Kilpailun 15 parasta teetä laihtuminen

Oletko kyllästynyt muuttamalla ruokavaliota ilman tulosta? Ehkä sinun ei tarvitse menettää niitä ylimääräisiä kiloja, vain olla hyvä teetä tai laihtumiseen teetä. Tässä artikkelissa näytämme 15 paras teetä laihtuminen turvallisesti ja ilman monta kierrosta.

Yrttiteet että auttaa laihtumaan

Infuusioita laihtuminen

infuusiot varten laihtumiseen vatsa nopeasti Ne ovat muotia näinä päivinä, ja se ei ole yllättävää, koska monet ihmiset haluavat kuluttaa runsaasti kuumaa tahansa teetä ennen nukkumaanmenoa. kehittää kotitekoisia laihtumiseen teetä, Se on hyvin yksinkertainen, jos tiedät, mitä kukin ainesosa, joka olet kotona.

Lisäksi on tärkeää huomata, että tee on teetä ja yrttiteetä koostuvat juomia valmistetaan kuumalla vedellä rajattomasti yrttejä, juuria, kukkia ja mikä tahansa aine, joka tarjoaa hyötyä kehon. Sen sijaan, tee on keitetty vain lehtiä Teepensas, joka sisältää teína. Jos ei sisällä teína tulee infuusiona. Katsotaanpa joitakin infuusioon ja rasvanpolttoa laihtumiseen teetä.

1. Oolong tee infuusio

Yksi tärkeimmistä aseista Oolong vastaan ​​painonnousu on sen kyky estää rasvan imeytymistä. Japanilaiset tiedemiehet havaitsivat, että korkea antioksidantteja kutsutaan erityisiä teetä polymeroida polyfenolit estävät elimistön kykyä imeä rasvaa yli 15%. Tämän seurauksena Oolong tee on yksi infuusioiden menettää paino ja tilavuus Yleisimmin käytetty.

Kun Taiwanin Tutkijat tutkivat yli 1100 ihmistä yli 10 vuoden ajan, he havaitsivat, että ne, jotka joivat teetä yhden tai useamman kerran viikossa, oli lähes 20 prosenttia vähemmän rasvaa kuin ne, jotka eivät juo.

2. infuusio valkoista teetä

Valkoinen tee ehkäisee paitsi uusia soluja liikaa rasvaa, mutta myös lisää kehon kykyä hajottaa ja käyttää nykyisiä rasvaa energiaksi. Seurauksena vähentää ennenaikaista vanhenemista.

3. Valerian Infusion

Kun unihäiriöt, menetettyään yhden tunnin levon aikana kolme päivää on riittävä vaikuttaa haitallisesti ruokahalua säätelevä hormoni, greliini. Uneen, toisaalta, ruokkii tuotannon hormonien polttaa rasvaa, joten se on ehdoton prioriteetti, jos yrität menettää muutaman kilon. Valerian on yrtti, joka on aina ollut arvostettu kuin lievä rauhoittaa.

4. infuusio yrtti ashwagandha tai Intian silkkiäismarja

Infusoida kaneli, inkivääri ja muut yrtit laihtua

Ashwagandha infuusio antaa sinulle parempi näkemys elämästä ja vähentää stressiä hormoneja, jotka voivat aiheuttaa tuhoa vyötärölinja. Tutkimus on julkaistu Intian Journal of Psychological Medicine, todennut, että "Ashwagandha juuriuutetta turvallisesti ja tehokkaasti parantaa vastustuskykyä yksilön stressiä ja parantaa siten laatua itsearvioinnin elämän."

Älä lopeta lukeminen: 3 luonnollinen teetä nopeuttaa aineenvaihduntaa

Tuore tutkimus Pennsylvania State University todettiin, että ihmiset, jotka reagoivat huonosti stressiin on kohonneeseen tulehdus kehoaan, ja tulehdus liittyy suoraan lihavuuteen sekä diabetes, sydänsairaudet ja syöpä.

5. Lemon teetä

Infuusio sitruuna voi auttaa vatsa laihtua nopeasti, kiitos sen sisältöä D-limoneenia. Tämä yhdiste löydetty sitruunan kuori, on eteerinen öljy, jota on käytetty sen diureetti vaikutuksia muinaisista ajoista lähtien. Kuitenkin viime aikoihin asti, ei tieteelliset tulokset tukeen suunnattu. Eläimen tutkimus julkaistiin Journal of Pharmaceutical Society of Japan vahvisti, että D-limoneeni on tehokas biohajoava liuotin rasvaa.

6. Infusion Cranberry

Syöminen mustikoita voi auttaa vähentämään tulehdusta, mukaan tutkimus julkaistiin lehdessä Molecular Nutrition & Food Research. Jotta nämä johtopäätökset, tutkijat jakoivat osallistujat kahteen ryhmään; Yksi ryhmä sai ruokavalion, joka sisälsi vastaavan 1,5 kupillista mustikoita, kun taas toinen ryhmä seurasi ohjaus ruokavalio, joka ei sisältänyt hedelmää. Lopussa Kokeilun ryhmä kuluttaa mustikat oli vähemmän tulehduksen kuin heidän kollegansa, jotka eivät kuluta marja.

7. Red Tea infuusio

Tutkijoiden mukaan Etelä-Afrikasta, polyfenolit ja flavonoideja löytyy laitoksen estää adipogeneesi (muodostamalla uusia rasvasoluja 22%). Sen kemikaalit myös auttaa aineenvaihduntaa rasvanpolttoon. Lisäksi punainen tee on luonnollisesti makea, joten sinun ei tarvitse lisätä sokeria.

8. yerba mate infuusio

Preparanndo nainen infuusio laihtuminen

Yerba mate on tunnettu voimakas thermogenic vaikutus, eli se tulee seurantajärjestelmää ja polttaa kaloreita elimistössä. Se myös stimuloi rasvaa tappio ansiosta tasapainoinen vähentämiseen insuliinia.

9. minttu teetä

On joitakin tuoksuja, jotka voivat herättää halu syödä, toiset voivat todella tukahduttamaan ruokahalua. Tutkimus julkaistiin Journal of neurologiset USA, todettiin, että ihmiset, jotka hengitetään piparminttu ja kesti kahden tunnin välein, he menettivät keskimäärin 5 puntaa kuukaudessa. Joten saanti, kaksi tai kolme kertaa päivässä pitää sinut poissa ruokakomero.

10. infuusiona kamomilla ja laventeli

Kamomilla ja laventeli kasvot väsymystä ja masennusta vähentämällä stressiä mukana unettomuus. Vähentää stressiä estää tulehduksia tasoja, jotka ovat suoraan liittyneet painon ja verensokerin, kasvaa. Saksalainen tutkimus havaitsi, että kamomillateetä merkittävästi parantaa fyysisiä oireita, jotka liittyvät unen puute, ja jopa auttanut vähentämään masennusta kroonista unen puutteesta.

Älä lopeta lukeminen: Vihreä mehu laihtua 5 päivää

11. infuusio mustaa teetä

Italian tutkijat havaitsivat, että juominen kuppi mustaa teetä päivässä parantaa verenkiertoelimistön toimintaan. Tutkimus julkaistiin lehdessä European Heart Journal totesi, että musta tee voi parantaa verenkiertoa ja verisuonten laajeneminen, lisääntynyt metabolia ja siten laihtuminen.

12. Infusion Gojis

Goji infuusio auttaa polttaa jopa 10% kaloreista. Pukinpensas kasvi, josta Gojis korjataan, on perinteinen aasialainen lääkehoitoa diabeteksen, mutta on myös hoikentava vaikutus. eniten goji infuusiot He sekoittaa vihreää teetä, mikä lisää entisestään kalorien saanti. Kun tutkimus julkaistiin Journal of American College of Nutrition koehenkilöille annettiin joko yksi annos L. barbarum tai lumelääkettä aterian jälkeen.

Tutkijat havaitsivat, että yhden tunnin kuluttua annoksen, ryhmä, joka nautittuina goji on polttaa kaloreita nopeudella 10% korkeampi kuin lumeryhmässä. Vaikutukset kestivät jopa neljä tuntia.

13. infuusio inkivääri

Inkivääri ei ole vain yksi terveimpiä mausteet planeetalla, mutta myös taistelee tulehdusta. Lukuisten tutkimusten, inkivääri, perinteisesti käytetään lievittämään vatsakipu, estää useiden geenien ja entsyymien elin, joka edistää tulehdusta, aiheuttaen turvotusta. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia toinen osa vihanneksia runsaasti ravinteita ilman huolta.

14. infuusio fenkoli

Fenkoli on tärkeää ominaisuutta, jotka taistelevat tulehduksia. Se on jo pitkään käytetty hoitoon ilmavaivat ja muita ruoansulatuskanavan ongelmia. Vaikka National Institutes of Health Yhdysvalloissa ei ole kantaa lääketieteen tehokkuudesta fenkoli, virallisen valtion virasto samanlainen FDA Saksassa, joka keskittyy yrttejä sanoo kasvi voi todellakin olla tehokas taistelija ilmavaivat, poistaa turvotusta ja edistää laihtuminen.

15. infuusio kanelia

Kaneli on paitsi sellaista satunnaisia, mutta on myös havaittu, että voidaan alentaa verensokeri elimistössä ja vähentää elimistön insuliiniresistenssiä. Kaikki tämä luo menetys kaloreita, ja mikä on sama, laihtuminen.

Lopuksi olemme koonneet 15 parasta infuusiot laihtua nopeasti ja turvallisesti. Hope on suurta apua halu laihtua luotettavasti ja nopeasti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 58 =