myös tärkeää, et voi pelata heikkolaatuista materiaalia haluttaessa pitkäaikaisesta olisi valittava huolella. Vain riitä ylläpitämään ajautuu shampoolla valintaa ja voila, nämä California polttimella nähty julkkiksista myös näyttää kauniit hiukset.

Californian polttimella joka värivaihtoehtoa

Tietää, että polttimella väri on suositeltavampaa hiukset, meidän pitäisi kiinnittää huomiota luonnollisen sävyn hiusten ja ihon sävy, ja se voi rakentaa valita ihanteellinen väri.

Hiukset sävyjä Californian lampun sydämet rohkeimmat

Hiukset sävyjä Californian lampun sydämet rohkeimmat

Ruskeat hiukset

Esimerkiksi tapauksessa ruskeat hiukset, väri tuhkan vaalea polttimella voi olla paras vaihtoehto, meidän on aina yrittää saada heikentää hiusten sävyt näyttää luonnolliselta, kiiltävät blondi voi myös olla hyvä valinta.

for brunetit

vaaleanruskea voi seurata hyvin näihin kalifornialaisen polttimella, Voit jopa pelata porrastettu sävyjä ja soveltaa vaalea väri kärjissä, toinen hyvä vaihtoehto voi olla metallinhohtoinen wicks naisten ruskea iho. On myös vaihtoehtoja niille, jotka uskaltavat väriaineet enemmän, vihreä, pinkki ja sinisiä sävyjä voi olla täydellisiä Kalifornian polttimella.

vaaleat hiukset

Kun kyseessä on on vaaleat hiukset tai blondi CAN täydellisesti keuliminen tummanruskea juovia tai vaaleaa jotka antavat luonnollisen ulkonäön, ja se on suositeltavaa käyttää värillisiä liitu tai kylpyyn värin saada myös hiusvärin mutta pilaamatta. Voit nähdä nämä vaihtoehdot hiusten kasviperäisiä.

California imee lyhyet hiukset

Jos sinulla on lyhyet hiukset älä huoli, Californian sydämet ja lyhyet hiukset Ne ovat erinomainen yhdistelmä, joka voi ottaa ilman mitään ongelmia. Tapauksissa, kuten Miley Cyrus, Drew Barrymore ja Katharine McPhee, tällä kampauksen ja väriaine hänen lyhyessä manes.

että sovittavat polttimella kannattaa harkita näitä vinkkejä: Voit kirkastaa nämä kalifornialainen polttimella oman lyhyet hiukset, se on erittäin tärkeää valita oikea määrä hiuksia, jotka kattavat väriaine, joka on mitä tekee eroa hyvin tehty sydänlanka tai työ puoli. Paras käytäntö tässä tapauksessa on, että stylisti voi opastaa, koska he tietävät, miten löytää oikea paikka saavuttaa houkuttelevampi polttimella.

Tapauksessa bob, esimerkiksi, ihanteellinen on se, että sydän "Kalifornian" Älä kurkota saavuttamiseksi gradientilla, joka tuntuu ja ei laimennettu.

Kirjoittaminen: Life Team lucida

Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 11