Edut syömisen kreikkalainen jogurtti

kreikkalainen jogurtti

Kuten yksi nopeimmin kasvavista elintarvikkeiden markkinoilla, useita merkkejä ja lajikkeiden kreikkalainen jogurtti tasata nopeasti ruokakaupat.

Erot kreikkalainen jogurtti ja perinteisten jogurtti

Mikä erottaa perinteistä kreikkalaista jogurttia, että jogurtti Kreikkalainen jogurtti on suodatettu seerumin poistamiseksi. Tämän seurauksena kreikkalainen jogurtti on paksumpi, creamier rakenne ja rikas maku.

Edut kreikkalainen jogurtti

Heran poistamisen, tekee terve jogurtti 40 prosenttia vähemmän sokeria, vähemmän kuin 38 prosenttia natrium- ja enemmän kuin kaksinkertainen määrä proteiinia kuin perinteisten jogurtin. Kukin lusikallinen kreikkalainen jogurtti on myös täynnä ravintoaineita ja tarjoaa lukuisia terveyshyötyjä.

ruoansulatusta

Yksi mainostetut terveyshyödyt kreikkalainen jogurtti ovat probiootteja sisältäviä. Nämä terveelliset bakteerit edistää suoliston terveyttä. Ruoansulatuskanavan sisältää paljon erilaisia ​​bakteereita, hyviä, ne palvelevat auttaa sulavaa ruokaa, ja jotkut ovat mahdollisesti haitallisia.

Syöminen kreikkalainen jogurtti probioottien auttaa lisäämään hyvien bakteerien suolistossa. Ja mitä enemmän hyviä bakteereja kuluttaa, sitä vähemmän tilaa on huono bakteerien kasvaa.

Säilyttämään tämä terve tasapaino ystävälliset bakteerit voivat auttaa erilaisia ​​ruoansulatuskanavan ongelmia. Esimerkiksi, voit auttaa pitämään teitä säännöllisesti ja taistella huonoja bakteereja, jotka voivat aiheuttaa ripulia. Probiootit voivat olla hyödyllisiä myös niille, jotka kärsivät ärtyvän suolen ja suoliston sairaudet kuten Crohnin tauti ja haavainen paksusuolen tulehdus syndrooma.

Älä lopeta lukeminen: hämmästyttävä parantavan ominaisuuksia ananasta

Se auttaa hallitsemaan verenpainetta

Yksi parhaista tavoista auttaa hallitsemaan korkea verenpaine ruokavalion avulla. DASH ruokavalio on vähärasvainen ja sisältää kahdeksan 10 annosta hedelmiä ja vihanneksia ja kahdesta kolmeen annosta vähärasvainen tai rasvaton maitotuotteet. Maitotuotteet, kuten Kreikkalainen jogurtti, ovat tärkeä kalsiumin, magnesiumin ja kaliumin, se katsotaan olevan edullista vähentää korkea verenpaine.

Painonhallinta

Kreikkalainen jogurtti erottuu muun muassa sisältää kaksinkertaisen määrän proteiinia verrattuna perinteiseen jogurtti. Koska proteiini on kehon kauemmin sulattaa, ja se voi auttaa sinua tuntemaan täynnä pidempäänkin. Tämä on erityisen tärkeää auttaa hillitsemään ruokahalua välillä säännölliset ateriat, kun se tulee laihdutus. Ja kun et ole nälkäinen, se on terveellinen tapa auttaa minimoimaan mielihaluja enemmän.

vahva, luuston

Kreikkalainen jogurtti hyödyt

Kreikkalainen jogurtti sisältää tärkeitä ravintoaineita, kuten kalsiumia, magnesiumia, fosforia, kaliumia ja proteiineja, jotka toimivat yhdessä edistämään vahvoja ja luuston. Valitettavasti monet ihmiset keskittyvät vain luottaa kalsiumlisien vastaamaan kalsium tarpeisiin.

Kuitenkin kreikkalainen jogurtti tarjoaa täyden valikoiman ravintoaineita, joita ei löydy kalsiumtabletteja yksin. Tutkimus postmenopausaalisilla naisilla suoritetuissa School of Medicine, University of Washington, totesi, että saa kalsiumia suoraan tuotteeseen, toisin lisäravinteet, on enemmän positiivinen vaikutus luuston terveyteen. Voit oppia hankkimaan käyttämättömän kalsium maitoa.

Älä lopeta lukeminen: Kotitekoinen mehu tasapainottamaan kolesterolia ja verenpainetta

Henkilöille, joilla on laktoosi-intoleranssi

Laktoosi-intoleranssi on herkkyys maitosokeria nimeltään "laktoositon". Laktoosi-intoleranssin oireita aiheuttavat ruoansulatuskanavan ja voi sisältää turvotus, ilmavaivat ja ripuli.

Tutkimuksissa on todettu, että ihmiset, joilla on laktoosi-intoleranssi voi sietää jopa 1 kuppi maitoa ruokaa, joka on yhtä suuri kuin 12 grammaa laktoosia. On suositeltavaa, että ihmiset, joilla on laktoosi-intoleranssi voi aloittaa lisäämällä laktoosia ruokavalion hitaasti ja aloittaa hoito pienimmällä elintarvikkeita, jotka sisältävät laktoosia.

Kreikkalainen jogurtti on alempi laktoosi rehu 6 unssin kuppiin luonnollinen kreikkalainen rasvaton jogurtti tarjoaa vain 4 grammaa laktoosia. Vähiten laktoosia löydetty kreikkalainen jogurtti johtuu suodatusprosessista, niin kreikkalainen jogurtti voi olla sopii henkilöille, joilla on laktoosi-intoleranssi.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 73