6 tehokas kotiin korjaustoimenpiteitä varten sidekalvontulehdus

Sidekalvontulehdus on tulehdus silmän sidekalvon. Peittävää kalvoa silmän tunnetaan sidekalvon voivat turvota eri syistä.

kotiin korjaustoimenpiteitä varten sidekalvontulehdus

Sidekalvontulehdus on infektio, joka yleensä vaikuttaa lapsiin, vaikka aikuiset eivät ole immuuneja sitä. Silmä muuttuu punaiseksi tai vaaleanpunainen. Mukana voi olla polttava kipu ja näön hämärtyminen. erilaisten sairauksien, kuten allergisen sidekalvotulehduksen, tai virusperäinen sidekalvotulehdus voi esiintyä, joilla kullakin on erilainen alkuperä.

Voi myös olla jonkin verran nestettä silmästä. Sidekalvontulehdus on erittäin tarttuva silmäsairaus, miksi sinun tulisi pidättäytyä koskettamalla tai hiero silmää ei tartuttaa toiseen silmään myös. Jos olet pukeutunut piilolinssit, sinun pitäisi poistaa nämä ja korvata ne, kun infektio on hävinnyt.

6 korjaustoimenpiteitä varten sidekalvontulehdus

kuitenkin Sidekalvontulehdus on vaaraton ja menee yleensä noin 10 päivää tai aikaisemmin. Kuitenkin epämukavuus ja kipu on puututtava varhain. Kotiin korjaustoimenpiteitä varten sidekalvontulehdus ei tarkoita sinun pitäisi välttää lääkäriltä jos oireet ovat hyvin vahvoja.

Joka tapauksessa, jos konjunktiviitti enää ongelmia, voit parantaa silmäsi esineitä tavallisesti saatavilla kotona. Tiedämme joitakin kotiin korjaustoimenpiteitä varten sidekalvontulehdus.

Älä lopeta lukeminen: Human Ovulaatio selvästi valokuvattu ensimmäistä kertaa historiassa

Käytä jään sidekalvontulehdus

Jää voi kuristaa verisuonten. Tämä voi vähentää veren virtausta, se voi myös auttaa vähentämään virtausta tunne kipua ja kutinaa silmässä.

puhdasta hunajaa

Hunaja on luonnollisesti erittäin tehokas tulehdusta hoitoon sidekalvontulehdus. Se on myös antiseptisiä ominaisuuksia. Hakeminen hieman hunajaa silmissä voi auttaa vähentämään tulehdusta.

Tämä vähentää kutinaa ja kipua. Laatuhunajan kosteuttava poistaa kuivaa hyvin. Voit tehdä tämän vain laittaa muutama tippa hunajaa silmille.

sitruunan mehu

Viral sidekalvotulehdus lapsilla

Sitruunan mehu on antibiootti ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat lievittää oireita sidekalvontulehdus. Se sisältää runsaasti C-vitamiinia ja voi auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää taistelemaan infektioita.

Kuitenkin laimennetaan vedellä ei lisätä ärsytystä. Laita laimennettu sitruunamehu silmäluomen voi olla tehokas sidekalvontulehdus.

lämpötyyny

Kuuma pakkaa silmäluomen voi olla erittäin tehokas tulehduksen vähentämisessä. Voit tehdä tämän sinun täytyy liota puhtaalla liinalla kuumaan veteen ja soveltaa kankaalla silmäluomen. Pidetään siinä muutaman minuutin ajan. Toista prosessi kolme tai neljä kertaa. Tällä kotiin korjaamiseksi voit saada helpotusta kutina ja kipu sidekalvontulehdus.

Älä lopeta lukeminen: Earache ja kuinka sitä hoidetaan luonnollisesti

fenkolin siemeniä

fenkolinsiemeniä hoitoon sidekalvontulehdus

Se on nähty, että Fenkolinsiemeniä on kyky vähentää oireita sidekalvontulehdus. Keittää joitakin fenkolin siemeniä veteen ja anna jäähtyä.

Nyt sinun täytyy rasittaa silmään pesuliuosta tällä kirkasta nestettä. Tee tämä kolme tai neljä kertaa päivässä lievittää oireita sidekalvontulehdus.

Aloe Vera allerginen sidekalvotulehdus

Tämä on yrtti yleisesti saatavilla lähes jokaisessa taloudessa. On rauhoittava vaikutus, se on tulehdusta ja hyvä luonnollinen kosteusvoide iholle, siksi käyttää kotitekoisia maskit ja kauneushoitoja on niin käytetty.

Voi leikata levy aloe vera geeliä ja tuloksena dip puuvilla pallo myöhemmille silmään sidekalvotulehdus.

Aloe vera mehu voidaan myös pestä silmiä. Tästä vain sinun täytyy liuottaa aloe mehua keitettyä vettä, jäähdytetään ja sitten käyttää sitä pestä silmäsi.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2